ATHLETIC STYLE **Skrälli
=> kaksarista 54,63 (30%)!


jalkipelit_ravi_2_epk.jpgLAHTI 13.12.2018
Lahdesta harjattiin hurja tili totosta. ATHLETIC STYLE **Skrälli ansaitsi todellakin kakkosrahansa. Selfie Star sai 30% siivun paripelistä - kerroin 54,63.

LAHTI 13.12.2018
ICE WINE (14) ***! voitti lähtönsä
ATHLETIC STYLE **Skrälli - Selfie Star kk 54,63 (30%)

Toto5-5: Yksi jättiyllättäjä suosikkikolmikon rinnalle! Päätöskohteessa kolme suosikkia erottuvat muusta porukasta selvästi, ja rastaamme niiden lisäksi joka kuitille yhden täysin unohdetun yllättäjäehdokkaan....

Lähdön kiinnostavin rasti on lähes pelaamattomaksi jäänyt 3 ATHLETIC STYLE, jonka nostamme arviolla 8% kohteen nelosrankiksi. Hevosen viime suoritus kolmen kuukauden tauolta oli varovaisen lupaava, kun se jäi toiseen ulos pitkäksi aikaa pussiin. Ei ruuna kirinyt tilat saatuaan mitenkään syömällä, mutta vauhti oli mennyt jo täysin ja saumat kärkeen sen mukana. Valmentaja Lars-Erik Stenberg vahvisti viime startista jääneen jossiteltavaa, ja hevosen pitäisi jatkaa kuukauden paussista huolimatta iskussa. Hieman harvatahtisen hevosen vauhti ei oikein riitä kesäkeleillä, mutta talven tullen myös valmentaja odottaa jonkinlaista menestystä. Kaikkien kolmen suosikin lyöminen vaatii ilman muuta suotuisaa juoksua, ja lähtöpaikka on sitä ajatellen riittävän sisällä. Rohkea skrällihaku joka kuitille.

Lars-Erik Stenberg

L8/3 Athletic Style: ”Ilmoiteltu on lähtöihin, mutta ei ole mahtunut mukaan, siitä paussit. Viimeksi olisi pitänyt kääntää takasuoralla edellä olevasta ohi, kun se väsyi eteen. Se oli kuitenkin pelattu hevonen, niin en uskonut sen sammuvan eteen. Monta sijaa siinä meni, kun oma vauhti tipahti. Ilman tuota olisi varmaan neljän joukossa ollut. On hyvässä kunnossa, ehkä parhaassa. Lähtöpaikka hyvä, ja olen tyytyväinen jos päästään hyvälle paikalle parijonoon. Odotukset on neljän joukkoon ja toiveissa että yhden kolmesta kovasta vastustajasta pystyisi lyömään. Vähemmän haittaa talvikengityksestä tälle on kuin muille, päätanko sisäpuolella tänään.”


« Takaisin

Copyright (C) 1999-2019 Bet Option Oy. Gsm 0400 704 587. Palvelunumerot 2,95€/min+pvm.