***Toto5 64€ => 321,60€!
ROJAALI (64) maistuva idea!
POPS' SUNRISE (25) *** kanuuna!


jalkipelit_ravi_T5_epk.jpgPORI 7.12.2018
Neljästä totoiskusta kolmella lunastus. ROJAALI (64) ja POPS' SUNRISE (25) *** voittoihin. Maistuva ykköshaastaja Belenos varahevosen paikalta varmaksi. Suuri ***Toto5-viritys tuotti 64 eurolla 321,60 euroa.

PORI 7.12.2018
TOPPER - A.T. Visku kk 11,63 (20%)
ROJAALI (64) - Jasun Velho kk 10,92 (40%)
POPS' SUNRISE (25) *** - Jimmy Ray kk 4,28 (30%)
***Toto5 Suuri syst. 64 e => lunastus 321,60 euroa!

Belenos nousi varahevosen paikalta Toto5-kuittien varmaksi. Alunperin Freelancerin toimiessa varmana Belenos sai 75% painot kaksarissa.

Toto5-1: Ylikuuma suosikki! Selkeänä suosikkina starttaava 1 NOPSAN VAUHTI on kohonnut tulikuumaksi suosikiksi. Harri Koivusen ajokki on toki lähdön todennäköisin voittaja mutta puolen päivän aikaan taulussa palava hurja 68% lukema on helppo kyseenalaistaa. Vaikka Nopsan Vauhti on urallaan ottanut vajaat kymmenen voittoa kengät jalassakin, on ruuna parhaimmillaan ilman etukenkiä. Meidän arviomme suosikille 52%. Tiheällä tahdilla uransa viimeistä kuukautta starttaileva 6 TOPPER tuntuu kilpailevan selkeässä nousuvireessä, alla on kelpo suoritukset sekä Lahdesta, että Vermosta. Vaikka Bella Varjosen suojatti ei erityisen hanakka ole voittamaan, omaa se tänään 20% saumat ykkösrahoihin. Topperin tavoin myös numeron 5 A.T. VISKU ura päättyy tähän vuoteen ja vaikka ihan terävin kuntohuippu lienee jo takanapäin, on Juha Länsimäen ajokki 11% arviolla huomioitava. Maltillisin kommentein radoille palaava 7 ELIAS INTOMIELI omaa myös 11% saumat. Se tarvitsee toki startteja kroppaansa ollakseen parhaimmillaan.

Jarmo Saarela
 
L4/6 TOPPER: ”Ihan hyvällä tuntumalla mennään. Olen ollut tyytyväinen kahteen viimeiseen. Parempiakin sijoituksia olisi ollut tarjolla. Päivästä kiinni onko neljäs vai ykkönen. Nopsan Vauhdin kanssa nämä ovat monesti juosseet, ja hyvällä juoksunkululla tasavertaisia.”

Toto5-3: Kahdelle maistuvalle painotukset! Todennäköisesti keulaan painuva 3 JASUN VELHO on pakkorasti kaikille kuiteille. Leila Salon valmennettava on tehnyt pidemmän aikaa tasaisen vahvaa työtä ja alla on Forssasta varmoin ottein irronnut keulavoitto tähän. Arvio suosikille 30%. Vaikka heikot treeniolosuhteet ovatkin vaikuttaneet numeron 9 ROJAALI valmistautumiseen, on Veli-Matti Kangasluoman valmennettava lähdön selkeä idea. Edellisestä startista on vain kymmenisen päivää ja tuota ennenkin ori oli starttaillut tasaisesti, ei se kunto hetkessä pääse mihinkään katoamaan. Kangasluoma on ajanut itse edelliset 42 starttia ja on aivan varmaa, että Niko Jokelan ilmestyminen rattaille tuo taatusti oriiseen jotain lisää. Alla on kelpo suorituksia ja seuraamme tämän illan esitystä suurella mielenkiinnolla, arvio 19%.

Veli-Matti Kangasluoma
 
L6/9 ROJAALI: ”Kelit on olleet huonot, lähinnä kävelyä ollut. Kengitys on ok. Hokeilla menee ihan normaalisti. Ei tämä oikein voittaa osaa, kuten tilastoista näkee. Minä olen niin pitkään ajanut, että omistajiltakin tuli toivetta kuskin vaihdoksesta. Ei kuski ainakaan huonone, kun Niko (Jokela) ajaa. Nyt kun ei ole pystytty treenaamaan, on täysi arvoitus.”

Jarmo Saarela

L6/3 JASUN VELHO: ”Oli todella hyvä viimeksi ja tämän kanssa odotan kovasti voittoa.”

Toto5-4: Suosikilla uusi kuski! Meille usein aikaisemminkin maistunut 7 POP’S SUNRISE on haastavasta lähtöpaikasta ja kuskinvaihdoksesta huolimatta 38% arviolla maltillisesti pelattu suosikki. Jarmo Saarela on hyvä asiansa osaava ammattilainen mutta koska Pop’s Sunrise on erityisesti kaarteissa hieman haastava tapaus, on kuskin vaihtuminen arvioitava negatiiviseksi asiaksi. Mikäli ravi kuitenkin maistuu, eikä matkavauhti mene täysin kävelyksi, tykittää Pop’s Sunrise päätöspuolikkaalla mukaan voittomatsiin. Alipelattuna se ansaitsee painotuksia peleissä. 

Toto5-5: Tulikuuma suosikki! Päätöskohteen suosikki 7 GRACE MATCH on kierroksen todennäköisin voittaja 59% arviolla. Iltapäivän alussa pelikannatus on kivunnut yli 70% tasolle, mikä on aivan ehdottomasti liikaa. Totta kai Aripekka Pakkasen valmennettava on kaiken sujuessa ongelmitta vaikeasti voitettavissa koska tamma pystyy tekemään itse juoksuaan, alla on Teivosta vakuuttava voitto johtavan rinnalta. Tästä huolimatta ylikuuma suosikki varmistetaan suuremmilla kuiteilla... 4 LEADER ARIA on 13% arviolla pakkorasti...

 
 
 
 

« Takaisin

Copyright (C) 1999-2019 Bet Option Oy. Gsm 0400 704 587. Palvelunumerot 2,95€/min+pvm.