LIMUSKA (34) **** ja
KIVARIN RAINDANCE (97) ***!


jalkipelit_ravi_1_epk.jpgLAPPEENRANTA 12.9.2019
Illan neljästä pelikohteesta vahva kanuunaidea LIMUSKA (34) **** sekä maistuva näkemystipsi KIVARIN RAINDANCE (97) *** voittivat lähtönsä. Myös kaksareista tiliä. Hurjasti maistunut Wingman epäonninen.

LAPPEENRANTA 12.9.2019
LIMUSKA (34) **** - Eurovaltikka kk 13,17 (20%)
KIVARIN RAINDANCE (97) *** - Peanuts kk 4,57 (80%)

ALIPELATTU APUVARMA

T65-6 / 15 LIMUSKA 

Erittäin kyvykkäänä pitämämme numero 15 LIMUSKA kipuaa rankingin kärkeen ja meidän papereissamme Jaakko Siekkelin valmennettava on todella maistuva suosikki. Vaikka taulussa ei tällä hetkellä ykkössijoja näy, on Limuska voittanut tänä vuonna jo seitsemän kertaa eli lähes puolet juoksemistaan starteista. Seitsemää tuoreinta starttia edeltäneistä yhdeksästä kisasta Limuska napsi totosijat 7-1-0. Kunto ei ole kadonnut mihinkään, vaan tamma on tehnyt jokaisessa taulussa näkyvässä startissa kovat esitykset, juoksunkulut ovat olleet kuitenkin vastaan ja toki laukatkin ovat vaikeuttaneet. Limuska kestää kyllä sarjojen nousun, tilipussihan on karttunut tänä vuonna jo yli 16.000 eurolla, hevonen kyllä piisaa taatusti näissä sarjoissa jatkossakin. Viimeksi Kouvolassa Limuska oli todella hyvä kakkonen vain kanuunaesityksen tuossa startissa tehneelle Korven Liiderille häviten. Toissakerralla lähtölaukka (x-merkintä puuttuu!) vaikeutti tehtävää, Killerillä loppukaarteen laukka hidasti kirivaiheessa ja tuota edeltäneessä Lahden startissa Limuska oli pitkään porukan hännillä paketoituna. Tapio Perttunen tuntee ajokkinsa ja Limuska saa myös tänään varmasti mahdollisuuden. Arviolla 36% vahva kannanotto ja maistuva suosikki.

SUOSIKKI JA POTENTIAALINEN HAASTAJA 

T65-5 / 10 PEANUTS ja 7 KIVARIN RAINDANCE

Derbykarsinnassa keulasta näytöstyyliin hallinnut Peanuts oli Derbyn finaalissakin aivan jäätävä. Tammaa psyykattiin ensimmäiseksi keulahevoseksi, mutta haparoinnin jälkeen se joutui tyytymään paikkaan 4. sisällä. Kolmossijasta huolimatta jossiteltavaakin jäi, Peanuts tuli loppua sisärataa pitkin todella hyvin sisään ja voimiakin jäi käyttämättä. Takarivistä huolimatta vahva suosikkiasema on 57% arviolla ansaittu. Tässä lähdössä maksamme kuitenkin yhden haastajan kapeimmallekin kuitille. 7 KIVARIN RAINDANCE siirtyi Tapio Perttusen valmennukseen Villinmiehen Tammakilpaa varten ja kuntokäyrä osoittaa vahvasti yläviistoon, vaikka alla kaksi kakkossijaa onkin. Kivarin Raindance avaa kovaa ja Perttunen haluaa varmasti keulaan, yksi poisjäänti helpottaa ainakin hieman tätä tehtävää. Keulasta Kivarin Raindance pystyy heittämään haastetta suosikillekin, arvio 23%.

 

« Takaisin

Copyright (C) 1999-2019 Bet Option Oy. Gsm 0400 704 587. Palvelunumerot 2,95€/min+pvm.