*****Toto5 30€ => lunastus 595,50€!
*****Toto5 lunastukset 1.191,00€!
J.A. NINJA (46) *** kanuunaidea!
Totomaatin arvio 22% | T5 15,97%!


jalkipelit_ravi_T5_epk.jpgTEIVO 10.7.2018
Teivosta harjattiin vahva tili. Jäätävä J.A. NINJA (46) *** hieno ideavarma. Yksi kohde kahdella näkemyksellä. Sing Of Secret voittoon. ****Toto5-kierroksen lunastukset 1.191,00 euroa.

TEIVO 10.7.2018
J.A. NINJA (46) *** - Mister Lane kk 19,97 (25%)
WAY TO GO *****Skrälli - Sign Of Secret kk 15,73 (35%)
*****Toto5 Pieni systeemi 36 e => lunastus 595,50 euroa!
*****Toto5 Peruspeli 57,60 e => lunastus 397,00 euroa!
*****Toto5 panostukset 247,20 e => lunastus 1.191,00 euroa!

Toto5-4: Suosikista jobinpostia, J.A. Ninja on kiinnostavin! Neljännessä kohteessa saimme jobinpostia suosikista numerosta 5 SURPRISE LEADER. Valmentaja Petri Klemola nimittäin raportoi, että ruuna loukkasi viime viikolla jalkaansa, minkä vuoksi perjantainen hiittikin jäi ajamatta. Eilisissä viimeistelyissä hevonen kuitenkin tuntui ihan hyvältä, minkä vuoksi raveihin lähdetään. Voihan se toki olla, etteivät puutteelliset viimeistelyt vaikuta yhtään mitään, mutta riskitekijöitä suosikin yllä joka tapauksessa nyt on. Jo alkujaankaan arviomme ei ollut ihan peliosuuden kaltaista 40% tasoa, ja noiden riskitekijöiden johdosta laskimme lopulta arvion lukemiin 25%. Tiedostamme siis kuitenkin sen, että ruuna voi olla ihan normaalikin, joten mihinkään ohipeliin emme sentään ryhdy. Surprise Leader kun on lähdön todennäköisin keulahevonenkin.

Lähdön kiinnostavin rasti 22% arviolla on numero 1 J.A. NINJA. Se ei pysty hyödyntämään täysipainoisesti lähtöpaikkaansa, mutta tamma on esiintynyt viime juoksuissa kovasti edukseen. Viimeksi Halsualla J.A. Ninja laukkasi päätöspuolikkaan alussa etsiessään täysissä voimissaan vapaata kirilatua. Jyväskylän 76-lähdössä J.A. Ninja pinkoi 3. sisältä kovassa lopetuksessa hyvin, ja Kuopion 76-lähdössä tamma kiri oikeinkin näyttävästi kakkoseksi. Mikäli vain matkalla ei mennä ihan kävelyä, ja vapaat väylät löytyvät kirivaiheessa, emme usko muiden pystyvän vastaamaan J.A. Ninjan loppuvetoon. J.A. Ninja toimii ideavarmana toisessa pienessä systeemissämme. Valmentaja Juhani Aaltonen kertoi, että tamman pitäisi kyllä olla ihan samassa vireessä kuin Jyväskylän ja Kuopion startin aikoihin.

Myös 2 BLACK MAYA ja 4 MISTER LANE kuuluvat ajoissa peleihin. Nekin ovat 18% sekä 15% arvioilla edullisia merkkejä. Molemmat pystyvät tekemään itsekin juoksuaan. On siis täysin mahdollista, että jompikumpi tästä kaksikosta etenee pitämään Surprise Leaderin rinnalle jonkinlaista tempoa. Mikäli näin käy, nostaisi se tuntuvasti J.A. Ninjan osakkeita. 9 SPANISH ROSE on kohonnut hyvään vireeseen, muttei ole mikään varsinainen voittajahevonen, eikä takarivin lähtöpaikkakaan ole eduksi. Arviolla 7% tamma mahtuu vain porukkasysteemin revitykseen, minne kelpuutamme kaikkiaan kahdeksan valjakkoa.

