*****Toto5-lunastus 1.182,80€!
WONDER OF YOU (15) *****!
Totomaatin arvio 62% | T5 51,69%!


jalkipelit_ravi_T5_epk.jpgJOENSUU 18.12.2018
Joensuussa aggressiivinen isku valtavirtaa vastaan. WONDER OF YOU (15) ***** arviolla 62% alipelattu kanuunavarma. Iinan Prinssi 25% arviolla herkullinen ohipeli-idea. *****Toto5-lunastus 1.182,80 euroa.

JOENSUU 18.12.2018
MINTO'S DAISY STAR (29) *** - Boys Going In kk 11,97 (30%)
WONDER OF YOU (15) ***** voittajalyönti
*****Toto5 Porukkasysteemi 148,50 e => lunastus 1.182,80 euroa!

WONDER OF YOU (15) ***** | Totomaatin arvio 62% | T5 51,69%!

Toto5-1: Wonder Of You on maistuva kanuunavarma! Joensuun Toto5-pelissä lähdetään heti liikkeelle maistuvalla kanuunavarmalla. Arviolla 62% luotamme pelisuosikkiin numero 5 WONDER OF YOU vielä tuntuvasti pelikansaakin enemmän. Mielestämme kyseessä on ilman muuta kierroksen selvästi todennäköisin voittaja, mutta ainakaan alustavassa jakaumassa ori ei edes ole kierroksen pelatuin hevonen. Wonder Of You on vakuuttanut voittojuoksuissaan, ja rutiinin myötä suunta on koko ajan ylöspäin. Valmentaja Jere Taulion mukaan ori on treenannut hyvin, eikä valmentaja nähnyt laukkariskiäkään millään tavoin merkittävänä. 

Ainakin alustavassa pelijakaumassa numero 10 CARMEN LINDY on pelattu kummallisen lähelle Wonder Of Youn pelilukemia, vaikka Carmen Lindy hävisi jo Joensuussa 25. päivä viime kuuta täysin selityksittä Wonder Of Youlle. Asetelmatkin suosivat Wonder Of Youta, eikä Carmen Lindyn laukkariski ainakaan Wonder Of Youta pienempi ole. Meidän papereissamme suosikkikaksikon välillä tulee selkeä ero, sillä hevosenakin Wonder Of You on mielestämme paljon kovakapasiteettisempi. Arviomme Carmen Lindylle on 21%. Selkeä kolmosrankkaus on viime kerran floppaamisesta huolimatta numero 2 LOOK AT HOPE. Arvio sille 7%. Yhtä kaikki, Wonder Of Youn varmistaminen ei käynyt edes mielessä. 

Jere Taulio

L4/5 WONDER OF YOU: ”Olin itse viikon reissussa. Toivasen Vellu vastasi treenaamisesta sillä aikaa ja hyvältä tämä on kuulemma tuntunut. En usko, että se laukkaa. Siinä oli pieniä kikkailuja silloin, kun laukkoja tuli. Pitää luottaa hevoseen kaikin puolin tänään.”

Toto5-2: Ei lainkaan varauksetonta luottamusta kierroksen suurimpaan suosikkiin - ohipeli! Kierroksen pelatuimmaksi hevoseksi on kohonnut toisen kohteen numero 4 IINAN PRINSSI. On se meidänkin ykkösrankkimme, mutta luottomme suosikkiin ei ole kyllä lähellekään yhtä varauksetonta kuin pelikansalla. Vaikka keulajuoksu on todennäköinen, ei Iinan Prinssi siltikään ole mielestämme mikään salettivoittaja. Eivät sen suoritukset millään tavoin ylivertaisia ole olleet, vaikka taulu koreassa kuosissa onkin. Viimeksi Oulussakin Iinan Prinssi joutui tyytymään johtopaikalta tasapäävoittoon. Kuopiossa taas Iinan Prinssi kesti kiertelyt positiivisesti, mutta on silti syytä noteerata, että ruuna hävisi tässä lähdössä mukana olevalle täysin pelaamattomaksi jäävälle Särkän Särmälle. Toki Särkän Särmä lähti silloin samalta paalulta ja sai täydellisen nappireissunkin, mutta tässä kuitenkin hieman näkökulmaa siihen, ettei kyse ole mistään ylikylän pelistä. 

Juhani Harmoisen tallista kilpailee samoissa sarjoissa myös paljon lahjakkaampi Jullen Eko, ja voi hyvin olla, että jotkut ovat sekoittaneet nämä hevoset keskenään, mikä selittäisi todella hurjaa 60 prosentin pelilukemaa. Juhani Harmoinen itse kertoi olevansa Iinan Prinssin suhteen aivan luottavainen, mutta häneltäkin tuli kuitenkin sellaista infoa, ettei ruunan ainakaan viime startteja parempi pitäisi olla. Meidän arviomme suosikille jää lukemiin 25%. Niinpä teemme rohkean ratkaisun ja vedämme kokonaan ohi kierroksen suurimmasta suosikista...

Juhani Harmoinen

L5/4 IINAN PRINSSI: ”Ihan normaalin tuntuinen hevonen on ollut. Välillä kelien myötä treeni oli pikkasen kevyempää. Voi tuolla jonkinlainen merkitys olla. Ehkä laukkariski saattaa olla hiukan suurempi. Sekki vaihdetaan ja tähän kisaan laitetaan mukaan kitarauta. Jos ruuna olisi sillä paremmin ajettavissa. Keulapaikka olisi mieluisa. Aivan luottavainen olen.”

 

« Takaisin

Copyright (C) 1999-2019 Bet Option Oy. Gsm 0400 704 587. Palvelunumerot 2,95€/min+pvm.