****Toto4 36€ => lunastus 205,80€!
JOHNNY FLAME (40) **** kanuuna!
Totomaatin arvio 30% | T4 18,36%!


jalkipelit_ravi_T4_epk.jpgKUOPIO 24.6.2019
Raviviikon alkuun vahvaa kannanottoa valtavirtaa vastaan. JOHNNY FLAME (40) **** rankasti alipelattu kanuunavarma. Totomaatin arvio 30% - T4-peliosuus 18,36%. ****Toto4 Pieni systeemi 36 e => lunastus 205,80 euroa.

KUOPIO 24.6.2019
MAS DOMINANT **** - Callela Ikaros kk 9,85 (30%)
JOHNNY FLAME (40) **** voitti lähtönsä!
WAS VEGAS (13) *** voitti lähtönsä!
****Toto4 Pieni systeemi 36 e => lunastus 205,80 euroa!
****Toto4 panostukset 144 e => lunastukset 288,10 euroa!

JOHNNY FLAME (40) **** | Totomaatin arvio 30% | T4 18,36%!

Toto4-4: Päätöskohteen ykkösrankkimme Johnny Flame on vasta kakkossuosikkina maistuva tukipilari! Päätöskohteessa me rankkaamme suosikkikaksikon toisinpäin kuin pelikansa. Toki numero 6 HARD TO TRICK piti viimeksi Joensuussa keulasta numeron 10 JOHNNY FLAME selvästi takanaan kutakuinkin vastaavista lähtöasetelmista. Silloin viitosradalta matkaan lähtenyt Hard To Trick juoksi keulassa ja yksitoistaradalta liikkeelle kiihdyttänyt Johnny Flame 2. ulkona. Johnny Flame paiskasi 2. ulkoa johtavan rinnalle 500 jäljellä ja irtosi voittotaistoon yhdessä Hard To Trickin kanssa, mutta kangistui päätössatasella. Kakkossijansa Johnny Flame kuitenkin onnistui pitämään. 

Tällä kertaa on kuitenkin pointteja, jotka suosivat Johnny Flamea. Hard To Trickin keulaan eteneminen on nytkin mahdollista, mutta ainakaan yhtä sujuvasti kuin viimeksi keulapaikalle ei luulisi pääsevän. Toiveissamme tietysti on, että Hard To Trick ei pääsisi ollenkaan johtopaikalle. Uusista käsistä aloittava 4 DANCINGINTHEDARK on ollut parhaimmillaan nimenomaan johtopaikalta, joten sen kohdalla keulasta ajaminen olisi hyvinkin perusteltua. Lisäksi viime startissa Veli-Pekka Toivanen ajoi kyllä Johnny Flamella johtavan rinnalle aivan liian rajulla spurtilla, minkä hän oli itsekin myöntänyt. Kun vielä valmentaja Juha Puhtimäki kertoi, että Johnny Flame tuntuu nyt treeneissä paremmalta kuin ennen viime kilpailuja, puhuu moni asia Johnny Flamen puolesta. Eiköhän ruuna pääse taas takarivistäkin hyviin iskuasemiin, minkä jälkeen on loppukirissä huippuvaarallinen. Johnny Flameltä löytyy hyvän selkäjuoksun jälkeen todella tulinen spurtti, joten ruuna voi voittaa aika lyhyelläkin kirillä. Vaikka Johnny Flamen suurin tähtäin on Mikkelin finaalikierroksella, on sillä hyvät saumat voittaa nytkin. Meidän papereissamme siis Johnny Flame on suosikki ennen Hard To Trickiä arvioin 30% vs. 25%. Samalla Johnny Flame on kakkossuosikkina maistuva tukipilari. 3 LIVI MYSTERY ja 2 WINZET tulevat sitten rankingissa seuraavina 12% sekä 10% arvioilla.

Martti Pellikka

L7/6 HARD TO TRICK: ”Ihan kelpo kunnossa tamma jatkaa. Katsotaan kiihdytyksessä hiukan mitä muut tekee. Ei me ruveta heti pakittelemaankaan. Hieman hankala on kaksikon mahdollisuuksia vertailla. Aika samanlaiset saumat molemmilla on. Juoksunkulku ratkaisee kummankin kohdalla aika paljon. Mahdollisuuksia on molemmilla.”

Juha Puhtimäki

L7/10 JOHNNY FLAME: ”Viime suoritus oli aivan hyvä. Ei silti ehkä ihan niin hyvä, kuin Kuopiossa ja Mikkelissä. V-P sanoi lähdön jälkeen, että hän ajoi kirin alkuvaiheen hieman turhan lujaa. Viimeistelyissä hevonen oli paremman tuntuinen kuin mitä on nyt ollut. Rautakenkä on tänään ympäriinsä. Niin oli toki eilisissä viimeistelyissäkin jo. Tuskin tuolla isoa merkitystä, varsinkaan kun on takarivin paikka. Tavan kärryt. Lähtökohtaisesti ei lähdetä hullua reissua ajamaan. Tähtäin on Mikkelin finaalikierroksella, kun meillä on sinne jo lippukin. Täysillä voitosta ajetaan toki. Jos kirivaiheessa saadaan selkää, tämä kyllä tulee sitten lopun kovaa.”


« Takaisin

Copyright (C) 1999-2019 Bet Option Oy. Gsm 0400 704 587. Palvelunumerot 2,95€/min+pvm.