*****Toto5 => lunastukset 1.363,80€!
BOULDER ROCKET (16) ***** kanuuna!
Totomaatin arvio 58% | T5 41,08%!


jalkipelit_ravi_T5_epk.jpgJOENSUU 15.5.2018
Totomaatin jäätävä vire jatkuu. Joensuussa vahvaa näkemystä. BOULDER ROCKET (16) ***** törkeän alipelattu kanuunavarma. Totomaatin arvio 58% - T5 41,08%. *****Toto5-tiliä tehtiin 1.363,80 euroa.

JOENSUU 15.5.2018
*****T5 Peruspeli 76,80 e => lunastus 909,20 euroa
*****T5 panostukset 215,4 e => lunastus 1.363,80 euroa!

BOULDER ROCKET (16) ***** | arvio 58% | T5 41,08%!

Toto5-5: Boulder Rocket on mielestämme kierroksen todennäköisin voittaja ja samalla loistava kanuunapilari! Päätöskohteen numero 11 BOULDER ROCKET on mielestämme kierroksen todennäköisin voittaja, ja 58% arviolla se on samalla loistava kanuunapilari. Boulder Rocket on nyt kilpaillut kahdesti peräkkäin ilman kenkiä, ja molemmilla kerroilla suoritukset ovat olleet huippuhyviä. Ensiksi Kuopiossa Boulder Rocket iski 3. ulkoa runsaat 1100 jäljellä, eteni johtavan rinnalle 900 jäljellä, painui kärkeen 500 jäljellä ja irtosi Pilvenmäki Specialin karsintalähdössä vakuuttavaan voittoon. Itse Forssan finaalissa Boulder Rocket lähti 4. ulkoa reissuun runsaat 1200 jäljellä ja eteni puolimatkassa kärkiparin New Life Wheels ja Better Boss rinnalle. Boulder Rocket ei ollut vielä missään tapauksessa tyhjä laukatessaan kärjen rinnalta pahoin 400 jäljellä. Ilman muuta laukkaan paloi vähintään totosija, ja Markus Porokan mielestä jopa voitto. 

Porokka vahvisti, että tänään jatketaan kengittä. Viimeistelyt ovat menneet moitteetta, joten myös Porokka on luottavainen. Tarkoitus on lähteä taas hyvissä ajoin reissuun. Toki Boulder Rocketilla on aina laukkariski, mutta ilman häiriötä Porokka ei pitänyt sitä suurena. Meidänkään mielestämme laukkariskiä varsinkaan tässä lähdössä ei kannata liioitella, sillä kyseessä on niin sopiva lähtö, että Boulder Rocketin tuskin tarvitsee suorittaa lähelläkään ääritasoaan. Numeroa 3 STONECAPES PABLO lukuun ottamatta muut ovat mielestämme monta luokkaa Boulder Rocketia huonompia, eikä niiden kiertämisessä pitäisi ravilla olla minkäänlaista ongelmaa. 

Jere Taulion käsistä aloittava Stonecapes Pablo on kyvyiltään ihan kunnioitettava vastustaja, mutta tuskinpa ruuna suoraan tauolta parhaimmillaan on, kun ongelmia on ollut jo pidemmälläkin ajanjaksolla. Joka tapauksessa Stonecapes Pablo on mielestämme ainoa hevonen, jolla voisi olla resursseja kukistaa ravia kulkeva Boulder Rocket. Näitä muita vastaan Boulder Rocket saattaa ehtiä ykköseksi jopa laukankin jälkeen. Lievästä laukkariskistä huolimatta voitto on mielestämme Boulder Rocketin kohdalla ilman muuta tappiota todennäköisempi vaihtoehto, eikä 58% arviomme ole mielestämme vielä edes mitenkään yläkantissa. Stonecapes Pablo on siis ehdoton ykköshaastaja, ja arviomme sille on 16%. Kolmantena rankingissamme tuleva 5 HARD CHIP voitti viimeksi paljon köykäisempiä hevosia kuin nyt vastassa oleva Boulder Rocket. Arviomme sille on 7%.

Markus Porokka

L8/11 BOULDER ROCKET: ”Ruuna vaikutti Forssassa voittajalta ennen laukkaansa. Se lähti ryntäämään ja hyppy tuli. Ilman kenkiä jatketaan. Hevonen hyötyy siitä. Viimeistelyt on menneet ok ja luottavaisin mielin lähdetään viivalle. Aina pieni laukkariski on olemassa, mutta en näkisi sitä valtavan isona. Hieman häiriöaltis hevonen tämä on. Hyvissä ajoin on tarkoitus lähteä reissuun. Ravilla odotukset on korkealla.”


« Takaisin

Copyright (C) 1999-2017 Bet Option Oy. Gsm 0400 704 587. Palvelunumerot 2,95€/min+pvm.