Troikka 68€ => 335,30€!
CANTONA AMERICA (106)
jäätävä ****Skrälli-idea!


jalkipelit_ravi_rahaa_epk.jpgJYVÄSKYLÄ 18.4.2019
Kova Toto4-tili vesittyi Sign Of Secretin niukkaan tappioon. CANTONA AMERICA (106) ****Skrälli jäätävä näkemys. RAGGARI (15) *** maistui ja Vihellys sai pääpainot. ***Troikasta lunastus 335,30 euroa.

JYVÄSKYLÄ 18.4.2019
CANTONA AMERICA (106) ****Skrälli - Golden Eleven kk 33,87 (15%)
RAGGARI (15) *** - Vihellys kk 6,04 (70%)
***Troikka pelit 68 e => lunastus 335,30 euroa!

Toto4-kierroksen kanuunavarma Sign Of Secret sijoittui toiseksi. Sen voittaessa Toto4-pelistä olisi harjattu iso tili: *****Toto4 Pieni systeemi 32 e => lunastus 1.831,60 euroa. ****Toto4 Peruspeli 56 e => lunastus 915,80 euroa. *****/****Toto4 panostukset 145,60 e => lunastus 2.838,90 euroa. Tällä kerralla marginaalit eivät kuitenkaan olleet illan tärkeimmän lähdön päätössatasella puolellamme, vaan kansan suosikki Wille's Ametist kiri voittoon...

Toto4-3: Cantona America on ideanostomme suosikin kaveriksi jo Pieneen systeemiin! ...Nostamme kuitenkin suosikin rinnalle jo Pieneenkin systeemiin numeron 9 CANTONA AMERICA, sillä arviolla 13% lähestulkoon pelaamaton ruuna on oikeinkin kiinnostava ideahevonen. Cantona America kiri kauden avauksessaan joukon hänniltä hyvätasoisessa lähdössä lupaavasti, mutta oli sitten viimeksi selkeä pettymys väsyessään johtavan rinnalta jo viimeisen takasuoran lopussa. Tallikommentit 7 oikein –lehdessä kertovat, että mitään varsinaista vikaa hevosesta ei viime startin jälkeen löytynyt, mutta kurkusta löytyi outoa löysyyttä. Tämä yhdistettynä siihen, että hevonen vaikutti johtavan rinnalla aika virtavalta, saattoi hyvinkin selittää viime kerran floppaamisen. Voi siis olla, että henki jollain tavoin salpaantui, mikä sitten vei huumorinkin.

Takarivistä alun saa ottaa viime kertaa maltillisemmin ja hevonenkin pysynee näin ollen rauhallisempana. Mielestämme Suomen debyyttikilpailun suoritusta on ehdottomasti syytä painottaa viime kertaa enemmän. Kyseessä on muutenkin luokkahevonen, joten kovankaan luokan suorituksesta ei saa yllättyä lainkaan. Toki suoritustaso on nyt arvoitus, mutta ei riskitekijöitä pidä yhden startin perusteella alkaa liikaakaan painottamaan. Pelimielessä Cantona America on siis tänään oikein maukas skrällihevonen.

Toto4-4: Raggari saa ansaittuna suosikkina painoa peleissä! Päätöskohteessa numero 5 RAGGARI saa arviolla 42% ansaittuna suosikkina painoa peleissä. Vaikka 6-vuotias ruuna jäi kauden avauksessaan hännille, kulki se viimeiset 700 metriä 23,5-kyytiä. Olemus näytti moitteettomalta, ja esillä olevat talliraportitkin kertovat, että startti vei kyllä kyvykästä hevosta eteenpäin. Oletamme Raggarin pääsevän johtopaikalle, mistä se ei normaalina ole helppo ohitettava.

1 VIHELLYS ottanee ensimmäiset keulat, mutta Jyväskylän Open Stretch –radalla ihmettelemme suuresti, mikäli Raggarin selkä ei kelpaa. Tätä taktiikkaa tukee sekin, että kyseessä on Suomen Cupin karsintalähtö, mistä kaksi parasta selviytyy mukaan finaaliin. Vihellys juoksee kolmannen starttinsa Teemu Okkolinin valmennuksesta, ja kuntokäyrä osoittaa ylöspäin. Vihellys on meidän papereissamme kakkosrankkaus. Arvio 18%.

 

« Takaisin

Copyright (C) 1999-2019 Bet Option Oy. Gsm 0400 704 587. Palvelunumerot 2,95€/min+pvm.