****T4 46,20€ => lunastus 267,20€!
LUCKY CLOUD (25) **** kanuuna!
Totomaatin arvio 53% | T4 31,63%!


jalkipelit_ravi_kesäravit_epk.jpgVIEREMÄ 21.6.2019
Aggressiivinen kannanotto Vieremän kesäraveissa. LUCKY CLOUD (25) **** arviolla 53% törkeän alipelattu - T4-peliosuus vain 31,63%. Vahva etu valtavirtaan. ****T4 Peruspeli 46,20 e => lunastus 267,20 euroa.

VIEREMÄ 21.6.2019
LUCKY CLOUD (25) ****! - Carmalt Mustang kk 4,93 (40%)
****T4 Peruspeli 46,20 e => lunastus 267,20 euroa!
****T4 panostukset 136,20 e => lunastus 320,60 euroa!

LUCKY CLOUD (25) ****! | arvio 53% | T4 31,63%!

Toto4-4: Tarjouksessa oleva kanuunavarma! Juhannusaatto tarjoaa kesäravirintamalla todella herkullisen paikan iskeä, alla olevat laukkastartit ovat säikäyttäneet pelikansaa aivan suotta ja tämän myötä 10 LUCKY CLOUD on rankasti aliarvostettu. Olli Timosen valmennettava on tottunut starttailemaan ja menestymään tasokkaissa tehtävissä ja kyseessä on voittosummaansa nähden oikein lahjakkaasta hevosesta. Mikäli ruuna saa tehdä ehjän kauden, tilipussi tulee karttumaan tasaista tahtia ja voittoja tulee irtoamaan tätä tehtävää kovemmistakin lähdöistä. Olli Timonen antaa perustellut selitykset alla oleville laukoille, Vieremällä lähdön uusinta oli Lucky Cloudia vastaan ja tiistaina Lieksassa jo etukäteen haastavaksi tiedetty voltin nelosrata tuotti laukan. Tuon laukan jälkeen ruuna antoi tuoreen näytön hyvästä vireestä ja odotamme lyhyestä starttivälistä olevan ilman muuta ennemmin hyötyä kuin haittaa. Yhden poisjäännin myötä paikka on valmiiksi toisella radalla ja vaikka edessä amatöörin ajama statisti onkin, saanee Veli-Pekka Toivanen ajokkinsa kanssa kelpo asemat. Arviolla 53% aggressiivinen kannanotto suosikin puolesta.

Olli Timonen

L7/10 LUCKY CLOUD: ”Vieremällä lähdön uusinta sekoitti pakan. Hevonen kuumui ja laukkasi. Lieksassa voltin nelonen oli turhan tiukka paikka kääntyä. Hevonen oli vielä neljäs laukan jälkeen ja esitti kyllä mukavaa kuntoa. Joskus aiemmin lyhyellä starttivälillä se on vielä parantanut jälkimmäiseen. Samoilla varusteilla jatketaan. Lähtöpaikka on ihan hyvä. Jos hevonen on oma itsensä ja juoksu onnistuu, odotan sen olevan aika lähellä kärkipäätä.”

Toto4-1: Suosikki varmistetaan – kansan ylikuumentamasta ohipeli! Avauskohteessa suosikkina starttaava 8 RUE DE ROI on tottunut ravatessaan menestymään ja näin tapahtuu varmasti tälläkin kerralla. Maili ja rata 8 ovat toki haastava yhdistelmä, emmekä tarjoa Mauri Jaaran valmennettavalle roolia päivän peleissä vaan suosikki saa varmistuksia rinnalleen jo Peruspelissä. Arvio 35%. Tässä lähdössä 1 JANIS JOPLIN BOKO tuntuu 15% arviolla täysin maistumattomalta voittajakandidaatilta ja Hannu Korven valmennettava jätetään kylmän viileästi kansalle. Aktiivinen kuski rattailla ei edes maililla ole välttämättä nyt etu, alkuun kun satsataan, meno ei välttämättä lopussa maistu. Janis Joplin Boko jätetään rankasti ylipelattuna kokonaan ulos peleistä.

Toto4-3: Apuvarma! Kolmantena kohteena ravattavassa Nuorten Sarjassa selkeänä suosikkina starttaava 4 I FEEL ON FIRE on osoittanut olevansa lahjakas menijä ja seuraammekin Martti Pellikan suojatin edesottamuksia tarkasti niin tänään, kuin jatkossakin. Viimeksi ruuna oli mukana Kasvattajakruunu-alkuerässä ja juoksunkulun suhteen jäi lopussa jossiteltavaakin, vaikea toki on arvioida, jäikö voimia varastoon. Tässä lähdössä I Feel On Fire tuskin on ravatessaan lyötävissä, toisaalta uran neljännessä startissa 3-vuotiaan hevosen kohdalla epävarmuustekijöitäkin löytyy. Arvio 46%, suosikki on kelpo apuvarma ja se ansaitsee painotukset.

 
 

« Takaisin

Copyright (C) 1999-2019 Bet Option Oy. Gsm 0400 704 587. Palvelunumerot 2,95€/min+pvm.