*****T7 80€ => lunastus 1.237,60€
STARZINNER (23) ***** kanuunavarma!
Totomaatin arvio 51% | T76 39,91%!


jalkipelit_ravi_T76_epk.jpgKAUSTINEN 7.7.2018
Kaustisen Toto76 Jackpot -kierros tarjosi tilin. STARZINNER (23) ***** aivan jäätävä kanuunavarma. Totomaatin arvio 51% - T76-peliosuus 39,91%. Peruspeli tuotti 80 eurolla 1.237,60 euron tilin. Panostukset yhteensä 432 euroa - lunastukset 1.856,40 euroa.

KAUSTINEN 7.7.2018 | T76
SHE IS CECILIA (158) ***Skrälli => kk 77,89 (10%)
MYYTTI - Aiheen Juhannus kk 14,70 (15%)
STARZINNER (23) ***** voitti lähtönsä
RIGHT BROLINE (28) *** voitti lähtönsä
*****T7 Peruspeli 80 e => lunastus 1.237,60 euroa!
*****T7 Pelit 432 e => lunastukset 1.856,40 euroa!

STARZINNER (23) ***** | arvio 51% | T76 39,91%!

LÄPIVARMA
 
T76-7 / 4 STARZINNER

Jackpot-kierroksen systeemit päästään pelaamaan hurjan maistuvan läpivarman varaan, sillä kierroksen todennäköisimpänä voittajana pitämämme päätöskohteen numero 4 STARZINNER on jäämässä 51% arviolla oikein edulliseksi pelimerkiksi. Olemme koko ajan pitäneet Starzinneriä todella kovan luokan hevosena, jonka voittosummassa on vielä paljon ilmaa. Välillä ruuna ei ollut pariin starttiin aivan niin hyvä kuin odotimme, mutta kaksi viime suoritusta on taas miellyttänyt meitä kovasti. Ensiksi Killerin Eliitissä Starzinner oli oikein mainio kolmas 800 metrin kirillä 3. ulkoa. Matkavauhti suosi nimittäin ehdottomasti keulapään hevosia. Viimeksi Härmässä suoritus oli vähintäänkin yhtä hyvä, ehkäpä jopa vieläkin parempi. Starzinner ei saanut yrityksestään huolimatta keulapaikkaa 08,5-kyytisessä avauksessa, mutta kamppaili kuitenkin todella väkevästi kakkoseksi vain Victory Bonsaille häviten. 

Iikka Nurmonen vahvisti meille eilen, että kaikki on mennyt viime startin jälkeenkin hyvin. Niinpä hevosen pitäisi suorittaa vähintään samalla tasolla. Nurmonen myös vahvisti satsaavansa hyvältä paikalta lähtöön. Sisäpuolelta 1 BIG SKY HURRICANE ja 2 CELEBRITY LANE avaavat lujaa, mutta jotenkin tuntuisi, että hurjan viime startin jälkeen johtopaikkakin olisi lopulta Starzinnerille tarjolla. Kaustisen pitkällä kirisuoralla Starzinneriä vastaan urheileminen voisi nimittäin päättyä huonosti. Varsinkaan johtopaikalta Starzinnerin ei mielestämme kuuluisi normaalina hävitä mitenkään. Ei paikka johtavan rinnallakaan missään tapauksessa voittohaaveita veisi, mutta toki toivomme läpivarmamme pääsevän keulapaikalle asti. Yhtä kaikki, kyseessä on mielestämme todella edullinen suosikkipilari.

Iikka Nurmonen

L11/4 STARZINNER: ”Kaikki on mennyt hyvin viime startin jälkeen. Hevosen pitäisi suorittaa samalla tasolla. Mailin matka ja hyvä lähtöpaikka, eteenpäin se on lähdettävä ajamaan. Luotto on vahva. Paikka on parempi kuin hetkeen. Viime kilpailu näytti, että tämä pystyy juoksemaan kuolemanpaikallakin.”

Lähtö 1 / 5 MYYTTI **

Lähdössä yksi kohdistamme pelit numeroon 5 MYYTTI. Se laukkasi kauden avauksessaan Härmässä pian lähdön jälkeen, mutta kierteli koko loppumatkan varsin positiivisesti. Valmentaja Tiina Linnan mukaan laukkapeikko on korkeimmillaan nimenomaan lähtötilanteessa, mutta alun selvittäessään valmentajakin oli kyllä ihan toiveikas. Takana on hyvä treenitalvi, joten kaiken järjen mukaan startti vei vielä eteenpäinkin.

Tiina Linna

L1/5 MYYTTI: ”Aivan tyytyväinen olin kauden avaukseen. Laukkapeikko on tällä aina mukana lähtötilanteessa. Tamma ryntää lähdössä. Samanlainen se on ollut koko uransa ajan. Kyvyt riittää kyllä, kunhan vain pää kestäisi. Hyvä treenitalvi on takana ja Härmän suoritus oli varsin vahva.”

Lähtö 3 / 10 SHE IS CECILIA ***Skrälli!

Lähdössä kolme nostamme yllättäjäideaksi numeron 10 SHE IS CECILIA. Viimeksi Lahdessa laukka lähtösuoralla keulataistelusta pilasi pelin, mutta edellisessä Mikkelin kilpailussa tamma latoi loppusuoraa pontevasti. Uumoilemme tähän lähtöön selvästi ylivauhtista avausta, minkä jälkeen She Is Cecilia voisi mielestämme järjestää Kaustisen pitkällä kirisuoralla yllätyksen. Kokonaisuudessaan lähtö on todella tasainen, joten paripelissä kapea vaihtoehto ei käynyt edes mielessä.
 
Lähtö 5 / 5 RIGHT BROLINE ***! (rk 2,8)

Lähdössä viisi pelaamme numeroa 5 RIGHT BROLINE. Se on aloittanut Suomen uransa kahdella tyylipuhtaalla voitolla. Tallikaveri 1 WICASA SIOUX avannee keulaan, ja meillä on vahva oletus siitä, että Right Broline hakee tältä lopulta johtopaikan itselleen. Varsinkin tämän jälkeen Right Broline olisi tiukasti kiinni voitossa. Ori voi toki voittaa muiltakin juoksupaikoilta. 4 EL DIRTYMAN taipui viimeksi suursuosikkina keulasta. On kuitenkin syytä muistaa, että se on ailahdellut ennenkin, ja luokkahan tällaiseen lähtöön on kyllä ehdottomasti riittävä.

Iikka Nurmonen

L5/4 EL DIRTYMAN: ”Ihan hyvin mielin lähdetään kisaan. Viimeksi ruuna oli keulasta vähän vaisu, mutta hyvä hevonenhan se on pohjimmiltaan. Toivottavasti nyt menee paremmin. En ole taktiikkaa vielä hirveästi miettinyt.”

 
 

« Takaisin

Copyright (C) 1999-2017 Bet Option Oy. Gsm 0400 704 587. Palvelunumerot 2,95€/min+pvm.