Troikka 36€ => lunastus 124,90€!
Quite Special, Coys Rain ja
Catahecassa Zest kaksarissa!


jalkipelit_ravi_rahaa_epk.jpgMAGIC MONDAY 17.12.2018
Totossa kolme iskua ja kolme lunastusta. Quite Special *** ja 20% kk 10,17. Coys Rain *** ja 50% kk 8,64. Catahecassa Zest ***Skrälli ja 50% kk 9,24. Lisäksi troikasta 124,90 euroa.

MAGIC MONDAY 17.12.2018
QUITE SPECIAL ***! - Filius Felix kk 10,17 (20%)
COYS RAIN ***! - Faith In Life kk 8,64 (50%)
CATAHECASSA ZEST ***!Skrälli - Religious kk 9,24 (50%)
Troikka ***!Skrälli pelit 36e => lunastus 124,90 euroa!

T65-1 / 11 QUITE SPECIAL  

Kierroksen paras varmavalinta löytyy heti avauskohteesta, jossa liputamme vahvasti numeron 11 QUITE SPECIAL puolesta. Ruuna osoitti jo alkukaudesta pystyvänsä nopeaan sarjanousuun, ja viime aikojen suoritukset Toto76-tasolla ovat olleet vieläkin lupaavampia. Toissa kerralla Quite Special sai parijonosta kiritilat loppukurvissa ja ehti väkevällä lopetuksellaan ykköseksi. Viimeksi vastus oli 76-finaalissa huipputasokas, ja kaukana 7. ulkona juossut ruuna oli voiton suhteen tekemättömän paikan edessä. Kolmossijalle ehtiminen oli lähellä, ja Quite Special oli joka tapauksessa ainoa loppumatkasta ulkokautta edennyt hevonen. Kirikierros sujui 13,5-vauhtia ja lähes kokonaan ulkoratoja pitkin. Viime näytöt ovat tämän lähdön vastustajiin verrattuna dynamiittia, eikä lähtöpaikka ole näin kirivahvalle hevoselle suuri haitta. Viivalla on helpo hevosia iltaravitasolle, muttei oikeastaan yhtään selkeää 76-tason nousukasta. Quite Special on papereissamme sellainen, ja arviolla 40% suosikin peliosuudessa on reilusti nousun varaa.

Tapani Huopana

Oulu L4 / 11 Quite Special: ”Kaiken pitäisi olla kunnossa. Ensimmäistä kertaa ajetaan nyt kilpaa hokeilla. Tuosta pieni varaus, mutta ainakin harjoituksissa hevonen on ravannut hokeillakin hyvin.”

T65-5: #9 COYS RAIN – arvio 20% 

Pohjoiseen muuton jälkeen hyvää työtä tehnyt ruuna on jäämässä pelijakaumassa liikaa suosikkiparin varjoon, ja pelaamme kohteen joka kuitilla kolmella rastilla. Coys Rain matkasi Kuopiossa keulahevosen rinnalla ja sai tästä maalisuoralla otteen, mutta päätössatanen oli raskas ja kaksi kovaa kirinyttä vastustajaa kuittasi edelle. Toinen niistä oli tämän lähdön pelisuosikki 3 FAITH IN LIFE, jolle jäi jossiteltavaa pussituksen muodossa, ja hevosen vauhti maalin kohdalla oli vielä kiihtymässä. Marko Hakkaraisen suojatti on lähtöasemien turvin etulyöntiasemassa Coys Rainiin nähden, mutta kyllä pelikannatusten pitäisi olla lähempänä toisiaan. Kolmas kova on viimeksi jättisuorituksella tätä helpomman lähdön voittanut 1 EASY VACATION, joka kärsii tasaisena avaajana sisäradan lähtöpaikasta.

Sanna Kulju

Oulu L6 / 9 Coys Rain: ”Ollaan vähän jo leikillään leimattu hevonen ikuiseksi kolmoseksi. Aivan tyytyväisiä on oltu esityksiin. Vähän raskaiksi on juoksut menneet. Lähtöpaikka on oikein hyvä tähän kohtaan. Periaatteessa tällä on kyllä kykyjä paljoon. Hiukan lapsellinen se vielä on. Toiveikkain mielin lähdetään kisaan.”

T65-6: #9 CATAHECASSA ZEST – arvio 13% 

Maistuva yllättäjäidea pieneen systeemiin ja pelikohdepuolelle. Vermon startti meni pieleen alusta alkaen, kun Antti Teivainen joutui pakittelemaan porukan perälle. Avauspuolikas mentiin kovaa, mutta vauhti otettiin jatkossa täysin pois, eikä kirivaiheessa ohittaminen ollut helppoa. Catahecassa Zest sai lopullisen vapaan väylän vasta päätössatasella ja kiri koko maalisuoran kiihtyvällä tahdilla. Nyt nopea avaaja kärsii takarivin paikasta, mutta toisaalta edestä lähtee selkeä pelisuosikki, jonka takaa kirivaihe voi mennä täysin nappiin. Näemme viisivuotiaalla tässä tehtävässä hyvät saumat kärkitaistoon kirimiseen, ja alle 10% pelikannatus on selvästi alakantissa. 

 
 

« Takaisin

Copyright (C) 1999-2019 Bet Option Oy. Gsm 0400 704 587. Palvelunumerot 2,95€/min+pvm.