***Toto4 36€ => tiliä 2.012,00€!
GUGGENHEIM (42) *** kanuuna!
Totomaatin arvio 20% | T4 17,96%!


jalkipelit_ravi_T4_epk.jpgFORSSA 2.4.2018
Maistuva kanuunavarma GUGGENHEIM (42) *** voittoon. Arvio 20% - T4 17,96%. Näkemysidea GISELA LUXI (108) *** pohjusti tilin. Arvio 15% - T4 7,56%. Kierroksen pelit 114 euroa => lunastus 2.414,40 euroa.

FORSSA 2.4.2018
GUGGENHEIM (42) *** - Rainbow Geronimo kk 14,24 (20%)
LITTLEBRO COMERY (48) *** voitti lähtönsä!
GISELA LUXI (108) *** voitti lähtönsä!
***Toto4 Peruspeli 36 e => lunastus 2.012,00 euroa!
***Toto4 panostukset 114 e => lunastus 2.414,40 euroa!

Toto4-1: Nousuvireinen Gisela Luxi suosikin rinnalle kapeimmille kuiteille...! ...Nostamme kuitenkin täsmävarmistuksena suosikin rinnalle jo kapeimmillekin kuiteille numeron 4 GISELA LUXI. Tämän kauden startit eivät ole tuoneet vielä menestystä, mutta suoritukset ovat kuitenkin olleet nousujohteisia. Valmentaja Juhani Laukonkin mielestä tamma tuntuisi menevän starttien myötä hiljalleen eteenpäin. Nyt tehtävä on suosikkia lukuun ottamatta varsin sopiva. Uskomme Gisela Luxin juoksevan joko keulassa tai suosikki Klena Viton takana 2. sisällä. Molemmilta juoksupaikoilta Gisela Luxi on mielestämme selvästi suosikin kovin haastaja. Arvio 15%. Mikäli voittaja ei löydy edellä mainitusta kaksikosta, on kenttä täysin auki. Niinpä porukkasysteemiin revitämme lähdön kaikki valjakot.

Juhani Laukko

L4/4 GISELA LUXI: ”Tamma tuntuisi pikkuhiljaa menevän starttien myötä eteenpäin. Ihan ok se oli viimeksi. Tämä lähtee asiallisesti voltista. Miten juoksu sitten lähtee menemään. Sekä keula-, että selkäjuoksu käy. Kurakeli olisi selkeä miinus. Hevonen vaatii hyvän pidon alustasta. Jos keli on kelvollinen ja juoksu onnistuu, odottelen tammaa totosijoille.”

Toto4-3: Viimeksi voimissaan pussiin jäänyt Guggenheim maistuu varmaideaksi! Kierroksen pelimielessä kiinnostavin hevonen ainakin alustavan pelijakauman perusteella on kolmannen kohteen numero 4 GUGGENHEIM, joka arviolla 20% kohoaa meidän papereissamme kakkosrankiksi. Jo viime kaudella selvän tasonnoston tehnyt ruuna on aloittanut tämänkin kauden mukavasti. Teivon kakkossijassa edellä maaliin tuli vain tosi kova Excalibur It. Vermossa 14. päivä viime kuuta Guggenheim ei ollut runsaan kuukauden starttivälillä parhaimmillaan, mutta ei ruuna siinäkään startissa missään nimessä ollut huono. Startti teki hyvää, ja viimeksi menossa oli jo taas selvästi enemmän potkua. Valitettavasti vain kirivaihe meni täysin mönkään, ja jossiteltavaa jäi paljon. Valmentaja Sari Anttonen vahvisti, että kaikki voimat jäivät tallelle ja hevonen tuli maaliin korvat kiinni. 

Tämä lyhyt starttiväli voisi valmentajan mukaan olla jopa eduksi. Mikäli vain alusta on radan ennakkoinformaation mukaisesti pitävä, pitäisi Guggenheimin kyetä tänään hyvään suoritukseen. Guggenheim on nopea avaaja, jolla saatetaan valmentajan mukaan pyrkiä tänään keulajuoksuun. Se ei olekaan lainkaan poissuljettu vaihtoehto. Joka tapauksessa Guggenheimille sopii niin keula- kuin selkäjuoksu, ja nykyvireessään ruuna on ilman muuta kilpailukykyinen hevonen tähän lähtöön. Vaikka kakkossijoja on selvästi voittoja enemmän, ei voitontahdossa ainakaan valmentajan mielestä ole mitään sanomista. Anttonenkin on mukavin miettein, kunhan vain alustava on ok. 

Ykkösrankkimme arviolla 30% on numero 11 BURNHILL’S LUCK, mutta sekään ei ole viime kilpailujen hyvistä sijoituksista huolimatta millään tavoin luotettava kilpahevonen. Kun muillakin suosikeilla on mielestämme omat ongelmansa, on Guggenheim tähän paikkaan mainio pelikohde. On mahdollista, että rata on hyvinkin napakka, ja sellainen olisi todennäköisesti perushevosista haitaksi ainakin numeroille 3 MAGNIFICO S ja 7 DOOLIN DALTON.

Sari Anttonen

L6/4 GUGGENHEIM: ”Kaikki voimat jäi viimeksi tallelle ja ruuna tuli korvat kiinni maaliin. Lyhyt starttiväli voi olla jopa hyödyksi. Radan kunnolla ei sinänsä ehkä hirveästi ole väliä, kunhan pinta on pitävä. Keulajuoksua todennäköisesti haetaan, jos sinne päästään. Huonoa tuuria on ollut paljon. Osaa hevonen voittaakin. Tuon suhteen ei ole ongelmaa. Ihan mukavin miettein, jos alusta on ok.”

 

 

« Takaisin

Copyright (C) 1999-2017 Bet Option Oy. Gsm 0400 704 587. Palvelunumerot 2,95€/min+pvm.