Vermossa 4/5 totolunastusta!
GRANT BOKO (56) **** kanuuna!
FAST TIME (40) **** kanuuna!


jalkipelit_ravi_1_epk.jpgVERMO 15.8.2018
Viisi iskua totossa. GRANT BOKO (56) **** porukan hänniltä ykköseksi. FAST TIME (40) **** hallitsi keulasta. Sun Sayen hurjalla kirillä kakkoseksi. Myös Enjoy's Paycheck kakkosrahoille.

VERMO 15.8.2018
GRANT BOKO (56) ***! - Stormysky kk 12,65 (25%)
SUN SAYEN **Skrälli - Grove's Hector kk 8,03 (1/3)
ENJOY'S PAYCHECK *****! - Chique kk 5,49 (35%)
FAST TIME (40) ****! voitti lähtönsä

T65-1: #7 GRANT BOKO – arvio 28%
Avauskohteessa juoksunkulku näyttelee alkumetreistä lähtien monen hevosen kohdalla keskeistä roolia, Markku Niemiselle taktiset ratkaisut ovat Grant Bokon kanssa varmastikin helppoja. Alussa Nieminen ottaa ajokkinsa parijonoon toiselle radalle, mistä hän sitten tarpeen mukaan ajaa joko matkalla johtavan rinnalle tai vaihtoehtoisesti Grant Boko tekee pitkän kirin ulkoradoille. Pienessä lähdössä kirin pääsee joka tapauksessa aloittamaan läheltä kärkeä. Alla olevien esitysten perusteella Grant Boko on löytänyt kuntonsa ja pidämme sen asemaa rankingin kärjessä itsestään selvyytenä.

T65-1: #2 STORMYSKY – arvio 14%
Oli Lappeessa huono, mutta ei Juuso Holttinen suojatiltaan tuosta startista mitään odottanutkaan. Nyt tehdään virityksiä. Kengät riisutaan, jenkkikärryt lyödään perään ja keulaan pyritään. Stormysky on ollut aina parhaimmillaan vapaalta radalta. Ei hevosen mahdollisuuksia voi tänään tyrmätä mutta vaikea on sen puolesta toisaalta suuremmin liputtaakaan. Todennäköisimpänä keulahevosena se on kuitenkin pakkorasti kaikille kuiteille.

T65-2: #4 GROVE’S HECTOR – arvio 33% 
Vakuuttava alku uralle, nouseva kyky, joka pystyy kipuamaan sarjoissaan. Viimeksi Kouvolassa Niki Finnströmin ja ruunan välinen yhteistyö sujui vakuuttavan keulavoiton myötä oikein positiivisissa merkeissä ja Grove’s Hector on tässäkin lähdössä selkeä suosikki avaamaan johtopaikalle. Nämä Salamakypärä-lähdöt ovat olleet varsin siistejä ajotavaltaan ja on vaikea nähdä, että tässä startissa keulassa olevaa suosikkia kovinkaan rajusti lähdettäisiin prässäämään. ”Keulaan ja kukat” -skenaarioon kelpo saumat.

T65-2: #1 SUN SAYEN – arvio 9% 

Vihdoinkin loistopaikka. Vaikka tänään ajettaneenkin kengät jalassa, maistuva skrällivaljakko.

HURJAN MAISTUVA KAKSIKKO

T65-6 / 5 FAST TIME ja 1 DETROIT ROCK SISU  

Päätöskohteessa on viivalla useita meille matkan varrella maistuneita valjakoita, tänään otamme pelikansaa vastaan vahvasti kantaa nostamalla näistä kaksi keskeiseen rooliin päivän peleissä. Keskeltä rataa matkaan starttaava 5 FAST TIME paiskannee kiihdytyksessä keulaan, Erkki-Pekka Mäkinen on tunnettu suoraviivaisesta tyylistään. Vaikka taulussa isompiakin numeroita näkyy jatkaa ruuna hyvässä kunnossa ja Mäkinen on ollut startin alla luottavainen suojattinsa mahdollisuuksien suhteen. Keulapsyykkauksella Fast Time on 30% arvioilla suosikki. Toinen maistuva 1 DETROIT ROCK SISU pääsee vihdoinkin matkaan hyvältä paikalta. Taulussa näkyvän Teivon voiton jälkeen kolmesti peräkkäin oli huono rata ja viimeksi ruuna tuli vailla kiritilaa voimat tallella sisään. Tässä tiedossa lienee juoksu 2. sisällä Fast Timen takana ja kiriväylän löytyessä Tuomas Korvenojan valmennettava tykittää loppua kovaa. Arviolla 17% selkeästi aliarvostettu ideavaljakko.

Voittaja löytyy tästä todella maistuvasta kaksikosta Fast Time – Detroit Rock Sisu peräti 47% todennäköisyydellä. Puolen päivän maissa yhteenlaskettu peliosuus jää 29% tasolle.

 
 

« Takaisin

Copyright (C) 1999-2017 Bet Option Oy. Gsm 0400 704 587. Palvelunumerot 2,95€/min+pvm.