*****Toto5-lunastus 2.062,70€!
RELIGIOUS (19) ***** kanuuna!
Totomaatin arvio 40% | T5 36,71%!


jalkipelit_ravi_T5_epk.jpgTEIVO 23.4.2019
Tulikuuma tykitys jatkui Teivossa. RELIGIOUS (19) ***** vahvan luottamuksemme arvoinen. Totomaatin arvio 40% - T5-peliosuus 36,71%. *****Toto5 Porukkasysteemillä lunastus 2.062,70 euroa.

TEIVO 23.4.2019
RELIGIOUS (19) ***** - Heavy Beat kk 8,72 (30%)
GASHAW BOKO *****Skrälli - Werner Ors kk 4,97 (50%)
FEELING CLASSY *** - Athletic Boss kk 15,29 (25%)
*****Troikka pelit 60 e => lunastus 204,00 euroa!
*****Toto5 Porukkasysteemi 243 e => lunastus 2.062,70 euroa!

RELIGIOUS (19) ***** | Totomaatin arvio 40% | T5 36,71%

Toto5-4: Religious on mielestämme kierroksen todennäköisin voittaja ja samalla huikea kanuunapilari! Meidän papereissamme kierroksen todennäköisin voittaja on neljännen kohteen numero 4 RELIGIOUS, joka samalla 40% arviolla on huikea kanuunapilari illan Toto5-kierrokselle. Ori oli tämän kauden toistaiseksi ainoassa Suomen kilpailussaan Lahdessa tämän kuun 1. päivä oikein hyvä kakkonen. Religious painui kovassa avauksessa keulaan, mutta tyytyi ensimmäisen kaarteen lopussa Tanpopon selkään. Sieltä tilaa tuli hieman liian myöhään, eikä Religious aivan ehtinyt spurtata ykköseksi. Viimeksi Örebrossa tehtävä oli huonolta paikalta kovassa lähdössä täysin toivoton. 

Nyt asetelmat ovat mainiot, ja keulajuoksu vaikuttaa erittäin todennäköiseltä. 5 DIESEL DEGATO pääsee myös vauhdikkaasti matkaan, mutta tuskinpa sillä alla olevista hyvistä kireistä huolimatta edes halutaan ajaa Religiousta vastaan. On hyvinkin todennäköistä, ettei Religious saa matkalla prässiä, minkä jälkeen se on johtopaikalta todella vaikea kukistettava. Valmentaja Nina Pettersson-Perklen vahvisti hänkin olevansa suojattinsa suhteen oikein luottavainen, sillä hevonen tuntuu tosi hyvältä. Kun lisäksi kovin vastustaja 9 RONALDO MALIBU palaa tauolta ja lähtee vieläpä matkaan takarivistä, on luottomme Religiouksen voittoon varsin vahva. Arviomme Ronaldo Malibulle on 20%. Kolmosrankkaus on 2 HEAVY BEAT 14% arviolla.

Nina Pettersson-Perklen

L7/4 RELIGIOUS: ”Tosi tyytyväinen olen ollut hevosen otteisiin. Ori on oikein hyvän oloinen. Ei juoksupaikalla ole sille hirveästi väliä, mutta uskoisin Mikan haluavan ajaa keulasta. Varusteisiin ei tule muutoksia. Aika luottavaisin mielin olen.”

Joni-Petteri Irri

L7/5 DIESEL DEGATO: ”Tosi hyvä on ruuna ollut ekoihin startteihin. Nyt on pikkasen parempi paikka. Koitetaan päästä hyviin asemiin. Lopullinen taktiikka ratkeaa tilanteen mukaan. Jos kaikki menee putkeen, ei hevonen kovin kaukana kärjestä ole. Ilman etukenkiä ja Customin jenkeillä mennään.”

Toto5-5: Gashaw Boko on päätöskohteen tärppimme! Päätöskohteessa kapeimmat kuitit pelataan kahdella rastilla. 5 WERNER ORS kiri kaksi viikkoa sitten 4. ulkoa positiivisesti kolmanneksi, mutta paras loisto otteista kuitenkin vielä puuttui. Valmentaja Jari Äikäs raportoi, että treenikelit ovat olleet edelleenkin vaikeita. Tuskinpa ruuna siis viime kerran suoritustasostaan vielä juurikaan parantaa. Tehtävä on kuitenkin oikein passeli, ja keulaan eteneminenkin saattaa onnistua. Niinpä Werner Ors on ansaittu suosikki. Arviomme 35% on kylläkin peliosuutta maltillisempi. Tämä johtuu pitkälti siitä, että uskomme arviolla 21% rankingin kakkoseksi nostamaamme numeroon 10 GASHAW BOKO merkittävästi pelikansaa enemmän. 

Gashaw Bokolla on ollut läpi uransa raviongelmia, vaikka menestystä ihan mukavasti on irronnutkin. Ei ravi viimeksi Vermossakaan täysin letkeää ollut, mutta oikeastaan parasta mitä Gashaw Bokon kohdalla koskaan aiemmin. Samaa mieltä asiasta oli IS Ravien tallikommenttien perusteella myös Hannu Korpi. Muutenkin viime suorituksesta jäi oikein positiivinen vaikutelma, sillä sujuvasti päästessään ruuna olisi minimissäänkin sijoittunut totoon. Mikäli ravi stemmaa samalla lailla kuin viimeksikin, on Gashaw Boko tähän tehtävään huippumielenkiintoinen, kun kovimmat vastustajatkaan eivät ole juuri nyt parhaimmillaan. 

Jari Äikäs

L8/5 WERNER ORS: ”Pettymyshän ruuna oli viimeksi. Oli siinä toki takarivi ja ajettiin vähän varman päälle. Eiköhän vire ole ihan ok. Utalalla on vissiin ainakin hyvä hevonen. Hannu saa päättää taktiikat. Kelit on olleet pikkasen huonot. Alustassa on routareikää sun muuta. Aika varovaisesti on pitänyt ajaa harjoituksissa.”

 

« Takaisin

Copyright (C) 1999-2019 Bet Option Oy. Gsm 0400 704 587. Palvelunumerot 2,95€/min+pvm.