Troikasta 305,80€ lunastus!
LAURILA'S GIMLI (29) piikkinä!
PERFECT RAINMAKER (17) ***!
Totomaatin arvio 51% - T5 37,47%!


jalkipelit_ravi_rahaa_epk.jpgTEIVO 27.8.2019
Teivossa 3/4 ideasta kantoi totossa lunastuksille. PERFECT RAINMAKER (17) *** maistuva Toto5-varma. Arvio 51% - T5 37,47%. LAURILA'S GIMLI (29) piikkinä troikassa. Pelit 59 euroa - lunastus 305,80 euroa.

TEIVO 27.8.2019
LAURILA'S GIMLI (29) - Stonecapes Respect kk 5,33 (75%)
BERNETTA - My Iver kk 5,78 (35%)
PERFECT RAINMAKER (17) *** voittajalyönti!
**Troikka pelit 59 e => lunastus 305,80 euroa!

PERFECT RAINMAKER (17) *** | Totomaatin arvio 51% | T5 37,47%!

Toto5-4: Perfect Rainmaker on hyvä suosikki! Kierroksen paras varma on neljännen kohteen numero 12 PERFECT RAINMAKER. Kyseessä on voitokas hevonen, joka on voittanut viisi uran kuudesta kilpailustaan. Ainoa pummi tuli toissakerralla Turussa, missä ruuna laukkasi loppukaarteessa keulasta. Sen jälkeen ruuna vietti puolentoista kuukauden tauon, minkä jälkeen aloitti Forssan lounasraveissa varmalla voitolla. Perfect Rainmaker eteni kyseisessä lähdössä johtopaikalle 1600 metriä ennen maalia. Lopussa Tiger Dillon ja Shadow Pro Mcqueen säestivät muiden pudotessa kauas taustalle. 

Tämän lähdön kokonaistaso on selvästi viime kertaa kovempi, mutta eivät tämän lähdön kovimmat vastustajat ole kuitenkaan juurikaan viimekertaista kovempia, ja uskomme kyllä startinkin vieneen luokkahevosta selvästi eteenpäin. Tällä kertaa juoksusta tulee toki haastavampi, mutta Perfect Rainmaker on mielestämme yksinkertaisesti niin selvästi lähdön paras hevonen, että luotamme sen huonosta lähtöpaikasta huolimatta ennemmin voittavan kuin häviävän tämän lähdön. Arviolla 51% kyseessä on hyvä suosikkipilari. Avauksestakin tullee varsin vauhdikas, mikä pelaisi palloja Perfect Rainmakerin pussiin.

Lähtö 9 / 1 LAURILA’S GIMLI ** + **Troikka

Lähdössä yhdeksän kohdistamme pelit numeroon 1 LAURILA’S GIMLI. Kehityskelpoinen 5-vuotias voitti viimeksi Riihimäellä johtavan rinnalta pintakaasulla. Tätä edeltäneessä Vermon kisassa Laurila’s Gimli jäi niin ruudikkaana pussiin, että tuon juoksun jälkeen hevonen oli kotioloissakin entistä virtavampi. Riihimäen ja Vermon kakkossijoissa edellä on ollut vain hyvä hevonen, Fullhand Comery sekä Truedream A.F.. Kuntokäyrän pitäisi osoittaa tällä hetkellä edelleen ylöspäin, sillä mitään negatiivista ei ole viime startin jälkeen ilmaantunut. 

Eturivin kahta ulointa hevosta lukuun ottamatta eturivissä on niin keskinkertaisia avaajia, ettei edes johtopaikan pitäminen tulisi yllätyksenä. Mitenkään erityisemmin lähtöön ei kuitenkaan panosteta, sillä ensisijaisesti ruunalla on uran alusta alkaen pyritty ajamaan sillä tavoin, että merkittävää laukkariskiä saataisiin pienemmäksi, ja tämä tuntuisikin onnistuneen hyvin. Onnistuneiden ajosuoritusten ansiosta hevosen kilpailukäyttäytyminen on parantunut merkittävästi. Mitenkään isona yllätyksenä laukka ei tosin edelleenkään tulisi. Mikäli Laurila’s Gimli johtopaikan menettää, niin vauhtikestävällä menijällä voi kyllä tehdä ratkaisuja tarpeen vaatiessa jo matkalla. Pussiin jäämisen riskiä tässä ei käytännössä pitäisi olla. 

 

« Takaisin

Copyright (C) 1999-2019 Bet Option Oy. Gsm 0400 704 587. Palvelunumerot 2,95€/min+pvm.