OLYMPIC BLUE CHIP (26) *****
Totomaatin arvio 52% | T5 31,44%!
Myös ESKOLAN JYRÄYS (24) *** ja
ERIKA KULTAMAA (72) voittoihin!


jalkipelit_ravi_4_epk.jpgTEIVO 14.8.2018
Teivossa aggressiivinen kannanotto valtavirtaa vastaan. OLYMPIC BLUE CHIP (26) ***** aivan jäätävä kanuunavarma. Totomaatin arvio 52% - T5-peliosuus vain 31,44%. Myös ESKOLAN JYRÄYS (24) *** ja ERIKA KULTAMAA (72) voittoihin.

TEIVO 14.8.2018
OLYMPIC BLUE CHIP (26) ***** kanuuna!
ESKOLAN JYRÄYS (24) *** kanuuna!
ERIKA KULTAMAA (72) hieno idea!

*****Toto5 pieni systeemi 46,80 e => lunastus 137,70 euroa!
*****Toto5 panostukset 330,30 e => lunastus 229,50 euroa!

OLYMPIC BLUE CHIP (26) ***** | Totomaatin arvio 52% | T5 31,44%!

Toto5-2: Olympic Blue Chip on meidän papereissamme koko kierroksen todennäköisin voittaja ja samalla huikea kanuunapilari! Toiseen kohteeseen onkin sitten tarjolla huikea kanuunapilari. Meidän papereissamme numero 12 OLYMPIC BLUE CHIP on arviolla 52% koko kierroksen todennäköisin voittaja, mutta peliprosenteissa ruuna on jäänyt omassa lähdössäänkin täysin numeron 1 ALBINO BRAVE varjoon. Albino Brave on meidänkin mielestämme toinen lähdön kovista, mutta arviomme sille jää lukemiin 22%. On siinä ja siinä, että pystyykö Albino Brave puolustamaan ykkösradalta johtopaikan. Tämä ei kuitenkaan ole mielestämme voiton kannalta kynnyskysymys, sillä pidämme yksinkertaisesti Olympic Blue Chipiä vielä monta luokkaa Albino Bravea parempana hevosena. Toki varmamme kannalta ei olisi lainkaan huono asia, mikäli Albino Brave johtopaikan menettäisi. 

Olympic Blue Chip on ollut molemmissa voittojuoksuissaan todella vakuuttava, ja ainakin viimeisimmässä voittojuoksussa vastus oli kyllä selvästi tämänkertaista kovempi. Kuukausi sitten Teivossa Olympic Blue Chip iski 5. ulkoa 1200 jäljellä ja eteni vauhdilla johtavan rinnalle 900 jäljellä. Tämän jälkeen Mika Forss alkoi pussitella voimakkaasti johtavan takana matkannutta Rapid Leaderiä. Kun Olympic Blue Chip oli kovasti menollaan, niin se todennäköisesti vähän tukehtui kiinni pitämiseen, ja meidän näkemyksemme mukaan kokematon ruuna saattoi hyvinkin myös hölmistyä siitä, että ensiksi pidettiin voimakkaasti kiinni, kun menohaluja olisi ollut ja sitten yht’äkkiä olisikin pitänyt taas mennä. Emme anna viime kerran epäonnistumiselle käytännössä minkäänlaista negatiivista painoarvoa. Valmentaja Matti J. Mäkinen vahvisti meille vielä tänään, että kaiken pitäisi olla hevosella kunnossa. Meidän luottomme Olympic Blue Chipin luokkaan tämän illan kanssakilpailijoita vastaan on vankka, vaikka Albino Brave onkin kesän mittaan selvästi kehittynyt.

Matti J. Mäkinen

L5/12 OLYMPIC BLUE CHIP: ”Kaikki on hevosella hyvin, siinä ei mitään. Viimeksi ruuna painoi vähän päälle ja ajettiin kuolemanpaikalle. Hiukan eri tavalla kuin joskus muulloin. Tuo oli varmaankin vähän virhe. Hevonen tukehtui kiinnipitämiseen. Lähtöpaikka tuo mukanaan haasteita. Tuolta ollaan vähän muiden armoilla. Kuinka juoksunkulku lähtee sujumaan. Rautakenkä on alla, eikä muutoksia varusteissa.”

Lähtö 1 / 8 ERIKA KULTAMAA **

Tiistai-illan avaavassa montélähdössä kohdistamme pelit numeroon 8 ERIKA KULTAMAA. Se on verkkainen avaaja, mutta tulee vauhtiin päästyään loppua vahvasti. Mikäli tamma vain pysyy koko matkan sallitulla askellajilla, se rymistelee mielestämme lopussa mukaan matsiin. Valmentaja Nora Palosen mukaan Erika Kultamaa on palautunut Rovaniemen reissusta hyvin ja vaikuttaa täysin normaalilta.

Nora Palonen

L1/8 ERIKA KULTAMAA: ”Hevonen on palautunut ihan hyvin Rovaniemen reissusta. Se vaikuttaa aivan tyytyväiseltä ja hyvävireiseltä. Jos kaikki on kohdallaan, kolmen joukkoon on odotukset. Kiimaa on päällä. Ei kuitenkaan vielä siinä pisteessä, että tuolla olisi juurikaan vaikutusta. Näin ainakin meidän kirjanpidon mukaan.”

Lähtö 3 / 6 ESKOLAN JYRÄYS ***!

Lähdössä kolme numero 6 ESKOLAN JYRÄYS on voiton suhteen todella vahvoilla. Se on kohdannut kahdessa viimeisessään ihan eri tason vastustajia kuin nyt Landen Paukun, Vixelin, Sirukassonin ja Sippimiehen johdolla. Paripeliin nostamme kaksi hevosta.

 

 

« Takaisin

Copyright (C) 1999-2017 Bet Option Oy. Gsm 0400 704 587. Palvelunumerot 2,95€/min+pvm.