Härmästä 840,00€ ****T4-tili!
Kapeat rivit tuottivat tilin!


jalkipelit_ravi_T4_epk.jpgHÄRMÄ 27.5.2018
Härmän ****Toto4-kierroksella ohipeli maistumattomasta suosikista. Kapeat rivit lyötiin sisään panostasoa vahvastikin nostaen. Peruspelit tuottivat 44 eurolla 600 euron lunastukset. ****Toto4-kierroksen lunastukset yhteensä 840,00 euroa.

HÄRMÄ 27.5.2018
SENTTER (31) *** voitti lähtönsä!
TITAN AS (29) *** voitti lähtönsä!
****Toto4 Peruspelit 44 e => lunastus 600 euroa!
****Toto4 panostukset 160 e => lunastus 840 euroa!

Toto4-1: Ohi suosikista! Suurin pelillinen kannanotto tehdään heti ensimmäisessä kohteessa. Tämän kohteen pelisuosikki 3 VINHATUURI jää meidän rankingissamme niukasti numeron 1 SENTTER alapuolelle arvioin Sentter 30% ja Vinhatuuri 28%. Samalla Vinhatuuri on kierroksen selkeästi maistumattomin pelisuosikki. Niinpä ohipelillä siitä saamme vahvasti pelillistä vääntöä kapeisiin lappuihimme. Vinhatuurin kohdalla on muistettava, että vaikka sen käyttäytyminen Antti Ala-Rantalan käsissä onkin kohentunut tuntuvasti, on se edelleen aika luonteikas tapaus. Vinhatuuri voi hyvinkin juosta keulassa. Ruunalla ei ole kuitenkaan tapana jättää kaveria, joten sen ohittaminen kirisuoralla ulkoratoja pitkin voi onnistua yllättävän helpostikin. Muutenkaan Vinhatuuri ei siis mielestämme ole hevosena mikään täysin luotettava tapaus.

1 SENTTER on siis niukka ykkösrankkimme. Se jäi maanantaina Seinäjoella pussiin, ja valmentaja Janita Ilomäenkin mukaan jossiteltavaa jäi paljon. Kuukautta aiemmin Jyväskylässä Sentter eteni kirisuoralla oikein positiivisesti ykköseksi. Ilomäen mukaan Sentter on aina parantanut tauon jälkeen toiseen starttiinsa, joten Seinäjoen pussijuoksu alla ruuna on tähän tehtävään oikein mielenkiintoinen. Taktiset kuviot ovat vielä auki, mutta joka tapauksessa lähtöasetelmat antavat hyvät eväät onnistuneeseen juoksuun. Voitto ei yllättäisi valmentajaakaan. Annamme Sentterille pääpainot systeemeissämme ja ensimmäinen isommalla panostasolla rakentuva systeemikokonaisuus rakennetaan sen kautta. Toisessa systeemikokonaisuudessa tähän lähtöön rastataan kaksi edullista haastajaa, jotka tulevat rankingissamme selvästi kolmantena ja neljäntenä.   

7 VAUHTI-LEEVI oli Härmän tauolta paluussaan 2. ulkoa varsin hyvä kakkonen vain voitokkaalle Vilivillikselle häviten. Taakse jäi muun muassa johtavan rinnalta neljänneksi sijoittunut Vinhatuuri. Viimekertainen Seinäjoen suoritus ei meitä miellyttänyt, mutta Juha Kurhela ei kuitenkaan ollut viime suorituksesta millään tavoin huolissaan. Kova porukka, pitkä matka ja tasaisen reipas matkavauhti oli vain Kurhelan mukaan turhan haastava yhdistelmä. Kurhela uskoo tänään normaaliin hyvään suoritukseen, eikä meillä ole tarvetta epäillä hänen näkemystään. Niinpä arviolla 15% Vauhti-Leevi on selkeä kolmosrankkimme. 9 KOMENTO väsyi Kokemäellä johtavan rinnalta, mutta siellä vastus oli Julminin sekä Köppisen johdolla hurja. Tämän tason lähdössä tammaan on syytä suhtautua vakavasti, sillä juoksukin luontunee paremmin. Arviolla 10% mukaan peleihin. Numeron 11 MINSKAUS pitäisi ennakkokommenttien mukaan olla nyt selvästi parempi kuin kauden aiemmissa kilpailuissa. Arviolla 6% suhtaudumme siihen kuitenkin vielä suht maltillisesti.

