Vermosta harjattiin tototili!
SUNBEAM (193) *** Skrälli
aliarvostettu ideavaljakko!


jalkipelit_ravi_Vermo.jpgVERMO 31.7.2019
Totossa tilipäivä ja kova ****T6-tili lähellä. SUNBEAM (193) ***Skrälli aliarvostettu idea. Myös TREASURE OF PIRATE (22) *** voittoon. Bwt Burnin Alive ja Le Samuel kakkosrahoille. Ensin mainitun voittaessa ****T6-lunastus 3.334,70 euroa...

VERMO 31.7.2019
SUNBEAM (193) ***Skrälli - BWT Caesar kk 18,60 (30%)
BWT BURNIN ALIVE **** - Gisela Luxi kk 7,34 (40%)
LE SAMUEL ****Skrälli - Lucky Moose kk 9,71 (30%)
TREASURE OF PIRATE (22) *** voitti lähtönsä!

Toto64-kierroksella hyvä lunastus jäi lopulta harmittavan lähelle, sillä riviemme tukipilarina toimineen Bwt Burnin Aliven voittaessa olisimme harjanneet kovan tilin. Voitto-osuus olisi ollut 83,37 euroa. Kapeimmalla 1 euron panoksella pelatulla 36 rivin Pienellä systeemillä olisi lunastanut 2.084,20 euroa. Lisäkai Peruspeli 72 e => 1.042,10 euroa ja Porukkasysteemi 198 e => 208,40 euroa. ****T6 panostukset yhteensä 306 euroa => lunastus 3.334,70 euroa.

T64-1 / 6 BWT BURNIN ALIVE

Aloitamme heti tukipilarilla. Psyykkaamme numeron 6 BWT BURNIN ALIVE johtopaikalle, minkä jälkeen Tuomas Korvenojan suojatti olisi mielestämme pikamatkalla tukevasti kiinni voitossa. Vaikka tämä vuosi ei ole tuonut vielä edes yhtään totosijaa, eivät suoritukset ole olleet ollenkaan lohduttomia. Viimeksi Turussa BWT Burnin Alive laukkasi ensimmäisen kaarteen alussa kovassa vauhdissa tavoitellessaan johtopaikkaa sisäpuolelta matkaan lähteneeltä Bret Bokolta. Laukan myötä tamma putosi viimeiseksi, mistä ei enää ymmärrettävästi kyennyt parantelemaan asemiaan. 

Kouvolassa 15. päivä kesäkuuta piippuhyllyn paikalta matkaan joutunut BWT Burnin Alive ei löytänyt tasokkaassa Jouni Kaikko Memorialissa kirivaiheessa vapaata väylää, jolloin olisi kyllä pystynyt parantamaan merkittävästi kahdeksatta sijaansa. Tämänkertainen tammalähtö ei ole läheskään yhtä kovatasoinen kuin oli Kouvolassa. Aivan saletissa keulapaikka ei ole, mutta pidämme kuitenkin keulaan pääsyä hyvinkin todennäköisenä, ja kantaa ottavalla 40% arviolla BWT Burnin Alive on mainio tukipilari.

T64-3 / 5 TREASURE OF PIRATE

Apuvarmaksi kapeimmille kuiteille nostamme kolmannen kohteen numeron 5 TREASURE OF PIRATE. Toki tehtävä suosikkina matkaan lähtevän kovimman vastustajan Stonecapes Respectin ulkopuolelta ei ole helppo, ja kuolemanpaikkajuoksukin on mahdollinen. Uskomme kuitenkin Treasure Of Piraten pystyvän ottelemaan tarpeen vaatiessa pikamatkalla voitosta siitäkin. 

Alla on oikein positiiviset suoritukset. Vermon neljäs sija tuli 2. radalta ilman selkää, ja silloin lähtö oli tämänkertaista kovempi + juostavaa matkaa oli puoli kierrosta enemmän. Viime keskiviikkona Treasure Of Pirate oli mukana laadukkaassa Derby-sarjassa, missä tehtävä oli huonolta lähtöpaikalta jo alun alkaen toivoton. Ori esitti kuitenkin toivottomista asetelmista oikein positiivisen kirin ulkoratoja pitkin, vaikka taustalle jäikin. Nyt lähtö on tasoltaan oikein sopiva, ja meidän papereissamme Treasure Of Pirate on arviolla 40% niukka ykkösrankkaus ennen Stonecapes Respectiä. Niinpä kyseessä on oiva vastavarma pelisuosikille.

T64-2: #7 LE SAMUEL – arvio 17%
On montélähdön pelimielessä ehdottomasti maistuvin hevonen. Ilmeisesti viimekertaiseen Porin hieman keskinkertaiseen suoritukseen on tuijotettu liikaa, koskapa peliosuus on jäämässä ihmeen alhaiseksi. On kuitenkin ehdottomasti otettava huomioon, että ennen Porin kilpailua alla oli kuukauden starttiväli, ja valmentaja Henna Ikonenkin uskoo Le Samuelin parantavan startti kropassa selvästi. Poria edeltäneet suoritukset kovissa lähdöissä ovat olleet mallikkaita, ja vastaavan tason esityksellä otellaan kyllä tämän lähdön kärkisijoista. Ei valmentajakaan yllättyisi sopivan näköisessä lähdössä voitosta.

Henna Ikonen

L5/7 LE SAMUEL: ”Hevonen oli Porissa vielä vähän tukkoinen. Siinä oli viisi viikkoa taukoa alla ja osin se oli saanut olla laitumellakin. Uskon sen jonkun verran parantavan tähän starttiin. Pitäisi ruunan olla vähän terävämpi. Voi silti olla, että se tarvitsee vielä toisen kilpailun ollakseen aivan parhaimmillaan. Ei voittokaan silti täysin yllättäisi. Sen verran rehdisti hevonen tekee töitä. Lähtö olisi aika sopivan näköinen.”

T64-6: #11 SUNBEAM – arvio 9%
Jäi viimeksi pussiin. Huippukuntoon on vielä matkaa, mutta vaikuttaa kuitenkin selkeästi nousuvireiseltä. Juoksusta voi tulla oikeinkin kovavauhtinen, ja silloin Sunbeamilla olisi mielestämme näistäkin lähtöasetelmista täydet menestyssaumat. Maksamme jymy-yllättäjänä mukaan kaikille lapuille.

 

 

 
 
 

« Takaisin

Copyright (C) 1999-2019 Bet Option Oy. Gsm 0400 704 587. Palvelunumerot 2,95€/min+pvm.