ENJOY'S PAYCHECK (17) *****
ja TULINKO (15) **** kanuunat!


jalkipelit_ravi_T65_epk.jpgVERMO 5.9.2018
Toton puolelta kovia lunastuksia. TULINKO (15) **** hallitsi tapahtumia keulasta - kk 14,09 (40%). ENJOY'S PAYCHECK (17) ***** kiri varmaan voittoon - kk 8,45 (50%). **** Duosta niputettiin kerroin 2,70.

VERMO 5.9.2018
BWT DIVINE - BWT Daenerys kk 8,74 (50%)
TULINKO (15) **** - Vinksa kk 14,09 (40%)
ENJOY'S PAYCHECK (17) ***** - Wall In Carlina kk 8,45 (50%)
TULINKO - ENJOY'S PAYCHECK **** Duo 2,70 (100%)

***T6 Peruspeli 39,20 e => lunastus 86,00 euroa
****/***T6 pelit 205,80 e => lunastukset 192,00 euroa

Lähtö 1 / 1 BWT DIVINE ** 

Ravit käynnistää loistopaikalta uransa avaukseen starttaava idea, jolta odotamme varsin positiivisten kommenttien myötä hyvää suoritusta.

Kaisa Toivonen 

L1/1 BWT DIVINE: ”Vähän myöhäinen varsa. Tuon myötä on ollut pikkasen murheita. Uskoisin, että se pystyy heti 1.18:n pintaan. Todennäköisesti kyseessä on aika nopea avaaja. Ainakin sisärataa se saanee juosta. Viime viikolla ajoin hevosella yksin 1.20-vauhtia läpi. Sen se meni helposti.”

T65-TUKIPILARIT
 
T65-3 / 3 CHIEF ORLANDO  

Kierroksen pankki ei kaipaa varmistuksia. Kolme ensimmäistä Suomen starttia tuottivat jäätävistä suorituksista huolimatta vain kakkossijat, kahdesti edelle jäi Atupem ja kertaalleen Starzinner. Nyt vastus on edellä mainittuihin verrattuna aivan eri kaliiberia. Tapio Mäki-Tulokkaan mukaan startin alla kaiken pitäisi olla kunnossa ja Vermoon tullaan luottavaisin mielin. Oriilla jatkettaneen ilman kenkiä. Arviolla 88% varsin pitävä tukipilari.

T65-6 / 10 ENJOY’S PAYCHECK  

Päätöskohteessa liputamme todella vahvasti numeron 10 ENJOY’S PAYCHECK puolesta. Olemme aikaisemminkin ottaneet vahvasti kantaa tämän hevosen puolesta ja jatkamme valitsemallamme linjalla. Ori on voittosummaansa nähden hurjan kyvykäs menijä ja viimeaikaiset startit ovat vahvistaneet näkemystämme entisestään. Vaikka voitto taannoin jäikin niin Bodenissa kuin Rovaniemelläkin haaveeksi, olivat esitykset positiivisia. Bodenissa ori juoksi 2. sisällä, mistä Veteläinen ei avauskierroksen aikana lähtenyt vielä ajokkiaan toiselle radalle nostamaan. Päätöspuolikkaalla Enjoy’s Paycheck oli sitten porukan sisällä pussissa ja epäonnistuminen sinetöityi maalisuoralle tultaessa laukkaan keulahevosen tultua väsyttyään suomalaisvaljakon syliin. Rovaniemellä Enjoy’s Paycheck eteni etusuoralla kovan avauskierroksen jälkeen johtavan rinnalta keulaan ja jaksoi kyllä rehdisti perille saakka, vaikka kolmanneksi jäikin. Tuon startin jälkeen Veteläinen kommentoi, ettei hevonen 1.5 kuukauden starttivälillä ollut parhaimmillaan, vaikka menikin täyden matkan 13,0-läpi. Toissakerralla Vermossa Enjoy’s Paycheck nappasi kolmella kierroksella kakkosrahat töitä tehdenkin, esitys oli kuitenkin kaukana odotetusta tasosta ja Veteläinen kommentoikin oriin olleen tuohon starttiin yksinkertaisesti huono. Lihaksistossa oli ongelmaa, ennen Mikkeliä hevosta hierottiin ja viimeksi se sitten suorittikin omalla tasollaan karaten vahvalla kirikierroksella maisemiin. Analysoimme juoksunkulun tässä siten että Iikka Nurmonen lähtee numerolla 9 FRANKLIN WEB sisäradalta ja Veteläinen pääsee pudottamaan ajokkinsa numeron 2 WALL IN CARLINA selkään. Ykköshaastaja 1 DEANGELO on sisäradalta haastavan tehtävän edessä, laukkariskiäkin on, eikä keulapaikan puolustaminen ole itsestään selvää. Veteläinen voi tehdä ajokkinsa kanssa tarvittaessa ratkaisuja jo aikaisessa vaiheessa tai jättää ne kirikierrokselle, odotamme joka tapauksessa hevosen suorittavan omalla tasollaan ja sen myötä myös voittavan tämän lähdön. Arvio 60%.

Antti Veteläinen

L9/10 ENJOY'S PAYCHECK: ”Ori oli Vermossa tosi huono, vaikka olikin toinen maalissa. Siinä oli paljon lihasongelmia. Noita hoidettiin ja Mikkelin esityshän oli jo kuin eri planeetalta. Vire näyttäisi nousujohteiselta. tarvittaessa tällä voi ajaa rohkeastikin. Miten lähtö sitten juontuukaan. Vaikka ori tekisi hyvän suorituksen, voi aina olla myös tekemätön paikka. Samat varusteet. Vahva luotto hevoseen jatkuu.”

T65-APUVARMA

T65-5 / 6 TULINKO     

Suomenhevosten ykkössarjoihin parin vuoden aikana määrätietoisesti noussut 6 TULINKO on maistunut meille usein aikaisemminkin. Jussi Miettisen valmennettava on todella kyvykäs menijä ja sillä tulee taatusti olemaan tulevina vuosina roolinsa myös Kuninkuusraveissa. Oriin kaikki ominaisuudet tuntuvat kehittyneen tasaisesti vuosi vuodelta ja Miettinen on myös onnistunut rattailla todella hyvin, mies tuntee suojattinsa ja luottaa hevoseen. Numeron 4 JUNTTI-JUSSI poisjäännin jälkeen vaikuttaisi siltä, että Tulinko pääsee etenemään ongelmitta keulapaikalle, minkä jälkeen haastajien tehtävä vaikuttaa kyllä tuskaisen vaikealta. Keulaan pääseminen ei ole kuitenkaan edellytys menestykselle, tarvittaessa Tulinko pystyy tämän lähdön voittamaan johtavan rinnaltakin. Soitimme Jussi Miettiselle vielä tiistaina illalla, kaikki on startin alla kunnossa ja tarkoitus on päästellä optimibalanssilla ilman kenkiä.

 
 

« Takaisin

Copyright (C) 1999-2017 Bet Option Oy. Gsm 0400 704 587. Palvelunumerot 2,95€/min+pvm.