ZOLA KEY (22) *****!
DOMINO BRICK (60) ***!


jalkipelit_raviSWE_V64_epk.jpgMANTORP 23.9.2019
Kumpikin kanuunaidea luottamuksen arvoinen. ZOLA KEY (22) ***** voitti lähtönsä. DOMINO BRICK (60) *** tarjosi lunastuksen myös kaksarissa. Imola Boko onnistunut ohipeli. Restless A-varahevonen.

MANTORP 23.9.2019
ZOLA KEY (22) *****! voitti lähtönsä
DOMINO BRICK (60) ***! - Manuzio Hanover kk 11,95 (35%)

Imola Boko onnistunut ohipeli. Restless A-varahevonen.
Porukkasysteemissä 7 x 5 oikein.

VARMAVALINNAT

T64-2 / 8 ZOLA KEY

Kierroksen maistuvin varma on toisen kohteen suosikki Zola Key. Ruunalla on ajettu hurjan kovia lähtöjä ja siihen nähden totosijoja täynnä oleva taulu on mainio suoritus, vaikka voittoja ei viiteen viimeiseen ole tullutkaan. Eskilstunan startti oli täyden matkan E3-finaali. Zola Key pääsi muiden laukkojen avittamana heti johtavan selkään ja tuli siitä mainiosti loppuun asti. Edelle jäi ikäluokan ykköshevonen Aetos Kronos, sekä keulassa juossut aivan ikäluokan absoluuttiseen eliittiin kuuluva Bythebook.  Bergsåkerin lyhyen matkan E3 karsinnassa ideamme taisteli johtavan rinnalta mainiosti, vain paremman juoksun saaneelle tosi lahjakkaalle Belkerille häviten. Viimeksi tuon samaisen kisan finaalissa Zola Key tuli sisäratajuoksun jälkeen jälleen vahvasti perille ja taisteli totoon Aetos Kronoksen jälleen voittaessa ja huippulahjakkaan Global Adventuren sijoittuessa toiseksi. Nyt vastus helpottuu todella merkittävästi, eikä pienessä lähdössä pitäisi kiertämistäkään tulla liikaa. Arvio 53%.  

T64-3 / 9 LUCIFER LANE

Kolmannen kohteen suosikki Lucifer Lane kelpaa melko oikein pelattuna rivin toiseksi piikiksi. Ori voittaa lähdön noin joka toinen kerta ja peliosuus on iltapäivällä 48% lukemissa. Viimeksi ori latasi ulkoa vauhdilla keulaan ja vei varmasti perille. Nyt keulaan ei ole ainakaan suoraan asiaa, mutta edestä lähtee nopeat avaajat ja Johan A Nilsson päässee ajokkinsa kanssa heti hyviin asemiin, ehkä jopa hakemaan vetotyöt. Mitenkään välttämättömyys tuo ei tokikaan ole, Lucifer Lane tulee yhtälailla takaakin.

OHIPELI

T64-6 / 4 IMOLA BOKO

Päätöskohteen suosikin tehtävä helpottui meidän ykkösmerkkimme Simb Triumphin jäätyä pois, mutta ei Imola Bokoa siltikään saa selvänä suosikkina maistuvaksi vaikka asiaa miten pyörittelisi. Ruuna tekee kyllä asiallisen hyviä esityksiä, mutta aivan viimeinen rutistus hevosesta on puuttunut koko uran ajan. Uran kaksi voittoa ovat todella helpoista lähdöistä ja nyt vastassa on ideahevosemme poisjäännin jälkeenkin pari mielestämme Imola Bokoa parempaa hevosta, ylipelattuna luiskaan.

NOSTOT

T64-6: 1 DOMINO BRICK
Avaa hyvin ja saa väkisinkin hyvän reissun, ehkä jopa keulassa. Åbyn voitto tuli nappireissun jälkeen todella ilmavalla tyylillä ja varaa jäi. Viimeksi vastus oli liian kova.

T64-6: 9 MANUZIO HANOVER
On kapasiteetiltaan porukan paras. Laukkasi viimeksi omia aikojaan johtavan takaa kierros juostuna ja joskus aiemminkin on ollut ongelmia sisälle painamisen kanssa,joten ei ole täysin luotettava. Onnistuessaan pystyy kuitenkin kiertämään tässä kaikki.

 
 
 

« Takaisin

Copyright (C) 1999-2019 Bet Option Oy. Gsm 0400 704 587. Palvelunumerot 2,95€/min+pvm.