LANDEN PAUKKU (16) *****
Derbyssä varmaan voittoon!
DONATO E. (94) ***Skrälli-idea!
GRIMINAL JACK (65) *** kanuuna!


jalkipelit_ravi_superLA.jpgJYVÄSKYLÄ 24.8.2019
Superlauantain onnistumiset saatiin Jyväskylässä. LANDEN PAUKKU (16) ***** jyräsi lopulta Derbyssä varmaan voittoon. DONATO E. (94) ***Skrälli hallitsi tapahtumia keulasta. GRIMINAL JACK (65) *** kiri voittoon johtavan takaa.

JYVÄSKYLÄ 24.8.2019
DONATO E. (94) ***Skrälli - Jack Vader kk 23,04 (20%)
GRIMINAL JACK (65) *** - El Dirtyman kk 10,24 (20%)
LANDEN PAUKKU (16) ***** voitti lähtönsä

T75-6 Jyväskylä L8 / 2 LANDEN PAUKKU

Suomenhevosten Derbyssä 2 LANDEN PAUKKU on suuri suosikki ja se ansaitsee painotukset. Jani Suonperän lahjakas suojatti ei ole vielä parempaansa kohdannut ja esitykset ovat olleet vahvasti nousujohteisia, vaikea tästä valjakosta on mitään negatiivista tai edes kriittistä sanoa. Landen Paukku pystyy voittamaan niin keulasta kuin johtavan rinnaltakin, tai parijonosta kirimällä, juoksunkulku ei siis tolppaputken mahdollisessa katkeamisessa tule keskeistä roolia näyttelemään. Kovimmat haastajat ovat todella kovia mutta arviolla 57% Landen Paukku saa Jackpot-kierroksella ansaitsemansa painotukset.

T75-2: #4 DONATO E. – arvio 13% 
Merkittävästi tauluaan vaarallisempi vahvasti nousuvireinen haastaja. Jarno Kauhasen valmennettava on saanut nyt uudessa kotimaassaan pari starttia kroppaansa ja kuntokäyrä osoittaa yläviistoon. Eturivissä on kovia avaajia mutta myös Esa Holopaisen rattailleen saava Donato E avaa auton takaa kovaa ja saa varmasti asemat. Aliarvostettu.

Jyväskylä Lähtö 5 / 3 GRIMINAL JACK ***! 

Viimeksi Killerillä maistuvana näkemystipsinämme toiminut 3 GRIMINAL JACK oli keulasta ihan kelpo kakkonen ja se saa uuden mahdollisuuden vihjeenämme. Ruuna avaa kovaa ja se saanee keulat, minkä jälkeen taktiset ratkaisut ovat Ari Moilasen käsissä.

Vesa Vuorenmaa

Jyväskylä L5/3 GRIMINAL JACK: ”Ei hevonen ollut ehkä ihan parhaimmillaan viimeksi, mutta ei nyt huonokaan. Pehmeä rata ei sovi sille kaikkein parhaiten. Kärryt on samat mutta jos alusta sallii, napataan etukengät pois. On tuosta hyötyä. Tämä lyö vähän polviinsa. Eiköhän se keulaan pääse. Kuski saa sitten tehdä lopulliset taktiset ratkaisut. Matka käy. Lähtö on aika sopivan näköinen. Ei mahdottoman kova porukka. Aivan hyvin odotuksin ollaan.”

Ari Moilanen

Jyväskylä L5/3 GRIMINAL JACK: ”Hevonen lähtee kovaa. Pitää katsoa taktiikkaa sitten tarkemmin tilanteen mukaan. Sitä ilmeisesti hoidetiin viime startin jälkeen. Hevonen oli aika vino Jyväskylässä. Hyviä on vastassa, mutta on meilläkin jonkinlaiset saumat.”


« Takaisin

Copyright (C) 1999-2019 Bet Option Oy. Gsm 0400 704 587. Palvelunumerot 2,95€/min+pvm.