***Toto5 36€ => lunastus 507,30€!
QUITE A BOY (16) **** kanuunavarma!
Totomaatin arvio 55% | T5 49,44%!


jalkipelit_ravi_T5_epk.jpgTEIVO 9.4.2019
Tulikuuma tykitys jatkui Teivossa. QUITE A BOY (16) **** alipelattu kanuunavarma. Totomaatin arvio 55% - Toto5-peliosuus 49,44%. Toto5 Pieni systeemi 36 euroa - lunastus 507,30 euroa.

TEIVO 9.4.2019
OIVA-SOINTU (41) ****Skrälli - Humu-Liisa kk 16,29 (15%)
QUITE A BOY  (16) **** voitti lähtönsä
***Toto5 Pieni systeemi 36 e => lunastus 507,30 euroa!
***Toto5 Peruspeli 44,80 e => lunastus 101,46 euroa!
***Toto5 panostukset 157,80 e => lunastus 659,49 euroa!

QUITE A BOY (16) **** | Totomaatin arvio 55% | T5 49,44%!

Toto5-5: Quite A Boy edelleen läpivarmaksi! Päätöskohteen suosikki numero 2 QUITE A BOY toi meille kauden avausvoitossaan ideavarmana hyvän tilin. Emme turhaan luottaneet tauolta palanneen ruunan luokkaan, sillä Quite A Boy eteni 3. ulkoa 800 metrin kirillä oikein varmaan voittoon. Valmentaja Kaisa Toivonen raportoi, että hevonen valmisteltiin Turun kilpailuun sen verran hyvin, että tuskinpa se enää kauheasti tähän lähtöön parantaa. Mitään negatiivista ei kuitenkaan ole ilmaantunut, joten kyllä valmentajakin on luottavainen. 

Vaikka Quite A Boy on tänään selvä pelisuosikki, se maistuu meille edelleen. Arviolla 55% uskomme ruunan ennemmin voittavan kuin häviävän tämän lähdön, joten se on edullinen suosikki. Laitamme Quite A Boyn Turun tavoin läpivarmaksi. Kuten jo ennen Turun kilpailua totesimme, niin paremmalla tuurilla Quite A Boy olisi kerännyt ikäluokkalähdöistä paljon tämänhetkistä suuremman voittosumman, joten ruuna pääsee siis kilpailemaan kykyihinsä nähden oikein sopivissa sarjoissa. Mielestämme Quite A Boy voi hyvinkin edetä lopulta johtopaikalle, mutta kyseessä on monipuolinen hevonen, joka voi voittaa tämän lähdön monenlaisella juoksunkululla. 

Kaisa Toivonen

L8/2 QUITE A BOY: ”Kaikki on ruunalla hyvin ja odotan kyllä menestystä tästäkin lähdöstä. Aika valmiiksi laiteltunahan hevonen palasi ja uskon sen jatkavan suht samanlaisessa vireessä. Juoksupaikalla ei ole sille hirveästi merkitystä. Toki kuolemanpaikalta on kenenkään vaikea voittaa näitä lähtöjä.”

Toto5-3: Kahdella pelimielessä parhaalla rastilla! Kolmas kohde on tasaisesti pelattu, ja meidänkin papereissamme A-ryhmään kohoaa peräti viisi hevosta. Systeemeihin valitsemme kuitenkin vain pelimielessä kaksi parasta rastia. 8 PÄLVI TUTTU ei pystynyt ohittamaan viimeksi Turussa 2. ulkoa nytkin vastassa olevia Ralli Tähkää sekä Pelipistettä. Alla oli kuitenkin yli kuukauden starttiväli, joten uskomme startin tehneen hyvää. Keskipitkä matka sopii ja muuten kaiken pitäisi olla valmentaja Martti Hämäläisen mukaan kunnossa, mutta keliolosuhteista valmentaja oli kuitenkin huolissaan. Hämäläinen totesi, että Pälvi Tuttu on ehdottomasti parhaimmillaan pitävällä alustalla. Saa sitten nähdä, että minkälaisella radalla tänään ajetaan, mutta yhtään normaaliradalla Pälvi Tuttu on kyllä ansaittu suosikki. Meidän arviomme Pälvi Tutulle on 28%.

Toisena merkkinä systeemeihin nostamme numeron 10 OIVA-SOINTU, joka arviolla 17% on myös kiinnostava pelikohde. Vaikka sijoitukset eivät sitä kerrokaan, on Oiva-Sointu esittänyt viime starteissa selkeää nousuvirettä. Vermossa 30. päivä viime kuuta Oiva-Sointu ei saanut 75-lähdössä mahdollisuutta 4. sisältä. Viimeksi Turussa taas Oiva-Sointu laukkasi toisen kaarteen lopussa 4. ulkoa, mutta olisi kirinyt vielä vähintään neljän sakkiin, mikäli ei olisi kuulutettu hylätyksi pitkästä laukasta. Valmentaja Tuula Soini kertoi, että kaksi viimeisintä kilpailua on ajettu ilman huppuja. Se on tuonut lisää terävyyttä, joskin samalla ruuna on myös muuttunut hieman häiriöherkemmäksi. Joka tapauksessa viime starttien kaltaisilla otteilla Oiva-Soinnulla on mielestämme täydet mahdollisuudet kiriä tässä tehtävässä aivan kärkeen. Pieni lähtö on tietysti eduksi 40 metrin takamatkalta matkaan lähtevälle ruunalle. Oiva-Sointu hiitattiin viikonloppuna normaalisti, joten senkin suhteen kaiken pitäisi olla kunnossa. Muut perushevoset ovat 9 PELIPISTE arviolla 20%, 1 RALLI-TÄHKÄ arviolla 15% ja 5 HUMU-LIISA arviolla 13%.

Martti Hämäläinen

L6/8 PÄLVI TUTTU: ”Ihan tasaisen hyvä oli suoritus Turussa. Ehkä se viimeinen kipinä kuitenkin puuttui. Aivan meneväinen tamma on kotona. Tuskin se kunnon puolesta huonontaakaan. Keli on todennäköisesti aika lailla miinusta tälle. Se vaatisi pitävän alustan. Matka sopii kyllä.”

Tuula Soini

L6/10 OIVA-SOINTU: ”Ihan hyvässä kunnossa hevonen on. Kaikki on mennyt mukavasti viime startin jälkeen. Viikonloppuna ruuna hiitattiin ihan normaalisti. Moni asia ratkaisee. Miten juoksunkulku menee. Pari starttia on menty ilman huppuja. Vähän häiriöherkemmäksi se on hevosta tehnyt. On se tuonut ehkä myös vauhtia hieman lisää.”

 

« Takaisin

Copyright (C) 1999-2019 Bet Option Oy. Gsm 0400 704 587. Palvelunumerot 2,95€/min+pvm.