****Toto5-lunastus 258,80€!
HAZELHEN HERMES (50) ****kanuuna!
Totomaatin arvio 25% | T5 14,05%!


jalkipelit_ravi_T5_epk.jpgLAHTI 30.11.2018
Lahdessa ****Toto5-kierroksen maistuvaksi ideavarmaksi nostetu HAZELHEN HERMES (50) **** tykitti vahvalla loppuvedolla ykköseksi. Totomaatin arvio 25% - T5-peliosuus vain 14,05%. Porukkasysteemillä lunastus 258,80 euroa!

LAHTI 30.11.2018
HAZELHEN HERMES (50) ****! - The Dude kk 3,95 (50%)
****Toto5 Porukkasysteemi 108 e => lunastus 258,80 euroa!

HAZELHEN HERMES (50) ****! | Totomaatin arvio 25% | T5 14,05%!

Toto5-5: Hazelhen Hermes on maistuva vastavarma suosikille! Ainakin alustavissa peliprosenteissa Costellon kanssa samoihin lukemiin on kohonnut päätöskohteen numero 3 THE DUDE. Vaikka ruuna vahvasti edukseen Kasvattajakruunu-lähdöissä esiintyikin ja muutenkin olemme aina pitäneet hevosesta, emme pysty allekirjoittamaan yhtä korkeaa voiton todennäköisyyttä. The Dude on meidänkin suosikkimme, mutta arviomme jää lukemiin 36%. The Dude voi päästä johtopaikalle, mutta ei se kuitenkaan saletissa ole. Lisäksi tempo ei todennäköisesti laskisi siinäkään tapauksessa missään vaiheessa ihan kävelyksi, sillä tässä tapauksessa 9 Don Corleone Trot saattaisi hyvinkin kiertää johtavan rinnalle.

Me otammekin tässä kohteessa vahvasti kantaa peliprosentteihin ja nostamme suosikille vastavarman, sillä kakkosrankkimme 11 HAZELHEN HERMES on jäämässä tuntuvasti 25% arviotamme vähemmän pelatuksi. Hazelhen Hermes on voittanut koko vuonna vain kerran, vaikka yrityksiä on rutkasti. Mikään viimeisen päälle voittajahevonen Hazelhen Hermes ei olekaan, sillä ruuna menee keulassa laiskasti eikä se tahdo muutenkaan jättää kaveria. Lisäksi keskinkertainen lähtönopeus tekee juoksuista usein haastavia. On kuitenkin myös huomioitava, että ainakin viime aikoina Hazelhen Hermes on kilpaillut pääsääntöisesti tosi kovissa lähdöissä. Esimerkiksi Teivossa 13. päivä marraskuuta Hazelhen Hermes kiri 4. ulkoa kolmanneksi vain Valentin Ladaylle sekä Por Nie Rockille häviten. Tämä kaksikko ei voittosummiensakaan puolesta pääsisi lähellekään tähän lähtöön mukaan. Hazelhen Hermes on myös tehnyt hyviä juoksuja kivikovissa Pronssidivisioonalähdöissä.

Totta kai esimerkiksi The Dude on kova vastustaja, mutta kyllä tämä lähtö kuitenkin on mielestämme selvästi viime kertoja helpompi. Lähtöpaikallakaan ei ole ruunalle suurta merkitystä. Oletamme siis vahvasti, että Don Corleone Trot kiertyy johtavan rinnalle, mikäli tempo menee liian rauhalliseksi. Toki Hazelhen Hermekselläkin pystyy tekemään tarpeen vaatiessa ratkaisuja jo matkalla. Hazelhen Hermes ei siis mielellään jätä kaveria ja on vähän huono vastaamaan ulkoa tuleville, mutta sisäpuolen hevosista se nakertaa aika hyvinkin edelle. Kun valmentaja Timo Korvenheimokin vahvisti, että vireen pitäisi olla edelleen ennallaan, on Hazelhen Hermes mielestämme tähän tehtävään oikein mielenkiintoinen pelihevonen. Hokit sopivat ruunalle hyvin, eikä Korvenheimokaan yllättyisi edes voitosta. Muut perushevoset ovat 9 DON CORLEONE TROT arviolla 20% sekä 1 NEWPORT BRODDE arviolla 12%.

Timo Korvenheimo

L8/11 HAZELHEN HERMES: ”Kaikki on mennyt hyvin Ruotsin reissun jälkeen ja hevosen vireen pitäisi olla ennallaan. Siinä tuskin on muutoksia. Voittaminenkin on mahdollista tässä lähdössä. Hokit ei tätä haittaa. Monia muita varmaankin enemmän. Takarivi on aivan hyvä lähtöpaikka ruunalle.”


« Takaisin

Copyright (C) 1999-2019 Bet Option Oy. Gsm 0400 704 587. Palvelunumerot 2,95€/min+pvm.