****Toto4 24€ => lunastus 304,50€!
OAKIE (18) **** kanuunavarma!
Totomaatin arvio 45% | T4 36,54%!


jalkipelit_ravi_T4_epk.jpgFORSSA 8.2.2019
Maistuva kanuunapilari OAKIE (18) **** kanuunavarma jäi odotustemme mukaisesti alipelatuksi. Totomaatin arvio 45% - T4-peliosuus 36,54%. Kapeimmalla 24 euron virityksellä lunastus 304,50 euroa.

FORSSA 8.2.2019
VILLIERI (22) - Häyrilän Hero kk 3,77 (40%)
OAKIE (18) **** Voittajalyönti!
Troikka pelit 33 euroa => lunastus 177,60 euroa!
****Toto4 Pieni systeemi 24 e => lunastus 304,50 euroa!
****Toto4 panostukset 154,20 e => lunastus 426,30 euroa!

OAKIE (18) **** | Totomaatin arvio 45% | T4 36,54%

Toto4-1: Taas tilintekoon Oakien kautta! Avauskohteen numero 4 OAKIE toi meille ideavarmana hyvän Toto5-tilin Teivosta hetki sitten. Silloin ruunaa pääsi pelaamaan kovana yllättäjänä, mutta nyt se tullee olemaan suosikki. Siitä huolimatta Oakie on jälleen hyvä tukipilari, sillä 45% arviolla se vaikuttaisi jäävän selkeästi alipelatuksi. Niinpä lähdemme jälleen tilintekoon Oakien kautta. Viimeksi Vermossa Oakie epäonnistui laukattuaan loppukaarteessa ulkoradoilla kesken kirin. Laukka ei tullut kovassa vauhdissa ulkoradoilla yllätyksenä, sillä kaarteet ovat aiemminkin olleet ruunan heikko kohta. Teivon voittojuoksussakin Olli Koivunen ajoi vielä loppukaarteen 2. ulkona korostetun varovasti. Loppusuoraa Oakie latoi sitten hurjasti, eikä Reverend Dredillä ollut mitään mahdollisuutta vastata.

Pieni lähtö ja Forssan pitkä loppusuora ovat Oakien kannalta todella hyviä asioita. Loppukaarteen voi vielä vähän passailla, ja sitten kirisuoralla muut ovat Oakieta vastaan helisemässä. Ravilla uskomme kyllä tosi vahvasti Oakien voittoon. Myös Olli Koivunen on antanut muissa medioissa vahvasti samansuuntaisia kommentteja omista uskomuksistaan. Tiukimmin Oakien epäonnistumista kärkkyvät 5 JUICEMAN arviolla 25%, 3 DREAM AND HOPE arviolla 17% sekä 6 MILLSTONE’S VIVID arviolla 6%. Oakien varmistaminen ei kuitenkaan käynyt edes mielessä.

Toto4-2: Kierroksen suurin suosikki varmistetaan kaikilla lapuilla! Kierroksen suurimpana suosikkina matkaan lähtevä toisen kohteen numero 3 MATTER OF COURSE on meidänkin papereissamme selkeä ykköshevonen, mutta arviomme 41% on kuitenkin selvästi peliosuutta maltillisempi. Niinpä varmistamme kierroksen suurimman suosikin kaikilla lapuilla. Ehdoton ykkösvarmistus on numero 4 CAPE’S CAVIAR. Se päässee johtopaikalle, mistä ei ole helppo ohitettava suosikillekaan. Ruunalla on nyt startti alla, ja valmentaja Rami Syrjän mukaan kengitystäkin viilataan hieman viime kerrasta. Myös valmentaja odottaa Cape’s Caviaria tässä lähdössä kaksariin. Arviomme suosikin ykköshaastajalle on 28%.

Peruspeliin lisätään kolme hevosta. Rankkimme kolme seuraavaa hevosta ovat kaikki jäämässä alipelatuiksi ja ovat siten kiinnostavia yllättäjäehdokkaita. Kolmikko on itse asiassa jäämässä siinä määrin edulliseksi, että niiden varaan rakennetaan yksi kolmesta Porukkasysteemistäkin, koska näiden voittaessa päätöskohteessa on syytä olla mukana muitakin kuin vain päälappujemme kaksikko. 1 COLD HARD SILVER on ollut viime starteissa merkittävästi aiempaa parempi. Kun paikka johtavan takanakin vaikuttaa saletilta, ei oriin mahdollisuuksia ole syytä väheksyä. Arviomme on 8%. Tosin, viime starteissa on ollut selkeä pakkaskeli, joten tiedä sitten, että onko tällä ollut positiivista vaikutusta.

10 SPEED SUMMER paransi viime vuonna koko ajan kauden edetessä. Myös viimekertainen loppukiri puolentoista kuukauden tauolta joukon hänniltä oli positiivinen. Startin luulisi vieneen pienikokoista tammaa eteenpäin. Suosikkikaksikolle Speed Summer ei toki normaalisti näistä asetelmista riitä, mutta mikäli suosikeilla ei ole paras päivänsä, on voittokin mahdollinen. Arvio 7%. 12 EMPERE’S BUD kirii usein positiivisesti, vaikka täydellisiä onnistumisia tulee harvoin. Hieman tamma tosin ailahtelee. Mikäli lähdöstä jostain syystä tulisi reipasvauhtinen, olisi täysin pelaamaton Empere’s Bud Forssan pitkällä kirisuoralla todella mielenkiintoinen. Arvio 5%. Numero 11 NO PITY on tähän lähtöön jonkinlainen kohuhevonen. Toki ruuna olisi viimeksi Vermossa ollut erittäin todennäköinen kakkonen, mikäli sillä ei olisi ajettu järjettömästi Flexible Journeytä vastaan. Tällä kertaa No Pity ei kuitenkaan pääse hyödyntämään hyvää lähtönopeuttaan, eikä ruunan voitto näistä asetelmista mielestämme kyllä kovin todennäköinen ole. Meidän arviomme jää lukemiin 3%.

Rami Syrjä

L5/4 CAPE'S CAVIAR: ”Hevonen oli ihan ok viimeksi. Sillä oli etupää vähän kevyt ja hiukan liian lyhyet hokit. Nyt laitetaan pitävämmät piikit ja painoa lisää. Keulajuoksu olisi hyvä ainakin minun mielestäni. Odotan ruunaa sijoille 1-2. Ehkä jälkimmäinen on todennäköisempi. Siinä näkyy olevan kova kaveri vastassa.”

 

« Takaisin

Copyright (C) 1999-2019 Bet Option Oy. Gsm 0400 704 587. Palvelunumerot 2,95€/min+pvm.