***Toto5 30€ => 434,00€!
***Toto5-lunastukset 620,00€!
I ONE (120) *****Skrälli-idea!
Totomaatin arvio 16% | T5 6,97%!


jalkipelit_ravi_T5_epk.jpgJYVÄSKYLÄ 19.2.2019
Jäätävä vire jatkui Killerillä. Läpivarma MOPOHEIKKI (15) *** varmaan voittoo. Apuvarmat NEMEA FACADE (17) *** ja GRESILLE BOKO (20) *** myös luottamuksen arvoisia. I ONE (120) *****Skrälli jäätävä idea. Kapein ***Toto5 30 euroa => lunastus 434,00 euroa.

JYVÄSKYLÄ 19.2.2019
I ONE (120) *****Skrälli - Hataar The Brave kk 72,10 (10%)
VIIMAVIRTA (64) - Hiippar kk 6,71 (60%)
NEMEA FACADE (17) *** voitti lähtönsä
GRESILLE BOKO (20) *** voitti lähtönsä
MOPOHEIKKI (15) *** voittajalyönti
***Toto5 pieni systeemi 30 e => lunastus 434,00 euroa!
***Toto5 peruspeli 52,50 e => lunastus 124,00 euroa!
***Toto5 panostukset 190,50 e => lunastukset 620,00 euroa!

MOPOHEIKKI (15) *** | Totomaatin arvio 52% | T5 50,99%!
NEMEA FACADE (17) *** | Totomaatin arvio 43% | T5 41,06%!
GRESILLE BOKO (20) *** | Totomaatin arvio 40% | T5 33,58%!

I ONE (120) *****Skrälli | Totomaatin arvio 16% | T5 6,97%

Toto5-1: Suosikkivarmalla liikkeelle! Lähdemme liikkeelle heti suosikkivarmalla. Avauskohteen numero 9 MOPOHEIKKI on hevonen, josta olemme pitäneet uran alusta alkaen. Me emme myöskään pidä ruunaa läheskään yhtä epävarmana kuin valtaosa vielä toistaiseksi pitää. Itse asiassa aloittelevasta nuoresta suomenhevosesta puhuttaessa kyse on mielestämme oikeinkin ravivarmasta tapauksesta. 3 TEPPANA on oikein kehityskelpoinen 6-vuotias sekin, mutta me liputamme kuitenkin vahvasti Mopoheikin puolesta. Tästä kaksikosta Teppana on mielestämme epävarmempikin. Varsinkin kiihdytysvaiheessa Teppanalla on kyllä laukkariski. 

Teemu Okkolin vahvisti meille tänään, että kaikki on mennyt Mopoheikillä viime startin jälkeenkin suunnitellusti. Vaikka viime voitot ovat tulleet keulasta, näki Okkolin takarivin lähtöpaikan autolähdössä oikeinkin hyvänä. Kyseessä on vauhdikas hevonen, joka osaa kyllä tulla takaakin. Okkolin myönsi hänkin odottavansa suojatiltaan voittoa. Arviomme Mopoheikin voitolle on 52%. Vastaavasti arviomme Teppanalle on 26%. Yllättäjistä pelillisesti edullisin olisi 6% arviolla numero 7 BIETRO.

Teemu Okkolin

L4/9 MOPOHEIKKI: ”Kaikki on mennyt viime startin jälkeen suunnitellusti ja kaiken pitäisi olla kunnossa. Lähtöpaikka on hyvä kun on takarivi. Mielellään ajaisinkin selkäjuoksun. Eturivin poisjäännit auttavat. Odotan voittoa, on ruuna niin hyvä ollut noissa starteissaan.”

Toto5-2: Kahdella merkillä toista enemmän painottaen! Toisen kohteen pelaamme kahdella rastilla. Näistä kapeimmilla kuiteilla painotamme enemmän numeroa 11 NEMEA FACADE, joka arviolla 43% kohoaa meidän papereissamme oikeinkin selväksi suosikiksi. Meillä oli vahva luotto Nemea Facadeen jo sen kauden avausvoitossa Teivossa, missä ykkössija irtosi 900 metrin kirillä 5. ulkoa. Kyseessä on vahva tamma, joka kykenee tekemään itse juoksunsa, ja tämänkertainen tehtäväkin on oikein passeli. Valmentaja Kaisa Rossin mielestä Nemea Facade voisi olla vielä viime kertaa parempi. Niinpä haavereitta voitto on väkisinkin lähellä.

Kaisa Rossi

L5/11 NEMEA FACADE: ”Viimeksi tultiin pikku tauolta ja olin tyytyväinen esitykseen. Kelit ovat olleet haastavat, kun välillä on ollut pehmeää ja sitten ne jäätyy. Kyllä tammaa liikuttamaan on päästy ja eilen viimeistelyissä se oli hyväntuntuinen ja virkeä. Vähän hiljempaa on ajettu, kuin ennen viime starttia. Ihan hyvillä fiiliksillä starttiin. Olen ajatellut että pitäisi parantaa, kun nyt on vain kaksi viikkoa väliä ja on saatu liikuteltua.”

Toto5-4: Gresille Boko Pienen systeemin apuvarmaksi... Pienen systeemin apuvarmaksi kohoaa neljännen kohteen numero 6 GRESILLE BOKO. Se on esiintynyt viime starteissa edukseen. Viimeksi Turussa tamma hävisi vain keulasta vakuuttaneelle kovalle Beat Of Lovelle. Gresille Boko pystyy ottelemaan voitosta niin keula- kuin selkäjuoksulla, kunhan vain pysyy riittävän rauhallisena. Arviolla 40% suosikki on ainakin alustavasti alipelattu.

Toto5-5: Peliosuuksiaan tasaisempaan lähtöön paljon merkkejä – I One on pelimielessä ehdottomasti kiinnostavin! ... Lähdön pelimielessä ehdottomasti kiinnostavin hevonen on numero 6 I ONE. Toki vire on iso kysymysmerkki, sillä ruuna palaa jälleen kerran tauolta. On kuitenkin syytä muistaa, että I One on oikeasti kovan kapasiteetin hevonen tähän tehtävään. Esillä olleet tallikommentit kertovat, että marraskuinen Ylivieskan suoritus oli treeniotteisiin nähden iso pettymys. Ei ruuna silti silloinkaan johtavan rinnalta mitenkään huono ollut, vaikka toki kaukana huipputasostaan. Nyt asiat on tehty eri tavalla, eikä radalla ole käyty lainkaan, koska ennen viime kilpailua kenraalina ajettu hyvä harjoitusravisuoritus toi takapakkia itse starttiin. Toki kysymysmerkkejä on paljon, mutta kun ruuna on treenannut kuitenkin moitteetta, ei hyvästäkään suorituksesta missään tapauksessa saa yllättyä. Arviolla 16% I One on tähän paikkaan kiinnostava pelihevonen. Jos haluaa kokeilla hasardivarmaa, niin I One olisi oiva vaihtoehto siihen. 

 


« Takaisin

Copyright (C) 1999-2019 Bet Option Oy. Gsm 0400 704 587. Palvelunumerot 2,95€/min+pvm.