***Toto4 43,20€ => 576,10€!
Herakleitos F. maistuva idea!
Arvio 31% | T4-peliosuus 20,34%!


jalkipelit_ravi_T4_epk.jpgKOUVOLA 24.1.2019
Yksi kohde kahdella maistuvalla ohi kansan ylikuumasta. Herakleitos F. näistä toinen. Totomaatin arvio 31% - Toto4-peliosuus 20,34%. ***Toto4-lunastus 576,10 euroa.

KOUVOLA 24.1.2019
LINTIKKA - Tuviker kk 12,60 (30%)
***Toto4 Suuri syst. 43,20 e => lunastus 576,10 euroa!

Toto4-3: Kahdella maistuvalla! Loistopaikalta matkaan ampaiseva 2 HERAKLEITOS F. on todellinen starttiraketti ja nähdäksemme Kari Venäläisen valmennettava ottaa tässä automaattisesti keulat. Tuon jälkeen paikasta ei taida sopivassa tehtävässä olla perusteita luopua, eikä ”keulaan ja kukat” -skenaario yllättäisi. Arviolla 31% maistuva suosikki. Tauluaan parempi 10 EXPECTALOT nousee maistuvaksi ideavaljakoksi. Vuosi sitten Expectalot keräsi lähes 15.000 euroa muutamassa kuukaudessa rahaa mutta menestysputkea seurasi sitten pitkä tauko. Vaikka taulu onkin päässyt heikkoon kuntoon, on Antero Tikkalan valmennettava tauon jälkeenkin osoittanut välähdyksittäin, etteivät kyvyt ole kadonneet. Marraskuussa Lappeessa ruuna oli valmentajan mukaan kipeä ja nyt se on sitten sairastauon jälkeen saanut taas pari starttia kroppaansa. Vermossa 5.1. viimeisellä takasuoralla parijonosta alkanut kiri ei kolmatta rataa kantanut aivan maaliin saakka keulasta voittaneen Ergo Amin paineltua päätöspuolikkaan 12,5-kyytiä. Alla ollut tauko huomioiden Expectalotin esitystä ei voi moittia. Viimeksi Turussa enintään 65.000 euroa voittaneiden ryhmässä vastus oli ennakkoon aivan liian kovaa kaliiberia mutta hyvällä tyylillä Expectalot kiri viimeiset 600 metriä 11,8-kyytiä noustuaan viimeisellä takasuoralla 4. sisältä toiselle radalle. Lähdön voitti Freelancer keulasta ja Merit otti 2. sisältä kakkosrahat eli tosi kovia oli vastassa. Poisjäännin myötä Tomi Haapio on ajokkinsa kanssa valmiina toisella radalla kovaa avaavan suosikin takana, makoisat lähtöasetelmat on siis tarjolla. Arvio 13%.

Antero Tikkala
 
L6/10 EXPECTALOT: ”Hevonen oli Turussa ihan hyvä. Ilmoitin sen vahingossa väärään sarjaan, mutta ajettavahan se oli. Itse en hyväksy noita autorikkokikkailuja. Pakkaset on hieman haitanneet viimeistelyjä. Keskiviikkona ajoin hiukan ja aivan terävän tuntuinen ruuna oli. Tältä paikalta ollaan vähän toisten armoilla. Lappeessa marraskuussa hevonen oli kipeä. Ei oireillut mitenkään, mutta täynnä räkää. Tuntuisi, että se on nyt menossa ylöspäin. Ei varustemuutoksia.”

Päivän mittaan 7 MARSHALL MAURICE ja 12 DREAM OF CELEBRITY ovat nostaneet peliosuuttaan. Ensin mainittu oli viimeksi suoraan tauolta johtavan takaa hyvä mutta näin ulkoa juoksusta tullee haastavampi. Jälkimmäinen on tauluaan parempi mutta näistä asemista juoksunkulun armoilla. Arvio kummallekin 8%.

Toto4-1: Larsmanin poisjäänti sekoittaa pakkaa! Kansan pankkina toiminut tauolta paluuta suorittanut 1 LARSMAN jäi iltapäivällä klo 15 jälkeen pois ja avauskohde menee täysin uuteen muottiin. Tällä hetkellä 7 B. VIOLETTA on kerännyt hulppeat prosentit, tämä kyllä tasaantuu mutta vasta aika näyttää, kuinka paljon. Ohipeliä on kuitenkaan turha viritellä, ennen kuin lopullinen jakauma on tiedossa. Reijo Borgströmin valmennettava on malttanut ravata jo neljästi peräkkäin. Viimeksi nähtiin pitkä vahva kiri parijonosta ja vastaava juoksunkulku tammaa odottanee tässäkin. Arviolla 25% niukka suosikki. Vaikka taulu sekavassa kunnossa onkin, tuntuu 6 TUVIKER saavan taas hieman vaisumman jakson jälkeen paremmin pykälää silmään. Ravin maistuessa Marko Heikarin ajokki pystyy tässä porukassa pärjäämään, arvio 23%. Numero 9 LINTIKKA teki Jyväskylässä 8.1. keulasta lupaavan tuntuisen esityksen, vaikka taipuikin reippaan matkavauhdin jälkeen keulasta toton ulkopuolelle. Harri Konttinen antaa suojatistaan positiiviset kommentit. Arvio 23%. Lintikka on toton puolella poimintamme pelikohteeksi.

Kyvykäs 2 MYLLYN VALTTI palaa tauolta maltillisten kommenttien saattelemana. Arvio 10%. Numero 3 ULJAS SUOMALAINEN ei ole syksyn sairastelun jälkeen löytänyt parasta virettään. Kykyjä on viime starteissa nähtyä parempaan. Arvio 10%. 4 ISSAKAN POUTA tarvitsee startteja kroppaansa ollakseen parhaimmillaan. Arvio 7%.

Harri Kotilainen

L4/9 LINTIKKA: ”Tottakai siinä mielessä hyvä paikka lähteä, kun suosikki on edessä, mutta parhaimmillaan tämä on ollut keulasta. Mutta kyllä se nykyisin tulee takaakin. Näen nyt hyvät saumat kakkoseen tässä. Teki tosi hyvän esityksen Killerillä, 25-vauhtia mentiin alku ja 24-vauhtia kolmas puolikas. Lopussa se meni sitten hapoille. Olin tosi tyytyväinen Killerin esitykseen. Tänään ei tule tempo olemaan niin kova. On paljon tauluaan parempi hevonen.”

Tiia Paavola

L4/6 TUVIKER: ”Toivotaan, että hevonen olisi taas parempaan päin. Ajoin tiistaina vielä lenkkiä ja aivan hyvältä se tuntui. Laukan riskihän tällä on aina. Starttiväliä on hieman alla ja ylimääräistä virtaa voi olla. Tämän on hidas avaaja. Paremmin hevonen on ravannut lähdössä auton takaa. Muutama aika kova on vastassa. Toivotaan nyt rahasijoitusta.”

 

« Takaisin

Copyright (C) 1999-2019 Bet Option Oy. Gsm 0400 704 587. Palvelunumerot 2,95€/min+pvm.