****SkrälliToto5 => 505,20€!
BEAN DREAM (30) **** kanuuna!
Totomaatin arvio 21% | T5 12,76%!


jalkipelit_ravi_T5_epk.jpgMIKKELI 5.6.2018
Rankasti alipelattu BEAN DREAM (30) **** aivan jäätävä näkemys. Totomaatin arvio 21% - T5-peliosuus 12,76%. VALPPAUS (24) *** apuvarma. ****SkrälliToto5-kierroksen lunastukset 505,20 euroa.

MIKKELI 5.6.2018
BEAN DREAM (30) **** voitti lähtönsä
VALPPAUS (24) *** - Issakan Pouta kk 8,26 (30%)
****SkrälliT5 Peruspeli 51,2 e => lunastus 252,60 euroa!
****SkrälliT5 pelit 197,2 e => lunastukset 505,20 euroa!

BEAN DREAM (30) **** | arvio 21% | T5 12,76%!

Vihjeiden julkaisuhetkellä peliosuus n. 6%...

Toto5-2: Maistuva skrällipilari on rankasti alipelattu! Toisessa kohteessa ravattavassa Nuorten Sarjassa vedämme liikkuvat taakse ja nostamme ideasuosikiksi julistamamme numeron 11 BEAN DREAM kierroksen tukipilariksi. Tässä lähdössä on nähdäksemme kaksi vaihtoehtoista tapaa toimia, joko revittää rankasti tai iskeä vahvalla kannanotolla valtavirtaa vastaan. Kovan peruskapasiteetin omaava Bean Dream debytoi viimeksi Seinäjoella Ari-Pekka Pakkasen valmennuksesta ja tammasta kantautui aika positiivisia treeni-infoja jo ennen tuota starttia. Bean Dream tekikin laukan jälkeen kovan esityksen alleviivaten suoraan tauolta niin kykyjään kuin kuntoaankin. Startti kropassa tamma varmasti vielä terävöityy ja tähän myös valmentaja Pakkanen uskoo. Paalun 4 GLASS SNIPER on volttilähdössä epävarma ja pidämme laukkariskiä suurena, eikä Bean Dreamin kuulu tässä kenenkään muunkaan varjoon jäädä. Kantaa ottava 21% arvio tarjoaa hurjan maistuvalle tukipilarille suosikkiaseman. 

Ari-Pekka Pakkanen
 
L5/11 BEAN DREAM: ”Seinäjoella tuli yllättävä laukka. Muuten hevonen meni hyvin. Treeneissä se ei ole tuntunut epävarmalta. Ehkä starttilanne sitten jännitti. Harjoituksissa tämä oli hyvä jo ennen Seinäjokea, eikä sen ainakaan huonompi pitäisi olla. Radan pinnasta riippuen tänään saatetaan riisua kengät. Uskoisin tuosta olevan etua. Takamatkalta ollaan aina vähän toisten armoilla. Ei tämä ihan väsyvältä tunnu. Kiriä tuskin tarvitsee jättää loppusuoralle. Tykkään kyllä hevosesta.”

Toto5-3: Suosikki hakee kauden avausvoittoa! Kolmannen kohteen suosikkinamme matkaan starttaava 2 VALPPAUS kilpailee tauluaan paremmassa kunnossa ja kauden avausvoitto voi hyvinkin nähdä päivänvalon jo tässä koitoksessa. Vermossa se pisti tiukasti hanttiin kovasti arvostamallemme Viktor Kärpälle mutta taipui sitten niukasti kakkoseksi. Aggressiivisena kuskina tunnettu Jarmo Saarela pyrkii ajokkinsa kanssa varmasti keulaan ja sinne päästessään Valppaus saattaa hyvinkin hallita tapahtumia maaliin saakka. Arviolla 30% suosikki saa roolia peleissä. 

Toto5-4: Suosikilla hurja pelikannatus! Lappeessa selkäjuoksun jälkeen helpon näköisesti ylivoimaiseen voittoon lepattanut 4 OXAN WINX AND WONX on kierroksen kihisevän kuuma pelipankki. Toisenlaisten ratkaisujen kierroksella ohipeliä olisi pakko harkita, nyt pääidea on kuitenkin rankasti alipelattu skrällipilari, eikä kierroksen todennäköisimpään menestyjään ole järkeä pudota. Keulaan pääseminen ei ole kuitenkaan itsestään selvää. Arvio 52%. Sisäpuolelta starttaava 3 ESSI VAN PRESS ottaa nähdäksemme ensimmäiset keulat ja myöskin ulkoa 7 AIN’T SHE SWEET avaa todella kovaa. Miika Tenhunen on kommentoinut, ettei keulasta ajaminen ole poissuljettua, Essi Van Press kilpailee vahvassa vireessä. Arvio 13%. Ain’t She Sweet oli Joensuussa keulasta todella hyvä ja Heikki Mikkonen tuskin Mikkelin mailille lähtee peruuttelemaan, arvio 17%. Myös 9 WONDER WOMAN on 12% arviolla takarivistäkin pakkorasti.

 
 

« Takaisin

Copyright (C) 1999-2017 Bet Option Oy. Gsm 0400 704 587. Palvelunumerot 2,95€/min+pvm.