***Toto5-lunastus 303,90€!
PELIPISTE (33) *** näkemysvarma!
Totomaatin arvio 33% | T5 21,24%!


jalkipelit_ravi_T5_epk.jpgFORSSA 2.10.2018
Pelikansan toistuvasti aliarvostama PELIPISTE (33) *** otti Forssassa ansaitusti voiton. Totomaatin arvio 33% - T5-peliosuus 21,24%. Totosta kk 6,52 (100%) ja kk 5,54 (100%). ***Toto5-lunastus 303,90 euroa.

FORSSA 2.10.2018
PELIPISTE (33) *** - Valon Veeni kk 23,63 (10%)
LARVAN HURMOS - JULMIN *** kk 6,52 (100%)
MERRAN TAHTI - PIIRRON TUISKU kk 5,54 (100%)
***Toto5 porukkasysteemi 120 e => lunastus 303,90 euroa!

PELIPISTE (33) *** | Totomaatin arvio 33% | T5 21,24%!

Toto5-2: ”Pakko” Pelipisteenkin on joskus onnistua! Kierroksen läpivarmavalintamme on toisen kohteen numero 16 PELIPISTE. Se ei käsittämättömästi ole onnistunut voittamaan tänä vuonna vielä kertaakaan, vaikka on tehnyt jatkuvasti hyviä juoksuja. ”Pakko” Pelipisteenkin on joskus onnistua ja tänään siihen on mielestämme oikein hyvät saumat. Arviolla 33% eli kerran kolmesta, on ruuna tänään hyvä tukipilari.

Ei Pelipiste edelleenkään täysin ravivarma ole, mutta tiheän starttirytmin myötä varmistumista tuntuisi kuitenkin selvästi tapahtuneen. Muutenkin kehitys on ollut koko ajan oikeansuuntaista. Pelipisteellä on ajettu välillä kovissakin lähdöissä, ja ruuna on ottanut ne oikealla tavalla. Eivät Heli Kantonen-Heikkilän ajot tietysti ihan nappiin ole menneet, mutta kyllä varsinkin kahdessa viime startissa on ollut oikeasti huonoa tuuriakin. Toissakerralla Vermossa Pelipiste hyökkäsi 4. ulkoa 1200 jäljellä ja loppukaarteessa tilanne muihin keulan Santamaan Nooaan nähden oli jo täysin kontrollissa. Koska Santamaan Nooa on hiljentänyt käytännössä aina vähän ennen maalia, oli täysin ymmärrettävää, että Kantonen-Heikkilä ajoi loppukaarteen vielä täysin varman päälle. No, tällä kertaa Santamaan Nooa ei sitten hiljentänytkään, ja Pelipiste joutui tyytymään hyvään kakkossijaan.

Viimeksi taas lähdön tapahtumat olivat hyvinkin kummallisia. Suosikki T.T. Hunsvotti laukkasi ensimmäisellä takasuoralla pitkäksi, mutta hylkäys kuulutettiin vasta kirikierroksella. Laukkansa jälkeen T.T. Hunsvotti juuttui kiertämään kolmatta rataa ja oli täysin ymmärrettävää, ettei Kantonen-Heikkilä kääntänyt sen selkään, koska T.T. Hunsvotilla oli kolmannella radalla pakki päällä. Kuitenkin juuri kun Pelipisteelle olisi avautunut vapaa väylä T.T. Hunsvotin eteen, lähdettiinkin T.T. Hunsvotilla ajamaan uudelleen eteenpäin. Tämän jälkeen joukon hännillä olleet hevoset siirtyivät T.T. Hunsvotin selkään, joten Pelipiste jäi virumaan toivottomaan pussiin. Maaliin Pelipiste tuli kaikki voimat tallella, eikä ajosuoritus missään tapauksessa ollut niin toivoton kuin äkkinäisesti saattaisi luulla. Juoksu vain meni todella kummallisesti. Tällä kertaa Kantonen-Heikkilä tuskin jättää mitään sattuman varaan, ja vahvavireisellä Pelipisteella on hyvät saumat jyrätä ykköseksi. Kantonen-Heikkiläkin totesi meille tänään lähtevänsä matkaan varsin luottavaisena, ja tarpeen vaatiessa aikomus on tosiaan lähteä ajoissa reissuun.

6 IHALEMPI on vakuuttanut viime voitoissaan, mutta ei se missään nimessä niin suoritusvarma menijä ole kuin kaksi viime kilpailua antaa ymmärtää. Starttiväliäkin on taas alla. Ihalempi on niukka kakkosrankkimme 13% arviolla. Pelimielessä paljon edullisempi tapaus olisi kuitenkin kolmanneksi arviolla 12% rankkaamamme numero 13 ONNETÖÖRI, jonka nostamme Pelipisteen toimiessa läpivarmana ilman muuta ensimmäiseksi varahevoseksi. Neljäntenä rankingissa tässä suosikin epäonnistuessa tasaisessa lähdössä tulee numero 15 VEKRAUS 9% arviolla.

