****SkrälliT76 21,60€ => 670,20€!
****Troikka pelit 80€ => 590,50€!
RIGHT BROLINE (19) **** ja
TULINKO (54) *** voittoihin!


jalkipelit_ravi_T76_epk.jpgJYVÄSKYLÄ 25.8.2018
Killerin T76-raveista harjattiin huikea tilipäivä. T76- ja troikkatilit + totosta **** kk 6,20 (100%) ja **** kk 2,85 (100%) sekä **Skrälli kk 88,47 (30%). Lähde mukaan!

JYVÄSKYLÄ 25.8.2018
RIGHT BROLINE (19) **** - Elliot Web kk 6,20 (100%)
HERRA HEINÄMIES - VIXUS kk 2,85 **** (100%)
TULINKO (54) *** - A.T. Veeti kk 51,87 (10%)
FALCON HÅLERYD **Skrälli - Edward Ale kk 88,47 (30%)
****Troikka pelit 80 e => lunastus 590,50 euroa!
****SkrälliToto76 pieni systeemi 21,60 e => lunastus 670,20 euroa!
****SkrälliToto76 peruspeli 64,80 e => lunastus 111,70 euroa!
****SkrälliToto76 panostukset 345,60 e => lunastus 893,60 euroa!

SUOSIKKIVARMA
 
T76-6 / 9 RIGHT BROLINE

Kierroksen suosikkivarmamme on kuudennen kohteen numero 9 RIGHT BROLINE. Se aloitti Suomen uransa kolmella voitolla, mutta viimeksi Ylivieskasta tuli epäonnistuminen. Siinäkin ori jätti kuitenkin itsestään oikein hyvän kuvan. Right Broline matkasi kaukana kärjestä 5. ulkona, mutta oli jo edennyt vaikeista asemista neljättä rataa pitkin kärjen tuntumaan laukatessaan viimeisen kaarteen lopussa. Raville selvittyään Right Broline latoi vielä loppusuoraa mallikkaasti. Viime epäonnistumiselle ei mielestämme tarvitse antaa sen enempää painoarvoa, ja nyt voitto on taas lähellä. Porukka on oikein sopiva, ja näemme keskipitkän matkankin pelkästään plussana. Arviolla 60% Right Broline on käyttökelpoinen tukipilari.

APUVARMA PIKKULAPPUUN
 
T76-5 / 5 ONE BREAK BROLINE

Kolmas varma pieneen systeemiin on viidennen kohteen numero 5 ONE BREAK BROLINE. Yllätymme suuresti, mikäli One Break Broline ei etene nopeasti johtopaikalle. Saa sitten nähdä, että onko matkalla luvassa painetta Issaquah Sundin, Double Boostin tai Knox Hanoverin toimesta. One Break Broline on jonkin verran ailahtelevaa sorttia, mutta hyvänä päivänään uskoisimme sen kestävän johtopaikalta aika reippaan temponkin. Vaikka ailahtelevaisuus laskee arviotamme, on One Break Broline arviolla 35% edullinen ykkösrankkaus.

KAHDELLA RASTILLA
 
T76-7 / 3 VIXUS & 1 HERRA HEINÄMIES

Päätöskohteena ajettavan suomenhevosten Derbyn pelaamme kaikissa systeemeissä kahdella rastilla. Numero 3 VIXUS on arviolla 68% kierroksen todennäköisin voittaja. Vixus hurmasi Rovaniemen Pikkukunkun voitossaan, ja viimekertainen karsintajuoksu kävi lähinnä hyvästä hiitistä tätä finaalia ajatellen. Hevosen olemus on ollut tämän vuoden kilpailuissa entistäkin jykevämpi, ja Vixus on suosikki voittamaan lähdön vaikka johtavan rinnalta. 

