***T6 37,20€ => 1.710,00€!
***T6 lunastukset 2.736,00€!
JULIETTE LAX (20) *** kanuuna!
Totomaatin arvio 45% | T64 41,91%
SHAMELESS (54) *** näkemysvarma!
Totomaatin arvio 26% | T64 19,67%!


jalkipelit_ravi_rahaa_epk.jpgVERMO 13.2.2019
Vermosta harjattiin aivan jäätävä tilipäivä. Taas kerran vahva etu valtavirtaan. Vertaile ja valitse paras. Vermon ***T6-lunastukset yhteensä 2.736,00 euroa.

VERMO 13.2.2019
CROSSOVER (125) *****Skrälli - Dark Defender kk 35,65 (20%)
JULIETTE LAX (20) *** - Huimariina kk 2,31 (100%)
SHAMELESS (54) *** - Oakie kk 21,89 (20%)
BISMARCK COMERY (18) - Queen Of Pirates kk 3,33 (40%)
AMARETTO SCOOP ***Skrälli - I'm Just a Sund kk 7,26 (40%)
***Troikka pelit 55 e => lunastus 241,10 euroa!

***Toto6 Pieni systeemi 37,20 e => lunastus 1.710,00 euroa!
***Toto6 Peruspeli 69 e => lunastus 855,00 euroa!
***Toto6 panostukset 274,20 e => lunastukset 2.736,00 euroa!

JULIETTE LAX (20) *** | Totomaatin arvio 45% | T64 41,91%
SHAMELESS (54) *** | Totomaatin arvio 26% | T64 19,67%

LÄPIVARMAT

T64-4 / 11 JULIETTE LAX

Antti Teivainen on tänään systeemiemme kannalta ratkaisuroolissa, sillä hän ohjastaa molempia läpivarmojamme. Ensimmäinen tukipilareistamme on neljännen kohteen numero 11 JULIETTE LAX. Kautensa kahtena edellisenäkin vuonna pitkän taukonsa jälkeen mallikkaasti aloittanut tamma ei tehnyt poikkeusta viimekertaisessa Teivon kauden avauksessaan, vaan oli taas mainio. Juliette Lax oli jo alleajossa niin jäätävän näköinen, että erittäin helppo keulavoitto ei sen jälkeen yllättänyt lainkaan. Varaakin jäi roimasti. 

Nyt asetelmat ovat erilaiset, mutta Juliette Lax osaa kyllä tarpeen vaatiessa tulla takaakin, ja itse asiassa kyseessä on niin nopea avaaja, ettei edes johtopaikalle eteneminen takamatkasta huolimatta yllättäisi. Joka tapauksessa Juliette Lax vaikuttaisi nyt olevan todella hienolla mallilla, ja esillä olleet tallikommentitkin ovat kertoneet pelkästään positiivisia asioita – tamman pitäisi olla vielä viime kertaakin parempi. Silloin tammalähtöjen kestomenestyjä Huimariinankin on kyllä tosi vaikea ohittaa Juliette Laxia 20 metrin takamatkalta. On syytä muistaa, että viime kauden aloitusstartissaan Vermossa Juliette Lax lähti matkaan 20 metriä Huimariinan edeltä ja voitti silloin ylivoimaisesti ennen toiseksi marssinutta Huimariinaa. Niinpä meidän mielestämme Juliette Laxin pitää kyllä olla näistä asetelmista Huimariinaa vastaan suosikki. Arviolla 45% kyseessä on hyvä tukipilari. 

T64-5 / 4 SHAMELESS

Toinen läpivarmamme on keulapsyykillä viidennen kohteen numero 4 SHAMELESS. Ruuna on varsinkin nykyään johtopaikalta ihan eri kaliiberia kuin muilta juoksupaikoilta. Taulun molemmat voitot ovat tulleet nimenomaan keulasta. Lappeenrannassa Shameless tsemppasi 75-lähdössä 2. radalta ilman selkää rehdisti neljänneksi. Viimekertaisessa Lahden Pronssidivisioonafinaalissa Shameless ei pystynyt kirimään lainkaan 5. ulkoa, mutta vastus oli kova, eikä takajoukoista kiertäminen ole siis enää muutenkaan Shamelessille kovinkaan mielekästä. Niinpä viime starttiin ei saa tuijottaa lainkaan. 

