****T6 24€ => lunastus 223,00€!
DREAMY CHIP (54) *** kanuuna!
Totomaatin arvio 24% | T65 13,87%!


jalkipelit_ravi_T65_epk.jpgTEIVO 28.1.2019
Teivossa päästiin puristelemaan isoa tiliä. Kapein 24 euron ****T6-viritys tuotti 223,00 euron lunastuksen. Mikäli Newyorker Li olisi voittanut päätöskohteen, lunastus 1.257,00 euroa...

TEIVO 28.1.2019
DREAMY CHIP (54) *** - Selene Lune kk 6,00 (35%)
****T6 Pieni syst. 24e => lunastus 223,00 euroa!

WIND OF VICTORY | arvio 63% | T65 62.29% 
DREAMY CHIP (54) *** | arvio 24% | T65 13,87%
 
T65-3 / 4 WIND OF VICTORY

Kolmannen kohteen suosikki 4 WIND OF VICTORY on lopulta itseoikeutettu tukiplari. Se oli kummassakin voittostartissa todella hyvä ja viime kertaista kolmossijaa Risto Airaksinen aivan perustellusti ottaa omaan piikkiinsä. Kirissä mentiin turhan aikaisin turhan kovaa ja lopussa askel sitten alkoi ymmärrettävästi painamaankin. Hyvällä tyylillä hevonen tuli kuitenkin maaliin saakka, kunnossa ei siis ollut laskua havaittavissa. Melkein kahden hevosen lähdöksi tämän koitoksen arvioimme ja vaikka Ville Mäkelä odottaakin numerolta 1 BLUEBIRD NASH astetta parempaa, on Wind Of Victory 63% arviolla suursuosikki. Rastaamme kierroksen todennäköisimmän voittajakandidaatin varmaksi ja haemme sitten muista kohteista etua. 

Risto Airaksinen
 
L3/4 WIND OF VICTORY: ”Hevonen on ollut virkeä kotona. Ihan mukavasti on päästy ajamaan. Paljolti perustreeniä on näin talvella menty. Tamma lähtee kohtalaisesti. Ei se ole räjähtävän nopea auton takaa. Voltista sen sijaan tämä pääsee tosi vauhdikkaasti matkaan. Niin hyvä juoksuja hevonen on tehnyt, että pitää siihen luottaa. Viimeksi kuski vähän töpeksi. Lähdin turhan aikaisin ajamaan piikkiin ja kun tamma jäi yksin pitkään keulaan, ei sitä kiinnostanut homma enää lainkaan.”

T65-APUVARMA

T65-2 / 3 BWT DIRECTOR
    
Toisen kohteen suosikki 3 BWT DIRECTOR on itseoikeutettu apuvarma. Tehtävä on todella sopiva ja mikäli ruuna suorittaa esimerkiksi 4.12. nähdyllä tasolla, jolloin se joutui keulasta tyytymään kakkosrahoihin, on voitto lähellä. Alla on kuitenkin huoltotaukoa eikä laukkariskiä voi vähätellä. Arviolla 51% Markku Niemisen valmennettava saa kapeimmalla kuitilla painotukset...

TODELLA MAISTUVA KAKSIKKO

T65-5 / 9 EETI ja 4 VILI KUUPPER  

Viidennessä kohteessa otamme kantaa valtavirtaa vastaan. Vahvassa vireessä pitkältä tauolta palannut 9 EETI on 35% arviolla maistuva suosikki. Mistään varmasta suorittajasta ei alla olevasta onnistumisesta huolimatta tietenkään ole kyse, vaikka ori ravilla pysyikin. Startti vie hevosta varmasti eteenpäin ja mikäli ravi vain maistuu, punnertaa Eeti voittomatsiin. Lähdön pelillinen helmi on kuitenkin sekavalla taululla viivalle tuleva 4 VILI KUUPPER. Se ei 4.1. Turussa vielä vakuuttanut oikeastaan millään tavalla mutta petrasi toiseen tauon jälkeiseen starttiinsa merkittävällä tavalla. Se juoksi tuossa tuoreimmassa startissa 2. sisällä ja kirivaiheessa jäi jossiteltavaa, hevonen teki niin meihin kuin kuskiinkin positiivisen vaikutuksen. Vili Kuupper on hyvältä paikalta todella maistuva valjakko, arvio 25%.

Voittaja löytyy kaksikosta Eeti – Vili Kuupper 60% todennäköisyydellä. Iltapäivän alkupuolella kaksikon yhdessä keräämä peliosuus 44%.

Peter Lindroos 
 
L5/4 VILI KUUPPER: ”Hevonen paransi tosi paljon viimeiseen starttiin. Se oli mennyt selvästi eteenpäin. Saa nähdä, kuinka reissu luonnistuu. Sisäratajuoksulla tämä kirii selästä hyvin, jopa puolen kierroksen kirin. Jo toisella radalla pitäisi saada pitkään vetävä selkä eteen ja siitä päästä kääntämään maalisuoralla. Kolmansilla radoilla laukka on sitten tosi pinnassa. Voi tulla hankalaakin. Vilox on ainakin nopea siinä. Parantamaan päin tämä kuitenkin on.”
 
T65-4: #6 DREAMY CHIP – arvio 24% | #8 MAY ROSE – arvio 24% 
Kahden kerroksen väkeä lähdössä, jossa neljä suosikkia omaavat käytännössä yhtäläiset mahdollisuudet voittoon. Puolen päivän aikaan vaikuttaa siltä, että kaksi näistä kerää liikaa peliä ja vastaavasti kaksi on jäämässä liian vähäiselle huomiolle. Vaikka voitot taulusta puutuvatkin ja ehkä se aivan terävin kuntohuippu antaa hieman odottaa itseään, tekee Dreamy Chip startista toiseen kelpo duunia. Dreamy Chip taitaa hakea keulat, eikä ole mitenkään itsestään selvää, että Antti Teivainen olisi paikastaan valmis luopumaan. Tauolta palaava May Rose on puolestaan ryhmän kyvykkäin, eikä Ville Mäkelä tätä hevosta keskentekoisena tuo radoille. Tietenkään May Rose ei ole parhaimmillaan mutta sitä tämän lähdön voittaminen ei vaadikaan.

Voittaja löytyy kaksikosta Dreamy Chip – May Rose 48% todennäköisyydellä. Puolen päivän aikaan ne olivat keränneet yhteensä vain 27% peliä puoleensa.

T65-6: #7 NEWYORKER LI – arvio 9% 
Nousukuntoinen ideapoiminta. Pasi Teinin valmennettava on saanut nyt tauon jälkeen tasaisesta starttirytmistä kiinni, kunto on nousussa ja tänään Harri Koivunen istuu rattaille selkeäksi vahvistukseksi. Mukaan peleihin.

Pasi Teini
 
NEWYORKER LI: ”Vire on ihan mukavalla mallilla. Viimeksi ruuna aurasi loppukurvissa hiukan sisäänpäin. Ehkä siihen paloi kakkossija. Paikka on aika ulkona, mutta eiköhän Harri tuon selvitä. Tämä ei hokeilla ole kovin nopea lähtijä. Juoksun onnistuessa odotukset on ihan hyvät viime esityksen perusteella.”

 
 
 
 
 

« Takaisin

Copyright (C) 1999-2019 Bet Option Oy. Gsm 0400 704 587. Palvelunumerot 2,95€/min+pvm.