Heli Kantonen-Heikkilä

L5/16 PELIPISTE: ”Viime startista jäi hieman hampaankoloon ruunan jäätyä pussiin. Startin jälkeen kaikki on mennyt suunnitellusti. Tänään tarkoituksenani on lähteä ajoissa kiertämään, mikäli matkavauhti pysyy rauhallisena. Odottelen ajokkiani kolmen sakkiin ja mielestäni ruunan pitäisi voittaakin lähiaikoina.”

Lähtö 2 / 1 MERRAN TAHTI – 10 PIIRRON TUISKU SP **

Ravien todennäköisin voittaja on kaiken järjen mukaan toisen lähdön numero 1 MERRAN TAHTI – sen verran vakuuttava sen kohua aiheuttanut Mäntän voitto oli. Kokeilemme Merran Tahdin kautta suorana parina numeroa 10 PIIRRON TUISKU. Se lopetti koelähdössä päätöspuolikkaan ihan mukavalla tyylillä 32,5-kyytiä. Timo Tuomisen mielestä Piirron Tuisku ei vielä täysin keskity, mutta voisi kuitenkin pystyä 1.35-tulokseen. Takarivin paikka on toki vastaan, mutta tuon arvion sekä koelähdön tyylin perusteella Piirron Tuisku on mielestämme vahvimmin kiinni kakkossijassa.

Timo Tuominen

L2/10 PIIRRON TUISKU: ”Ori on nopean tuntuinen menijä, mutta se ei vielä keskity kunnolla työntekoon. Koelähdössä hevonen lopetti helpon tuntuisesti 32,5-vauhtia ja se voisi pystyä 35-tulokseen. Lähtöpaikka olisi mieluummin saanut olla eturivissä, mutten usko paikan tuottavan suurempia ongelmia. Vastustajista Merran Tahti vaikuttaisi olevan omaa luokkaansa.”

100% 1 MERRAN TAHTI – 10 PIIRRON TUISKU

Lähtö 8 / 1 JULMIN – 5 LARVAN HURMOS SP ***!

Lähtöön kahdeksan iskemme suoraa paria. 1 JULMIN taipui viimeksi johtavan rinnalta, mutta alla oli sairaustaukoa, joten nyt odotettavissa on kyllä parempi suoritus. Valmentaja Esa Heikkinenkin raportoi, että ori on ollut harjoituksissa hyvän tuntuinen. Lisäksi nappilähdöllä keulapaikan pitäminen voi onnistua, ja ainakin silloin osakkeet olisivat korkealla. 5 LARVAN HURMOS suorittaa jatkuvasti hyvin ja väkivahva ori on varteenotettava voittajakandidaatti johtavan rinnaltakin. Mikään erityisen nopea avaaja Julmin ei ole, ja mikäli Larvan Hurmos onnistuisi pääsemään kiihdytyksessä etupuolelle, olisi Larvan Hurmos samalla myös todennäköisempi voittaja. Kokonaisuudessaan pidämme kaksikon voittosaumoja aika tasavahvoina, arviomme ovat Julmin 37% ja Larvan Hurmos 33%. 9 RAPIN AATOS on hyvässä vireessä, mutta takamatkalta Julminin sekä Larvan Hurmoksen kukistaminen on kyllä haastavaa, mikäli suoran parimme hevoset pysyvät ravilla.

Esa Heikkinen

L8/1 JULMIN: ”Oriilta jäi viimeksi hieman puristusta puuttumaan. Harjoituksissa hevonen on ollut hyvän tuntuinen. Voltista lähteminen on ollut hieman hankalaa ja on vaikea sanoa pystyykö ori hyödyntämään lähtöpaikkaansa. Mikäli oriilta jättää korvat auki, myös laukkariski kasvaa. En tunne kovin tarkasti vastusta ja sijoitusta on siksi hieman vaikea veikata.”

Timo Tuominen

L2/10 PIIRRON TUISKU: ”Ori on nopean tuntuinen menijä, mutta se ei vielä keskity kunnolla työntekoon. Koelähdössä hevonen lopetti helpon tuntuisesti 32,5-vauhtia ja se voisi pystyä 35-tulokseen. Lähtöpaikka olisi mieluummin saanut olla eturivissä, mutten usko paikan tuottavan suurempia ongelmia. Vastustajista Merran Tahti vaikuttaisi olevan omaa luokkaansa.”

100% 1 JULMIN – 5 LARVAN HURMOS

 

« Takaisin

Copyright (C) 1999-2017 Bet Option Oy. Gsm 0400 704 587. Palvelunumerot 2,95€/min+pvm.