CASH NO LIMIT (17) **** ja
KIELAS (58) *** kanuunat!
EXUBERANCE (115) ideahaku!


jalkipelit_ravi_T76_epk.jpgVERMO 1.9.2018
Vermossa lauantaina muutama lunastus totosta. KIELAS (58) *** maistuva kanuunaidea. EXUBERANCE (115) haastavasta paikasta huolimatta aliarvostettu. CASH NO LIMIT (17) **** ja vahva voittajaly├Ânti.

VERMO 1.9.2018
KIELAS (58) *** - Hanslankari kk 11,73 (20%)
EXUBERANCE (115) - Le Gros Bill kk 17,06 (20%)
CASH NO LIMIT (17) **** Voittajalyönti!

T76-7 / 8 CASH NO LIMIT

Toinen hyvä suosikkivarma on päätöskohteen numero 8 CASH NO LIMIT. Kovalla statistiikalla kilpaileva ruuna jäi Derbyn karsintalähdössä ensimmäistä kertaa urallaan ulos totosta. Ruuna teki kuitenkin sielläkin ihan hyvän 1200 metrin kirin. Antti Ojanperällä oli meille mielenkiintoista kerrottavaa. Hän totesi karsintajuoksun olleen ihan ok, mutta startin myötä Cash No Limit on kuitenkin ollut nyt kotioloissakin paljon parempi. Turhan pitkä starttiväli näkyi viime suorituksessa, ja nyt luvassa pitäisi siis olla ihan toisenlaista menoa. Niinpä uskomme vahvasti Cash No Limitin voittoon kasiradan paikasta huolimatta. Myös Ojanperä on tosi luottavainen. Kyseessä on todella kovakapasiteettinen hevonen tähän lähtöön, eikä edes hieman raskaan reissun pitäisi haitata menoa. Kaiken lisäksi on jopa todennäköistä, että Cash No Limit etenee lopulta johtopaikalle. Yhtä kaikki, voittokantaan palaaminen on tänään lähellä. Arviolla 65% alustavissa pelipinnoissa on vielä selvästi nousun varaakin.

Antti Ojanperä

L11/8 CASH NO LIMIT: ”Karsintaesitys oli ihan ok. Hiukan tahmea kuitenkin. Siinä oli pikkasen turhan pitkä starttiväli ja tuo näkyi suorituksessa. Ruuna oli paljon parempi nyt keskiviikon hiitillä. Se on nyt siinä lyönnissä mitä voi olla. Olen hyvin luottavainen. Uskon, että se pärjää paikasta huolimatta. Ilman etukenkiä mennään.”

T76-2: #3 KIELAS – arvio 22%
Alla on kolme oikein hyvää suoritusta, ja on toisen kohteen ideasuosikkimme. Päässee lähdön onnistuessa johtopaikalle, minkä jälkeen takamatkan kovanaamojen tehtäväkään ei ole helppo. Valmentaja Nyyti-Maria Timonen vahvisti meille eilen, että hevonen on ollut kotioloissa pirteä ja kaiken pitäisi olla kunnossa. Myös Timonen olisi johtopaikalta ihan luottavainen.

Nyyti-Maria Timonen 

L6/3 KIELAS: ”Ainakin suunta on oikea. Kaikki on kunnossa ja hevonen pirteä. Hyvillä mielin kisaan lähdetään. Lähtöpaikka on melkeinpä paras mahdollinen tälle. Kyllä siinä täytyy vähän satsatakin alkuun. Keulajuoksu olisi toki mieluisa, mutta Eski päättää taktiikan. Ilman kenkiä mennään. Jos lähtö onnistuu ja päästäisiin vaikka johtopaikalle, ihan luottavainen olisin. Pienen kysymysmerkin tuo se, että tallissa on virusta. Kielas ei ole kylläkään mitenkään oireillut.”

Lähtö 9 / 12 EXUBERANCE ** (rk 5,6)

Lähdöstä yhdeksän löytyy monta realistista voitontavoittelijaa, ja niistä pelimielessä kiinnostavin on numero 12 EXUBERANCE. Se on kaiken ollessa kohdallaan todella kirikykyinen. Alla on nyt pienen huilin jälkeen kaksi starttia, joten eiköhän kuntokäyrä osoita edelleen ylöspäin. Moni uumoilee numeron 3 Le Gros Bill pääsevän tässä helposti johtopaikalle, mutta ainakin esillä olleiden valmentajakommenttien perusteella myös numerolla 2 Hijack’em halutaan tosissaan johtopaikalle. Kun ulkoakin tulee Ghost Boyn toimesta painetta, voi avaus mennä reippaaksi. Tämä sopisi piippuhyllyn paikalta matkaan joutuvalle Exuberancelle mainiosti. 

20% 3 LE GROS BILL, 4 GOLDEN ELEVEN, 1 CARLEMAN
15% 8 ULK DELLE SELVE, 9 SUN CAPITANO
5% 2 HIJACK’EM, 7 SPECIAL FIREBIRD

 
 

« Takaisin

Copyright (C) 1999-2017 Bet Option Oy. Gsm 0400 704 587. Palvelunumerot 2,95€/min+pvm.