***T6-lunastus 740,50€!
PASCHA TILLY (27) ****!
Arvio 48% | T64 30,04%!
SAKARIN (91) *****Skrälli!
Arvio 17% | T64 7,42%!


jalkipelit_ravi_T64_New_epk.jpgVERMO 13.3.2019
Rankasti alipelattu PASCHA TILLY (27) **** aivan jäätävä näkemysvarma. Draken ylipelattu. Hurjan maistuva SAKARIN (91) *****Skrälli sai roolia. Porukkasysteemillä ***T6-lunastus 740,50 euroa.

VERMO 13.3.2019
SAKARIN (91) *****Skrälli - Morison kk 22,84 (20%)
PASCHA TILLY (27) **** voitti lähtönsä
***T6 Porukkas. 145,20 e => lunastus 740,50 euroa!

PASCHA TILLY (27) **** | arvio 48% | T64 30,04%!
SAKARIN (91) *****Skrälli | arvio 17% | T64 7,42%!

T65-TUKIPILARIT
 
T65-1 / 4 GRACEFUL SWAMP  

Vaikka sekä Kriterium että Kymenlaakso-ajo tuottivat kovan pettymyksen, oli Derbyn Talvisuosikin suursuosikkina starttaavan numeron 4 GRACEFUL SWAMP 3-vuotiskausi aivan huikea: 15/18 starttia päättyi voittoon ja voittosumma kipusi lähes 150.000 euroon. Erkki-Pekka Mäkinen on startin alla annetuissa kommenteissa kehunut hevosta ja todennut talven treenien sujuneen hyvin. Odotukset ovat korkealla niin tätä starttia, kuin koko kauttakin ajatellen. Jotain virusta Mäkisen tallissa on joillakin hevosilla ollut, mutta mikäli Graceful Swamp on viivalla, odotamme siltä kyllä valmentajan tavoin kovaa suoritusta. Ari Moilanen taitaa suunnata ajokkinsa kanssa kiihdytyksessä pitävään piikkiin. Arvio 70%. 

T65-4 / 11 PASCHA TILLY     

Maistuva tilaisuus vahvaan kannanottoon pelikansaa vastaan, jatkamme valitsemallamme linjalla ja liputamme vahvasti numeron 11 PASCHA TILLY puolesta. Tämän hevosen kohdalla tämän hetkinen voittosumma ei tee millään muotoa oikeutta kyvyille. Niin terveyspuolella kuin suoraan sanottuna juoksunkuluissakin on matkan varrella nähty vähintäänkin riittävästi ”ei toivottuja” -asioita. Mikäli palaset loksahtavat oikein kunnolla kohdalleen, riittää hevosen kapasiteetti näissä nykyisissä sarjoissa myös Ruotsin puolella. Vaikka voitto jäikin viimeksi Vermon Toto75-raveissa Pronssidivisioonafinaalissa haaveeksi, teki Pascha Tilly porukan hänniltä aivan huikean kirin tykittäen viimeiset 700 metriä 10,1-kyytiä loppukaarteessa viidettäkin rataa kiertäen. Selkeä ykköshaastaja numero 2 HAZELHEN HERMES on kunnioitettava vastustaja mutta kyllä Timo Korvenheimon suojatti joutuu tyytymään nöyrästi haastajan rooliin. Aggressiivisen kannanoton myötyä Pascha Tilly on arviolla 48% maistuva kanuunavarma.

KAKSI TODELLA MAISTUVAA

T65-2 / 12 STONEISLE QUERIA ja 9 SI LUCKY  

Toisessa kohteessa esitämme selkeän kannanoton ja nostamme kaksi aliarvostettua valjakkoa keskeiseen rooliin päivän peleissä. Numeroa 12 STONEISLE QUERIDA pidämme erittäin hyvänä hevosena ja vaikka numero suurin mahdollinen onkin, yhden poisjäännin myötä paikka on hieman alkuperäistä asetelmaa parempi. Maria Penttisen valmennettava palasi viimeksi Turussa pieneltä tauolta ja tuohon väliin mahtui yksi poisjääntikin. Esitys oli raskaissa olosuhteissa heti aivan jäätävä ja kyllä tässäkin voidaan sanoa, että sen hevosen, joka Olli Koivusen ajokin juoksemalla kukistaa, täytyy kyllä tehdä todella kova suoritus. Koivunen osaa kyllä lukea lähdön etenemistä, tarvittaessa Stoneisle Queridalla voi tässä sopivassa tehtävässä ajaa aikaisessa vaiheessa eteenpäin. Arvio 51%. Ainostaan 9 SI LUCKY tuntuu sekä kykyjensä että pelikannatuksen valossa riittävän potentiaaliselta ja maistuvalta haastajalta. Tapio Mäki-Tulokkaan valmennettava jätti itsestään koelähdössä positiivisen kuvan ja tamma tuntuu voittosummaansa nähden kyvykkäältä tapaukselta. Koelähdön tyyli miellytti silmää selkeästi enemmän, kuin samassa lähdössä juosseen Miss Maverickin meno. Toki Miss Maverickin on aina tiedetty olevan todellinen luokkahevonen ja se voittikin jo ensimmäisen lähtönsä. Si Lucky on selkeä ykköshaastaja, arvio 21%. 
 
KANSAN YLIKUUMA PANKKI 

Toto65-kierroksen päätöskohteessa tyylipuhtaalla tolppaputkella viivalle saapuva 5 DRAKEN on toisen kovan eli Eetin poisjäännin myötä varsin odotetusti kohonnut rankasti ylipelatuksi. Vaikka ruunan suoritukset ovat olleet todella vakuuttavia, on vastassa kyvykkäitä haastajia, jotka pystyvät kyllä onnistuessaan horjuttamaan Drakenia. Mitään Jani Ruotsalaisen ajokin suorituksista pois ottamatta arviomme jää 44% tasolle. Yksi rankasti alipelattu haastaja saa kapeimmilla kuiteilla roolia mutta varsinaiseksi ohipelikohteeksi emme Drakenia lopulta nosta.

VÄÄNTÖÄ KAPEIMMILLE KUITEILLE!

T65-6: #9 SAKARIN – arvio 17% 
Päätöskohteen tulikuuma pelitipsi. Merkittävästi tauluaan vaarallisempi todella kyvykäs menijä, joka ei kuitenkaan ota vielä kilpailemista aina täysin tosissaan. Timo Korvenheimon suojatti on kuitenkin aloittanut uransa hyvin ja se on kykynsä todistanut. Viimeksi Vermossa lähdön uusinnasta oli haittaa ja vaikka ravi tuolla kerralla maistuikin, jäi ori johtavan rinnalla painamaan ja tämä huomioituna se tuli kyllä kelpo tyyliin sisään. Juostava matka ei ole este menestykselle... Maistuva rankasti alipelattu poiminta.

 
 
 
 

« Takaisin

Copyright (C) 1999-2019 Bet Option Oy. Gsm 0400 704 587. Palvelunumerot 2,95€/min+pvm.