GOLD NARVA (70) ***Skrälli-idea!
Totomaatin arvio 20% | T5 13,19%!


jalkipelit_ravi_T5_epk.jpgOULU 27.8.2018
Toto5-kuittien rohkea ideavarma GOLD NARVA (70) ***Skrälli runttasi voittoon. Totomaatin arvio 20% - T5-peliosuus 13,19%.

OULU 27.8.2018
GOLD NARVA (70) ***Skrälli - Boulder Luke kk 13,98 (30%)

GOLD NARVA (70) ***Skrälli | arvio 20% | T5 13,19%!

Toto5-2: Kovakuntoinen ideahevonen varmaksi riskit tiedostaen! Toisessa kohteessa tarjoutuu kierroksen herkullisin paikka kannanotolle, kun kakkossuosikiksi rankkaamamme 11 GOLD NARVA on jäänyt pelikansan käsissä aivan liian vähäiselle huomiolle. Ori on kärsinyt huonosta lähtörataonnesta jo pitkään, eikä helpotusta ole luvassa vielä tänä iltana. Surkea onni ei ole estänyt voittamista kokonaan, mutta aivan kovimmissa lähdöissä Gold Narva on ollut yksinkertaisesti tekemättömien paikkojen edessä. 

Viimeksi Bodenissa vastus oli tämänkertaista kovatasoisempi, eikä ori pystynyt reipasvauhtisessa juoksussa suosikkien kirivauhtiin. Suoritus näytti silmään lähinnä tasapaksulta, mutta 14-ajan alitus täydellä matkalla vahvisti hevosen jatkavan iskussa. Edelliskerralla Rovaniemen Kuninkuusraveissa ori jäi voittovoimat tallella pussiin, ja tuon lähdön taso oli näihin hevosiin verrattuna selvästi kovempi. Viimeisin voitto irtosi helpommassa seurassa loistosuorituksella, kun Mika Forss ajoi alusta asti voimalla kohti kuolemanpaikkaa, ja hevonen hoiti loput taistelemalla urheasti perille saakka. Voitto vaatii näistä asemista sopivaa juoksunkulkua, mutta Gold Narva on joka tapauksessa viime näytöillään papereissamme lähdön eliittiä. Myös valmentaja Jani Ahopelto on lähtöasemista huolimatta ennakkoon positiivinen ja vahvistaa suojattinsa jatkavan iskussa. Tänään ei ajeta kengittä, mutta käytössä olevat kevyet kengät ovat valmentajan mukaan orille jopa parempi vaihtoehto. Arviolla 20% herkullinen skrällivarma Oulun Toto5-peliin, matala pelikannatus kattaa riskit kevyesti.

Jani Ahopelto

L5/11 Gold Narva: ”Ihan positiivisin ajatuksin ollaan. Näihin lähtöpaikkoihin on jo totuttu. Asetelmat hankaloittaa, mutta eivät vie kaikkia mahdollisuuksia. Taktiikasta en osaa sen tarkempaa sanoa. Voi olla, että ajetaan takaa ja hiukan toivotaan ylivauhtia. Ei tämän ole ainakaan tarkoitus olla uran viimeinen kilpailu. Aivan kevyet kengät on jalassa. Tuo melkein vastaa tilannetta ilman kenkiä. Optimibalanssi.”


« Takaisin

Copyright (C) 1999-2017 Bet Option Oy. Gsm 0400 704 587. Palvelunumerot 2,95€/min+pvm.