***Toto5 => lunastus 189,00€!
POIKOLAN NEITO (97) hieno idea!
AL E.GADOR ZET (67) *** kanuuna!


jalkipelit_ravi_2_epk.jpgLAHTI 9.8.2018
Lahdesta harjattiin hieno tilipäivä. Toton puolelta neljästä lähdöstä lunastusta. POIKOLAN NEITO (97) ja AL E.GADOR ZET (67) *** nappasivat voitot. Capercaillie Cock ja Step Noble niputettiin 3,33-kertoimiseen **** suoraan pariin.

LAHTI 9.8.2018
CAPERCAILLIE COCK - STEP NOBLE **** kk 3,33 (100%)
POIKOLAN NEITO (97) - T.T. Rokuli kk 17,73 (20%)
AL E.GADOR ZET (67) *** - MAS The Boss kk 12,79 (30%)
MAS COMMANDER *** - Summer Season kk 19,22 (20%)
***Toto5 Pieni systeemi 39 e => lunastus 189,00 euroa!
***Toto5 Peruspeli 64 e => lunastus 108,00 euroa!

***Toto5 panostukset 199 e => lunastus 351,00 euroa!

AL E.GADOR ZET (67) *** | Totomaatin arvio 22% | T5 15,01%!

Toto5-4: Kolmella maistuvalla, joista ykkösrankkimme saa pääpainot! Olemme pelikansan kanssa täysin yhtä mieltä siitä, että neljäs kohde on kierroksen tasaisin. Sen sijaan lähdön voimasuhteista olemme pelikansan kanssa sen verran eri linjoilla, että tässä kohteessa teemme kierroksen suurimmat pelilliset kannanotot. Eniten peliä keränneet 1 NORTHERN TRICK ja 5 MAS THE BOSS ovat meidän papereissamme vasta kakkos- ja kolmosrankkaus 16% arviolla. Meidän rankingkärkemme 22% arviolla on numero 8 AL E.GADOR ZET. Se vakuutti Teivon keulavoitossaan ja muutenkin ruunan taulu olisi ihan erilaisessa kuosissa kuin nyt, mikäli lähtöratatuuri olisi ollut edes jonkin verran parempaa. Ruunallahan on viimeiseen viiteen starttiin ollut kolmesti rata kaksitoista, niin myös viimeksi Porissa. Suoritus oli kuitenkin todellista kanuunatasoa, sillä viimeiset 800 metriä taittuivat 5. ulkoa 3. rataa pitkin peräti 09,5-kyytiä. Sekään ei kuitenkaan riittänyt tasaisessa maaliintulossa kuin kolmanteen sijaan.

Al E.Gador Zetin lähtöratatuuri jatkuu tänäänkin huonona, mutta me luotamme kuitenkin ruunan vireeseen. Erkki-Pekka Mäkinen vahvisti, että viimeistelyjenkin perusteella kaikki on edelleen mainiolla tolalla. Mäkinen ei vielä aamupäivällä tiennyt taktiikkaa, mutta oletamme taktiikan olevan aggressiivinen. Meidän näkemyksemme mukaan Northern Trick ei pysty torjumaan alussa MAS The Bossia. MAS The Bossille taas tämä lähtö on viimeistelevä kilpailu Derbyn karsintoihin, joten tuskinpa sillä mitään ”tappoajoa” halutaan tänään suorittaa. Niinpä aggressiivisella taktiikalla keulapaikka voisi olla Al E.Gador Zetin otettavissa, ja sen jälkeen Erkki-Pekka Mäkisen suojatti olisi vahvasti voitossa kiinni, vaikka avaus menisi reippaaksikin. Al E.Gador Zet toimii toisessa kokonaisuudessa systeemien tukipilarina, mutta nostamme pienemmällä panostasolla rooliin myös kaksikon 11 TOUGHERTHANTHEREST ja 12 SUNBEAM.

On mahdollista, että avaus menee todella hurjaksi, sillä eturivistä löytyy useampiakin nopeita avaajia. Mikäli näin käy, omaa edellä mainittu kaksikko täydet voittosaumat piippuhyllyn lähtöpaikoistaan huolimatta. 11 TOUGHERTHANTHEREST kiri Suomen debyytissään Teivossa 4. ulkoa todella tulisesti kakkoseksi, vaikka matkavauhti oli takahevosia vastaan. 12 SUNBEAM jäi viimeksi Vermossa ihan kaikki voimat tallella pussiin. Arviomme edellä mainitulle takarivin kaksikolle on 11%, ja ainakin alustavasti kummankin peliosuus on jäämässä noin puoleen tästä.

Sirpa Tienhaara

L7/5 MAS THE BOSS: ”Tästä saadaan ns. kova lähtö alle ennen vielä kovempaa. Kuski saa päättää taktiikan. Järki päässä kuitenkin ajetaan. Tuskin hampaat irvessä. Normaalina ruunan pitäisi olla totossa. Ei mitään muutoksia varusteisiin. Kengät jalassa mennään.”

Erkki-Pekka Mäkinen

L7/8 AL E.GADOR ZET: ”Jäätävä on tämäkin. Lähtöradat hieman harmittaa. Katsotaan taktiikka tilanteen mukaan, kun auto irtoaa.”


« Takaisin

Copyright (C) 1999-2017 Bet Option Oy. Gsm 0400 704 587. Palvelunumerot 2,95€/min+pvm.