Janita Ilomäki

L4/1 SENTTER: ”Tosi paljon jossiteltavaa jäi viimeksi. Lyhyt starttiväli on sopinut tälle hyvin. Ruuna on aina parantanut jälkimmäiseen. Nythän alla on vielä säästöreissu umpipussissa Seinäjoelta. Ykkösrata on hyvä. Pääsee ainakin alkupään lähelle. Hiukan kysymysmerkki on, josko hevosella jo uskaltaisi ajaa keulasta. Kuski saa päättää tuon. Etukengät riisutaan. Kaikkein paras balanssi olisi ilman kaikkia kenkiä. Säästellään kuitenkin hiukan kavioita, kun tarkoitus olisi ilmoittaa hevonen Kajaanin T76-raveihin viikon kuluttua. Ainakin kolmen porukkaan ruunan pitäisi yltää, eikä voittokaan yllättäisi.”

Juha Kurhela

L4/7 VAUHTI-LEEVI: ”Olin ihan tyytyväinen hevoseen viimeksikin. Siinä oli kova porukka, pitkä matka ja tasaisen reipas matkavauhti. Vikat sadat metrit oli sitten vaikeita. En kuitenkaan ole yhtään huolissani. Ruuna on suorittanut mallikkaasti koko kauden. Onhan taas vastustakin, mutta uskon hevosen pystyvän pärjäämään. Jos ajoitus onnistuu, se pääsee voltista hyvin liikkeelle. Juoksupaikka voisi hyvinkin olla kärkipäässä.”

Toto4-2: Suosikki käy varmaksi pieniin systeemeihin, peruspeleihin yksi täsmävarmistus... Peruspeleihin nostamme täsmävarmistuksena numeron 1 M.T.KOPITAR. Se paikkasi viimeksi Kaustisella lähtölaukkansa positiivisesti ja nousi vielä kolmanneksi. Kiihdytysvaihe ratkaisee paljon, sillä emme ole täysin vakuuttuneita siitä, että pystyykö ruuna hyödyntämään lähtöpaikkansa. Joka tapauksessa iskukyky on viime startin perusteella kelpo tolalla, ja tuskinpa kuntokäyräkään startti kropassa on ainakaan laskuun kääntynyt. Arvio 13%. Porukkasysteemeissä haemme tähän lähtöön jymy-yllätystä ja revitämme tuhdisti. 

Toto4-3: Kierroksen pankki käy meillekin! Kierroksen pankkina matkaan lähtevä kolmannen kohteen numero 4 WAUHTI käy läpivarmaksi meillekin. Alla on loistosuorituksia, ja keulavoitto on oikein todennäköinen. Toissakertaisen Suomen Cupin finaalin myötä panostus viime startteihin on saattanut olla tämänkertaista starttia suurempi, mutta emme ole asiasta huolissamme. Wauhti on ollut viime starteissaan niin hyvä, että tämän lähdön voittamiseen riittää kyllä hieman laimeampikin suoritustaso. Arviolla 60% Wauhti ei vaikuttaisi kohoavan edes liikaa pelatuksi. 7 JORIINI arviolla 15% ja 10 AKAASIA arviolla 13% muodostavat seuraavan ryhmän, mutta tosi vaikea näidenkin on takamatkoilta keulassa juoksevaa Wauhtia kukistaa.

 

« Takaisin

Copyright (C) 1999-2017 Bet Option Oy. Gsm 0400 704 587. Palvelunumerot 2,95€/min+pvm.