Totosta harjattiin 2/3 osumaa!
GLOBAL SOLIDARITY (22) ****!
kk 6,29 (100%) ja kk 9,58 (35%)!


jalkipelit_ravi_1_epk.jpgOULU 22.7.2019
Oulun kolmesta pelikohteesta kahdella lunastettiin ja totosta harjattiin tiliä. GLOBAL SOLIDARITY (22) **** voittoon dödsistä. Only Eyes Broline oli ideanosto suoraan pariin, kaksarikerroin 6,29. Toto4-näkemysvarma Express Junior oli rehti kakkonen.

OULU 22.7.2019
GLOBAL SOLIDARITY (22) **** - Only Eyes Broline kk 6,29 (100%)
EXPRESS JUNIOR *** - Barckward's Boy kk 9,58 (35%)

Toto4-2: Näkemyssuosikki maistuvaksi kanuunavarmaksi! Teemme heti raviviikon alussa vahvan kannanoton ja nostamme toisessa kohteessa ideasuosikiksemme kohoavan numeron 5 EXPRESS JUNIOR Oulun Toto4-viritysten vahvaksi kanuunavarmaksi. Olemme aikaisemminkin jutelleet tästä hevosesta Jukka-Pekka Kauhasen kanssa, emmekä yllättyneet varsin positiivisista kommenteista, kokenut hevosmies suuntaa Ouluun menestysmielellä. Kehityskelpoinen ruuna on ottanut urallaan 13/25 kaksarisijaa ja tässä sopivassa tehtävässä tuota statistiikkaa on nyt hyvä mahdollisuus vahvistaa entisestään. Alla olevista suurista numeroista huolimatta kunnossa ei ole moittimista, juoksunkulut ovat olleet haastavia ja ihan aina Express Junior ei malta tosissaan yrittää toisen takaa. Nyt Kauhanen lataa hyvällä avaajalla kovat piipussa alkuun ja nähdäksemme Express Juniorilla on kelpo saumat päästä keulaan. Siitä se pystyisi sitten ilman muuta taistelemaan voitosta, vahvasti kantaa ottavalla arviolla 28% maistuva selkeästi alipelattu kanuunavarma.

Jukka-Pekka Kauhanen

L5/5 EXPRESS JUNIOR: ”Vähän on juoksutkin menneet hankalasti viime aikoina. Tällä on myös hiukan psyykkeestä kiinni. Saako se aina kaiken itsestään irti. Hevonen treenaa ihan hyvin, siinä ei mitään. Ilman muuta panostetaan alkuun. Keulapaikka olisi toiveissa. Tämä on vapaalta radalta parhaimmillaan. Kapasiteettia on hevoseksi pidempäänkin.”

Toto4-3: Suosikki viihtyy Äimärautiolla! Kolmannen kohteen suosikkina matkaan starttaava numero 5 GLOBAL SOLIDARITY on startannut urallaan kuudesti Oulun Äimärautiolla ja se on voittanut näistä starteista peräti viisi. Marko Hakkarainen kommentoi suojattiaan startin alla 7 Oikein -lehdessä positiiviseen sävyyn, eikä hieman pidemmästä starttivälistä tarvitse valmentajan mukaan olla millään muotoa huolissaan. Arviolla 48% Global Solidarity on kapeimman systeemin apuvarma.

Numero 7 DON JUAN SISU on merkittävästi tauluaan kyvykkäämpi tapaus ja Mauri Jaaran valmennettava kohoaa 17% arviolla ykköshaastajaksi. Myös 8 WILLY WINGSTON ja 2 ONLY EYES BROLINE omaavat tässä pienessä lähdössä varsin realistiset voittosaumat. Ensin mainittu pystyy tekemään töitäkin menestyksensä eteen ja jälkimmäinen jäi puolestaan alla olevassa tauolta paluussa vaille kiritilaa. Arviot näille 16% ja 14%. Only Eyes Broline on ideanostomme totossa suoraan pariin suosikin kanssa.

 
 

« Takaisin

Copyright (C) 1999-2019 Bet Option Oy. Gsm 0400 704 587. Palvelunumerot 2,95€/min+pvm.