Forssassa sunnuntaina
totosta viisi lunastusta!


jalkipelit_ravi_4_epk.jpgFORSSA 16.12.2018
Forssasta viisi totolunastusta. REVEREND DRED (15) ja VITESSE (15) voittoihin. Suora pari kertoimella 5,08. Karlo *** ja kaksarista 35% painolla kerroin 13,83. Embracer ***skrälli ja 35% painolla kerroin 23,32.

FORSSA 16.12.2018
KARLO *** - Kuutti kk 13,83 (35%)
EMBRACER ***Skrälli - Mr Nice Way kk 23,32 (35%)
FEELS LIKE FLYING - NO PITY kk 5,08 (100%)
VITESSE (15) ja REVEREND DRED (15) voittoihin!

Toto5-1: Vitessen varaan! Aloitamme heti läpivarmalla. Numero 9 VITESSE on urallaan päässyt kilpailemaan toistaiseksi aika harvakseltaan, mutta mielestämme kyvyiltään tamma on kyllä tämän päivän tehtävään ylivertainen. Toki aivan huippukunnossa Vitesse ei vielä ole, mutta alla on kuitenkin positiivinen tauolta paluu, ja eiköhän startti vienyt vielä eteenpäin. Alussa saattaa olla pieni laukkariski, mutta takamatkan kakkosradalta on kuitenkin paljon helpompi kiihdyttää matkaan kuin paalun vastaavalta paikalta, joten ei riskejä mielestämme kannata alkaa ylikorostamaan. Numero 4 GINGER HALM on toki nousussa oleva hevonen, mutta sillä on vielä kovin vähän rutiinia, ja kyllä Vitessen mielestämme pitää olla tähän paikkaan selkeä suosikki. Arviolla 52% Vitesse on siis kierroksen kivijalkamme.

...Selkeä ykkösrankkimme on numero 14 KARLO. Se ei ole kovinkaan nopea ja on epävarmakin, mutta ruunan fyysinen vire on todellakin kohdallaan. Ilman muuta Seppo Markkula lähtee Karlolla reissuun mahdollisimman nopeasti, sillä edes koko matkan kolmatta rataa puurtaminen ei veisi vahvalta menijältä tässä sopivassa lähdössä voittosaumoja. Arviolla 25% kyseessä on edullinen ykkösrankkaus. Tästä lähdöstä löytyy useita hevosia, jotka eivät purista loppumetreillä tosissaan. Karlo sen sijaan tulee aina maaliin asti rehdisti, mikä voi olla tiukassa paikassa ratkaiseva tekijä, vaikkei ruunaa laukkapeikon vuoksi voi kovin paljon patistaa.

Toto5-3: Kierroksen todennäköisin voittaja... Kierroksen pelatuin hevonen on kolmannen kohteen numero 7 REVEREND DRED, joka meidänkin mielestämme on kierroksen todennäköisin voittaja. Reverend Dred ei ole alussa nopein, mutta erittäin todennäköisesti johtopaikka on kuitenkin lopulta suosiolla tarjolla. Arviomme Reverend Dredin voitolle on 60%. Reverend Dred kelpaa apuvarmaksi Pieneen systeemiin.

Toto5-4: Aika passiivisesti – Embracer on kiinnostavin ideahaku ja Langen’s Greyhound pelihevosista selvästi maistumattomin... Numero 12 EMBRACER on huonolta paikaltakin lähdön kiinnostavin merkki. Eturivissä on virtaviivaisia hevosia, joten ylivauhtinen tempo on hyvinkin mahdollinen. Se suosisi piippuhyllyn paikalta liikkeelle lähtevää Embraceria. Embracer on huumorihevonen, joka hyvän selkäjuoksun jälkeen pystyy nousemaan lopussa kärkikamppailuun. Tamma on parantanut Packalenin tallista käsin selkeästi otteitaan, ja nyt vielä ohjastaja vahvistuu. Arviolla 10% Embracer on siis maukas yllättäjä.

Lähtö 9 / 3 FEELS LIKE FLYING – 5 NO PITY SP **

Suoraa paria piikki-selkä –psyykillä. Tämä sama kaksari toteutui piikki-selkänä jo viimeksi Porissa ja niin voi käydä nytkin, vaikka matka onkin puoli kierrosta pidempi.

100% 3 FEELS LIKE FLYING – 5 NO PITY

 
 
 

« Takaisin

Copyright (C) 1999-2019 Bet Option Oy. Gsm 0400 704 587. Palvelunumerot 2,95€/min+pvm.