Juhani Aaltonen

L7/1 J.A. NINJA: ”Pakkanen joutui viimeksi ottamaan liikaa kiinni, josta tuli laukka. Tamman vire on sama kuin Jyväskylän ja Kuopion starteissa. Hitaana lähtijänä paikka on huono. Jos tuolta 500m ennen maalia tilaa saa, niin loppua tamma tulee kyllä liukkaasti. En odota voittoa kun vastassa on hyvät hevoset, mutta nappireissulla voitto ei yllättäisikään. On tamma tehnyt hyviä lopetuksia jo pitkän aikaa, ja Kuopiossa se oli ihan mahdoton, kun tuli lopussa neljättä rataa.”

Jouko Tarvainen

L7/2 BLACK MAYA: ”Olen tyytyväinen tamman esityksiin. Se on tehnyt hyvät juoksut, eikä ole vaan mahtanut paremmilleen mitään. Viimeistelyt on mennyt ihan normaalisti. Eilen sillä ajoin ja uitettiin. Hyvältä paikalta päästään lähtemään, niin loogista on neljän sakkiin ootella. Kyllä me voittoa lähdetään hakemaan, kun aamulla vastuksen katsoin. Kyllä minä omaani uskon, mutta en voi suoraan sanoa että voitan tämän.”

Petri Klemola

L7/5 SURPRISE LEADER: ”Eka startti oli ymmärrettävästi nihkeä, kun hevonen tuli siihen vähällä treenillä. Kaustisella se oli ihan hyvä ja Halsualla. Nyt ruuna loukkasi jalkaansa, minkä vuoksi perjantainen hiitti jäi ajamatta. Eilen viimeistelin ja mielestäni se oli ihan hyvä, mutta normaalia valmistautumista ei ole tehty. Ennen eilistä mietin jo osallistumista, mutta jos hevonen on terve niin kyllähän se juoksee. Kannattaa katsoa tarkkaan lämmitys, että onko se tänään 100%:nen. Voi olla, että vire voisi olla nousussakin, mutta tuollaisen venähdyksen vaikutusta on mahdotonta arvioida. Olen pikkaisen epävarma, katsotaan ensin lämmitys ja päätetään taktiikka sen jälkeen.”

Toto5-5: Rankasti ylipelattu pelisuosikki luiskaan, kaikki systeemit rankkimme huippuedullisella kärkikaksikolla! Päätöskohteessa numero 4 MILLSTONE’S PIN UP on kohonnut hämmentävästi isoksi suosikiksi. Meidän papereissamme tamma on vasta kolmosrankkaus 17% arviolla. Millstone’s Pin Up on suorittanut viime starteissa hyvällä tasolla, mutta eivät suoritukset kuitenkaan sen parempia ole olleet kuin tämän lähdön kovimmilla kilpakumppaneillakaan. Kaiken lisäksi hevonen hieman vaivaantui starttien myötä ja palaa nyt radoille kuukauden huoltotauolta. Emme usko tamman olevan kuukauden starttivälillä ainakaan viime kilpailuja parempi. Johtopaikallekaan tuskin on asiaa, sillä eiköhän 3 Sign Of Secret juokse tässä keulassa. 

Myös 9 HUGO PEPPER maistuu meille nelosrankkina arviolla 14% selvästi pelikansaa vähemmän. Hugo Pepper voitti viimeksi johtopaikalta hallitusti. Nyt takarivistä juoksusta tulee kuitenkin ihan erilainen. Sinänsä startti vei varmasti eteenpäin, mutta vastaavasti tämä startti ajetaan taas kengät jalassa. 11 MAS BELLA on rankkimme viitoshevonen 8% arviolla. Rankingin kärkeen nostamme kaksikon 3 SIGN OF SECRET arviolla 28% ja 7 WAY TO GO arviolla 18%. Näillä arvioin kyseinen kaksikko on pelimielessä huippuedullinen, joten pelaamme kaikki systeemit kahdella merkillä.

