ONE BREAK BROLINE (24) ****!
Totomaatin arvio 42% | T64 39,05%!
YPÄJÄ LOUVRE (18) **** kanuuna!
Totomaatin arvio 60% | T64 56,91%!


jalkipelit_ravi_T64_New_epk.jpgVERMO 26.6.2019
Vermon kanuunavarmat luottamuksen arvoisia. ONE BREAK BROLINE (24) **** avasi kierroksen. Totomaatin arvio 42% - T64 39,05%. YPÄJÄ LOUVRE (18) **** oli lopulta voittajapelissä huippukohde. Arvio 60% ennen Wide Gamen poisjääntiä.

VERMO 26.6.2019
ONE BREAK BROLINE (24) **** - Stardust Fibber kk 3,43 (60%)
YPÄJÄ LOUVRE (18) ****! - Sahara Sandstorm kk 2,52 (100%)
CACSHOT - Chique kk 14,03 (25%)

ONE BREAK BROLINE (24) ****! | arvio 42% | T64 39,05%!
YPÄJÄ LOUVRE (18) ****! | arvio 60% | T64 56,91%!

Wide Gamen poisjäännin myötä Ypäjä Louvren arvio lopulta merkittävästi alkuperäistä tasoa korkeampi!

T64-TUKIPILARIT
 
T64-1 / 3 ONE BREAK BROLINE 

Avauskohteessa otamme vahvasti kantaa ja nostamme numeron 3 ONE BREAK BROLINE keulapsyykkauksella lähdön selkeäksi suosikiksi. Olemme psyykkailleet tätä lähtöä viime päivinä todella paljon ja vaikka 1 STARDUST FIBBER pystyy avaamaan sisäradalta kovaa ja vaikka 5 APRIL SISU on myös merkittävästi viime starttia parempi avaaja, uskomme Hannu Torvisen paiskaavan ajokkinsa kanssa keulaan. Tämän hetkinen taulu ei anna lainkaan oikeanlaista kuvaa One Break Brolinen kyvyistä, vahva viime kausi toi Juuso Holttisen valmennettavalle kuusi voittoa ja yli 20.000 euron tienestit. Nyt taulu on todellakin pelikunnossa. Viimeksi Teivossa ruuna palasi parin kuukauden tauolta ja kautta oikeastaan käynnistellään toistamiseen. Vaikka sijoitus tasapaksuksi jäikin ruunan taivuttua keulasta niin pidimme hevosen tyylistä. Tälläkin kerralla olemme kuunnelleet herkällä korvalla ja lukeneet tarkalla silmällä taustavoimien kommentointia. Hannu Torvinen oli ensinnäkin tuon Teivon startin jälkeen todennut hevosen tuntuneen loppukaarteessa vielä voittajalta mutta veto ei sitten suoraan tauolta täydellä matkalla kestänyt perille saakka. Nyt juostava matka on puolta kierrosta lyhyempi ja startti kropassa hevonen parantaa varmasti. Juuso Holttisen tämän startin alla antamat kommentit vahvistavat tätä odotusta, One Break Broline on tuntunut treeneissä hyvältä ja valmentajan odotukset ovat korkealla. Myös Holttinen liputtaa keulajuoksun puolesta. Kantaa ottavalla 42% arviolla vahva kanuunavarma.

T64-5 / 3 YPÄJÄ LOUVRE

Voimaliigassa 3 YPÄJÄ LOUVRE on tiukasti lähdön ykkösrahoissa kiinni. Nelivuotiskaudella kykynsä näyttänyt suosikki on aloittanut tämän vuoden kolmella vahvalla suorituksella ja vaikuttaisi siltä, että Aripekka Pakkasen valmennettava saa vielä hetken starttailla rahojensa puolesta varsin edullisissa sarjoissa. Toissakerralla Ypäjä Louvre runttasi väkisin voittoon ohi keulassa juosseesta Enjoy’s Paycheckistä. Viimeksi se löi viimeisestä takasuorasta lähtien rinnalta painetta Better Bossille ja tuli lopussa tästä ohi, voittoon kiri kuitenkin voimat loppuun säästänyt Heavy Beat. Tässä tehtävässä tie kaiken järjen mukaan avautuu ongelmitta johtopaikalle, sillä yhdelläkään paalun hevosella ei ole mitään järkeä suosikille vastata. Keulapaikka ei ole kuitenkaan mikään vaatimus voitolle vaan Olli Koivunen pystyy reagoimaan alkumatkan tapahtumiin ja tekemään sitten sen mukaan taktiset ratkaisut. Juostavasta matkasta ei ole ainakaan haittaa, arvio 60%.

T64-2: #7 CHIQUE – arvio 15% 
Kyvykäs mutta laukkaherkkä, alustavassa jakaumassa selkeästi liian vähän pelattu. Mikäli palaset loksahtavat kohdalleen ja tamma alkaa kisatilanteessa taas keskittymään oleelliseen, kotioloissa Chique ei laukkaile, pystyy Aripekka Pakkasen valmennettava nousemaan vielä selkeästi sarjoissaan.

 

 
 

« Takaisin

Copyright (C) 1999-2019 Bet Option Oy. Gsm 0400 704 587. Palvelunumerot 2,95€/min+pvm.