Haluamme kuitenkin mukaan kupongeille myös numeron 1 HERRA HEINÄMIES, joka meidän papereissamme on arviolla 15% selkeä kakkosrankkaus. Herra Heinämies ei päässyt karsintalähdössä ohi Tureliuksesta, mutta Antti Ojanperän esillä olleiden kommenttien sekä hevosen olemuksen perusteella uskomme oriin tekevän tänään kauden kovimman suorituksensa. Tuntuisi, että kuntohuippu on saatu ajoitettua juuri oikeaan paikkaan. Ykkösradalta on ilman mitään yllättäviä kommelluksia väkisin luvassa hyvä juoksukin.

RANKKIMME EDULLINEN KÄRKIKAKSIKKO SAA ROOLIA
 
T76-1 / 4 KOSKELAN AKSELI & 8 TULINKO

Avauskohteen pelaamme kapeimmilla kuiteilla kahdella rastilla. 4 KOSKELAN AKSELI hävisi Ylivieskan kilpailuissaan vain Polaralle ja oli molemmilla kerroilla muutenkin mainio. Sisäpuolellakin on nopeita avaajia, mutta silti Koskelan Akseli on suosikki juoksemaan lopulta johtopaikalla. Sen jälkeen osakkeet olisivat korkealla, sillä hevonen on ollut Jukka-Pekka Kauhasen mukaan treeneissä edelleen pirteä. Myös Kauhanen olisi keulasta luottavainen. Arviolla 35% selkeä ykköshevonen.

Pelimielessä vielä kiinnostavampi on kuitenkin kakkoseksi arviolla 20% rankkaamamme numero 8 TULINKO. Se oli Forssassa johtavan rinnalta rehti kolmas, ja meidän tavoin myös Jussi Miettinen uskoo startin vieneen hevosta eteenpäin. Ennen viime kilpailuahan alla oli useamman viikon starttiväli. Miettisen mukaan Tulinko on tuntunut kotonakin paremmalta kuin ennen viime starttia. Tulinko on taivaltanut tänä vuonna usein johtavan rinnalla ja menestynyt hyvin siitäkin, mutta kyllä selkäjuoksu on silti mielestämme oriille parempi juoksupaikka kuin paikka johtavan rinnalla. Tässä avauksesta tullee todella vauhdikas, ja mielestämme Tulinko voi päästä laskeutumaan kasiradaltakin hyviin iskuasemiin. Silloin Jussi Miettisen suojatti olisi loppukirissä vaarallinen. Mielestämme Tulinko on myös pelikohdepuolella pelin arvoinen. Laitamme porukkasysteemiin kaikki kahdeksan henkihevostamme, mutta mikäli lappu tuntuu liian kalliilta, niin tästä kohteesta voi sitten yrittää karsia hevosia oman maun mukaan. Kaksikko Koskelan Akseli ja Tulinko on mielestämme se, mistä pitää ehdottomasti lähteä liikkeelle.

Jukka-Pekka Kauhanen

L5/4 KOSKELAN AKSELI: ”Hyvin hevonen otti viime startit ja se on ollut oikein pirteä treeneissä. Keulasta tämä on tehnyt parhaat juoksunsa ja ilman muuta sinne koitetaan. Ajatuksena olisi kisata ilman etukenkiä. Ei tuolla valtavaa merkitystä ole. Jotain pikku juttuja kuitenkin. Jos johtopaikalle päästään, olen varsin luottavainen.”

Jussi Miettinen

L5/8 TULINKO: ”Forssan suoritus oli aika lailla odotusten mukainen. Ei ori ollut parhaimmillaan muttei huonokaan. Ainakin kotona se on tuntunut paremmalta ja eiköhän startti vienyt hevosta eteenpäin. Ilman kenkiä ajetaan. Tuolla on aika paljonkin merkitystä tämän kohdalla. Eteenpäin se on yritettävä ajaa. Ei voittokaan nyt yllättäisi. Paikka hankaloittaa, mutta eiköhän tuoltakin jonkinlaisiin asemiin päästä.”

 
 
 
 

« Takaisin

Copyright (C) 1999-2017 Bet Option Oy. Gsm 0400 704 587. Palvelunumerot 2,95€/min+pvm.