3 SIGN OF SECRET jäi tauolta paluussaan ihan umpipussiin, eikä heikkoon sijoitukseen kannata tuijottaa lainkaan. Kyseessä on nopea avaaja, jonka uskomme juoksevan keulassa. Vastuskin on ruunalle oikein sopiva. Myös valmentaja Anne Takapuro on luottavainen. Hän kertoi, että ilman muuta tauon jälkeinen startti vei vielä eteenpäin, sillä kovin lujaa ei ollut treeneissä ajettu. Myös Takapuron mielestä keulataktiikka vaikuttaa tässä viisaimmalta. Takapuro myönsi odottavansa voittoa ja olevansa todella pettynyt, mikäli ruuna ei ole kolmen joukossa.

7 WAY TO GO on käsittämättömästi jäämässä todella vähän pelatuksi, vaikka on kolmea viime kilpailua lukuun ottamatta menestynyt läpi kauden hyvin. Eikä kuntokäyrä ole kääntynyt mihinkään laskuun. Viimeksi Porissa Way To Go laukkasi heti alussa pahoin, mutta kulki viimeiset 1200 metriä ihan hyvällä tyylillä 13,7-kyytiä. Jonny Länsimäki kertoi viime kerran laukan johtuneen kengityskokeilusta. Nyt palataan sen osalta entiseen. Länsimäellä oli muutenkin todella mielenkiintoista kerrottavaa. Hän sanoi, että palautumisen kanssa oli välillä ongelmia, mutta nyt treenien perusteella nämäkin ongelmat tuntuisivat poistuneen. Länsimäki sanoi olevansa muutenkin oikein tyytyväinen suojattinsa nykytilanteeseen. Way To Go pystyy tekemään itsekin juoksuaan, ja se on menestynyt usein johtavan rinnaltakin. Mielestämme tämänkertainen lähtö on ruunalle tasoltaan oikein sopiva, ja samaa mieltä oli Länsimäkikin. Länsimäki sanoi suoraan, ettei voitto yllättäisi häntä kyllä lainkaan.

Anne Takapuro

L8/3 SIGN OF SECRET: ”Viimeksi kaikki voimat jäivät talteen ja meni siltikin volttiennätyksensä. Tamma on kyllä ihan valmis kärkeen, jos juoksu onnistuu. Viimeksi ei oltu ajettu kovia vetoja  ennen tauoltapaluuta. Nyt on startti kropassa, niin pystyy kyllä voittamaankin tämän. Tämäkin lähtee tosi kovaa ja on keulat saanut kuskin halutessa. Mielestäni tänään on viisainta ajaa keulasta. Luotan omaani ja olen pettynyt, jos ei kolmen joukossa ole.”

Jonny Länsimäki

L8/7 WAY TO GO: ”Laukkaan oli syy, joten turha pelätä laukkaa tänään. Startti oli eka minun valmennuksesta ja menin muuttelemaan kengityksiä, nyt palataan vanhaan. Olen tosi tyytyväinen tämän hetken tilanteeseen. Aiemmin oli palautumisen kanssa ongelmia, mutta nyt viimeisistä treeneistä ruuna on palautunut ihan normaalisti. Parin viime startin jälkeen se puhalsi tosi pitkään, mutta nyt treenien jälkeen ruuna ei puhalla yhtään. Varmaan tuolta pitää yrittää eteenpäin, ja kunhan joku hyvä juoksupaikka saadaan, niin olen tyytyväinen. Voitto ei yllättäisi minua yhtään.”

 

 

« Takaisin

Copyright (C) 1999-2017 Bet Option Oy. Gsm 0400 704 587. Palvelunumerot 2,95€/min+pvm.