Nyt keulaan pääsy vaikuttaa mielestämme selvältä, kun eturivin toinen kova kiihdyttäjä M.T.Lara Croft on suoraan Shamelessin ulkopuolella ja vastaavasti Doris Hoss joutuu lähtemään liikkeelle uloimmalta lähtöradalta. Avauspuolikas voi olla vauhdikas, mutta jatkossa uskomme Shamelessin saavan vetää välillä hieman henkeäkin. Tämän jälkeen ruuna ei olisi mielipaikaltaan todellakaan helppo ohitettava, mikäli päivän kilpailuhuumori on kohdallaan. Ainakin eilisissä viimeistelyissä Shameless tuntui valmentaja Kimmo Kuusiston mukaan pirteältä, ja myös valmentaja olisi johtopaikalta ihan luottavaisin mielin. Shameless on ykkösrankkimme 26% arviolla.

Kimmo Kuusisto

L8/4 SHAMELESS: ”Kaiken pitäisi olla aivan mukavalla mallilla. Ajoin vielä tiistaina pikkasen ja hevonen tuntui pirteältä. Keulapaikkaa toivoisin tämän kanssa. Vapaalta radalta ruuna on mennyt parhaiten. Eteenpäin se on lähdettävä. Ihan luottavaisin mielin.”

NOSTOJA 

T64-1: #3 I’M JUST A SUND – arvio 32%
Viime esitysten perusteella pitkään kadoksissa ollut huippuvire tuntuisi olevan hiljalleen löytymässä. Kiri viimeksi joukon hänniltä tosi lupaavasti. On meidän papereissamme kutakuinkin tasavertainen voittajakandidaatti Wilhelm Nashin kanssa. Pystyy avaamaan kuskin halutessa tosi lujaa. On mielenkiintoista nähdä, että millä taktiikalla hevosella ollaan tällä kertaa liikkeellä.

T64-1: #4 AMARETTO SCOOP – arvio 17%
On kolmas a-hevosemme. On jäämässä niin vähälle huomiolle, että on poiminta pelikohdepuolelle. On tehnyt talven starteissaan varsin positiiviset suoritukset, ja starttien myötä suunta on koko ajan ylöspäin. Viimeksi kiristä tuli hieman liian pitkä. On rakettiavaaja, joka tullee juoksemaan joko keulassa tai 2. sisällä.

Jyrki Tammimetsä

L4/4 AMARETTO SCOOP: ”Ruuna on tehnyt ihan hyvät startit. Taktisesta puolesta en osaa varmaa sanoa. Hyvinhän tämä lähtee, mutta pääseekö I´m Just A Sundista ulkopuolelta ohi kiihdytyksessä. Totokamppailuun odotan omaani.”

T64-3: #2 CROSSOVER – arvio 14%
On pelimielessä oikein maistuva ideahevonen suosikin rinnalle jo kapeimmillekin kuiteille. Suoritti Vermossa lupaavan tauoltapaluun sijoittuen johtavan takaa ihan mukavasti kolmanneksi vain Krampus ja Cyrius d’Ariane edellään. Valmentaja Riikka Helasranta raportoi meille tänään, että Crossover palautui startista hyvin ja kaikki on ollut edelleen mallillaan. Niinpä Crossoverin pitäisi kyllä startti kropassa vielä parantaa. 

Ei kannata hämääntyä huonosta taulusta, sillä Crossover teki vuosi takaperin oikeasti hyviä juoksuja, ja nyt terveystilanne tuntuisi taas olevan ongelmakuukausien jälkeen kohdallaan. Kyseessä on nopea avaaja, joten asetelmat ovat huippumielenkiintoiset. Crossover juossee joko keulassa tai jonkun hyvän hevosen takana 2. sisällä. Helasrantakin myönsi, että kovasta vastuksesta huolimatta toiveissa on sijoitus kolmen sakissa, eikä voitonhaaveitakaan ole haudattu. 

Riikka Helasranta

L6/2 CROSSOVER: ”Tosi tyytyväisiä oltiin viime kisaan. Hevonen palautui hyvin. Se on syönyt ja ollut rauhallinen. Kuski päättää taktiikan. Onhan tuossa ihan kovia vastassa, mutta sijoitusta kolmen joukkoon toivon. On pieni voiton haavekin, jos juoksu onnistuu aivan nappiin.”

 
 
 

« Takaisin

Copyright (C) 1999-2019 Bet Option Oy. Gsm 0400 704 587. Palvelunumerot 2,95€/min+pvm.