NEMEA GEISIR (51) *** ja
AMIRAAL LADA (51) voittoihin!


jalkipelit_ravi_1_epk.jpgKUOPIO 30.8.2019
Kuopiossa toton puolella vahvaa menestystä. Kolmesta täytelähtöideasta NEMEA GEISIR (51) *** ja AMIRAAL LADA (51) voittivat lähtönsä. Toto4-tukipilarina toiminut Rantaniemelän Savu nappasi kakkosrahat.

KUOPIO 30.8.2019
NEMEA GEISIR (51) *** - Benito Bosco kk 29,69 (25%)
RANTANIEMELÄN SAVU *** - Vilkkeen Velmu kk 7,00 (40%)
AMIRAAL LADA (51) - Pamingo Creek kk 12,74 (15%)

Lähtö 2 / 5 AMIRAAL LADA **

Lähdössä kaksi kohdistamme pelit numeroon 5 AMIRAAL LADA, jonka viime suoritus Kaustisella kielii selkeästä nousuvireestä. Amiraal Lada olisi nimittäin yltänyt johtavan takaa totoon ilman kirivaiheen pientä ajovirhettä. Lähtö oli selvästi tämänkertaista kovempi, joten juoksun onnistuessa voltin viitosradalta uran avausvoittoon on hyvät mahdollisuudet. Kuskikin vahvistuu tällä kertaa tuntuvasti, kun Santtu Raitala hyppää puikkoihin. Paripeliin kelpuutamme vain paalulta lähteviä hevosia.

Lähtö 8 / 6 NEMEA GEISIR ***!

Lähdössä kahdeksan pelaamme numeroa 6 NEMEA GEISIR. Se esitti viimeksi Jyväskylässä paljon sijoitustaan paremman kirin. Tamma tiedetään muutenkin tällaiseen lähtöön oikein kyvykkääksi menijäksi. Välillä tuli paljon laukkoja, mutta valmentaja Raimo Mannisen mukaan kengitysbalanssikin taisi välillä olla turhan kevyt. Ensimmäinen kaarre on kriittisin kohta, mutta sen selvittäessään valmentajakin oli aika toiveikas. Nemea Geisir on vahva hevonen, jolla voi tehdä tämän tason lähdössä tarpeen vaatiessa ratkaisuja jo matkalla. Ravilla Nemea Geisirin pitäisi kyllä juoksun yhtään onnistuessa riittää tämän illan kisassa.

Raimo Manninen

L8/6 NEMEA GEISIR: ”Viimeksi tamma oli sijoitustaan parempi. Siinä oli vähän kaikenlaista. Ihan normaali se on ollut kotona. Uitettu on aika paljon. Eka kaarre on ollut hiukan hankala. Hevonen oli kyllä aika kevyessä kengässä. Nyt on lyöty painavampaa eteen. Jos se siitä varmistuisi. Muuten tämä on kyllä ihan hyvä ajettava. Kunhan ensimmäinen kurvi selvitetään ja päästään asialliselle paikalle. Jaksava menijä ja täytyy ohjeistaa kuskia, että lähtee hyvissä ajoin reissuun.”

 

« Takaisin

Copyright (C) 1999-2019 Bet Option Oy. Gsm 0400 704 587. Palvelunumerot 2,95€/min+pvm.