BLUE FLASH (129) ****Skrälli
Totomaatin arvio 14% | T64 6,57%!
I'M JUST A SUND (26) *** kanuuna!


jalkipelit_ravi_1_epk.jpgVERMO 16.1.2019
BLUE FLASH (129) ****Skrälli arviolla 14% jäätävä ideahaku. Kaksarista 15% painolla kerroin 57,02. I'M JUST A SUND (26) *** kanuuna. Kierroksen kanuunavarma INTUTO ****! rehti kakkonen dödsistä.

VERMO 16.1.2019
INTUTO ****! - Her Royal Highness kk 22,51 (10%)
BLUE FLASH (129) ****Skrälli - Black Ice Boost kk 57,02 (15%)
I'M JUST A SUND (26) *** voitti lähtönsä

T64-4: #3 BLUE FLASH – arvio 14% | #4 BLACK ICE BOOST – arvio 10%
Todella maistuva rankasti alipelattu haastajakaksikko. Blue Flash avaa kovaa ja uskomme Tommi Kylliäisen saavan ajokkinsa kanssa asemat keulassa todennäköisesti juoksevan Memphis Minnien takaa. Lopussa mahdollisuuden saadessaan Blue Flash olisi taatusti vaarallinen. Black Ice Boost sai puolestaan viimeksi tauon jälkeen startin kroppaansa ja uskomme Sanna Kiisken suojatin petraavan selkeästi.

T64-3 / 3 INTUTO

Kierroksen huikea kanuunavarma on kolmannessa kohteessa vahvan kannanoton siivittämänä lähdön ideasuosikiksemme kohoava 3 INTUTO. Olemme arvostaneet tätä hevosta aina ja Kari Innasen valmennettava onkin odotustemme mukaisesti kohonnut tasaisesti sarjoissaan. Lähtökohta on selkeä, tämän hetkinen voittosumma ei tee vielä edes millään muotoa oikeutta oriin kyvyille ja me uskomme sen ainakin tuplaavan tilipussinsa parin seuraavan vuoden aikana, mikäli terveystilanne sen vain mahdollistaa. Toissakerralla Lahdessa Intuto jäi maistuvana kanuunatipsinä vaille todellista mahdollisuutta ja myös tuoreimmassa Vermon startissa se jäi voimia tallella pussiin näyttäen todella hyvältä. Eiköhän Samuli Innanen aja nyt aktiivisesti hevoselle mahdollisuuden tarjoten. Tässä lähdössä juoksunkulun ennakointi on kaikkea muuta kuin helppoa, mutta eiköhän Intuto saa kelpo asemat kärkiporukasta, umpirehti hevonen selvittää tarvittaessa myös paikan johtavan rinnalla, vaikka se toki haastava paikka tällaiseen lähtöön olisikin. Numero 1 AL E.GADOR ZET voitti suhteellisen kesyn porukan Seinäjoella näytöstyyliin. Sisäradalta keulapaikan puolustaminen ei ole itsestään selvää, ulkoa tulee taatusti painetta. Numero 8 QUESTIONMARK ME joutunee puolestaan pakittamaan ulkoa hännille, mistä voittaminen on vaikeaa. Arviolla 28% Intuto on maistuva kanuunavarma.

Samuli Innanen

L6/3 INTUTO: ”Hyvällä mallilla hevonen on ollut koko ajan. Se on saanut vähän vaikeita juoksuja. Pikkasen hidas lähtijä kun on, välillä käy noin. Viimeksi olisi teoriassa pitänyt ajaa vikat 800 metriä 4. rataa, jos olisi halunnut pärjätä. Eihän tuollainen enää näissä rahoissa onnistu. Jos vire pitää yhä, pärjäämään lähdetään. Paikka on ihan ok ja luotto omaan hyvä.”


« Takaisin

Copyright (C) 1999-2019 Bet Option Oy. Gsm 0400 704 587. Palvelunumerot 2,95€/min+pvm.