Killeriltä 4.904,60€ ****SkrälliT4-tili!
She's So Lady kahteen rastiin!
Totomaatin arvio 12% | T4 4,93%1!


jalkipelit_ravi_T4_epk.jpgKILLERI 8.9.2017
Rohkea ratkaisu tuotti kovan tilin. She's So Lady toinen kahdesta ideavaljakosta. Totomaatin arvio 12%. Toto4-peliosuus vain 4,93%. Suuri systeemi osui => ****SkrälliToto4-lunastus 4.904,60 euroa.

JYVÄSKYLÄ 8.9.2017
KING OF THE WORLD - ORLANDO POINT kk 3,83 (100%)
BIG MOLLY (38) *** - I'm Honey Heel kk 21,92 (15%)
****SkrälliToto4 Suuri systeemi 104 e => lunastus 4.904,60 euroa!

SHE'S SO LADY | Totomaatin arvio 12% | T4 4,93%!

Toto4-3: Rankkimme kakkos- ja kolmoshevonen hämmästyttävän pelaamattomia, joten kahdella maistuvalla idearastilla! Suurin kannanotto kohdistuu kolmanteen kohteeseen. Siinä numero 9 J.A. NINJA on yllättäen kohonnut pelisuosikiksi. Me olemme J.A. Ninjan voittomahdollisuuksista pelikansan kanssa totaalisesti eri linjoilla. Meidän papereissamme tamma on vasta viitosrankkaus vain maksimissaan 10% voiton todennäköisyydellä, joten Hannu Torvisen ajokki menee automaattisesti luiskaan peleissämme. Toki J.A. Ninja voitti viimeksi helposti hyvällä ajalla. On kuitenkin huomattava, että juoksu meni ihan nappiin ja myös reipas tempo teki kilometriajasta hämäävän kovan. Vastuskin oli nappisarjassa monta pykälää tämänkertaista helpompi, sillä seuraavat sijat menivät hevosille Big Molly, Expanse’s Tornado ja Hazelhen Hemera. Nyt vastassa on 76- ja 65-tasollakin menestyneitä hevosia, ja muutenkin sarja on erittäin epäedullinen. Vaikka juoksu menisi nytkin nappiin, on voiton uusiminen tiukassa.

Meidän papereissamme selväksi ykköshevoseksi kohoaa numero 6 VÄSTERBO PURSE. Se on tehnyt viime starteissaan jatkuvasti mukiinmeneviä suorituksia. Viimeksi Jyväskylässä tamma kiri 76-lähdössä 4. ulkoa mukavasti neljänneksi. Västerbo Purse ei ole mikään starttiraketti, mutta eteenpäin ajamalla jopa johtopaikka saattaa olla tässä lähdössä tarjolla. Vahvalle menijälle paikka johtavan rinnallakaan ei ole kuitenkaan tämän tason lähdöissä lainkaan huono. Valmentaja kertoo IS Ravien sivuilla, että alussa on pieni laukkariski, mutta muuten valmentajakin on luottavainen. Arviolla 34% Västerbo Purse on edullinen ykkösrankkaus. Pudotamme kuitenkin Västerbo Pursenkin vain ensimmäiseksi varahevoseksi, sillä lähdemme hakemaan vaikealta kierrokselta todellista tiliä kahdella huippumaistuvalla ideahevosella. Sekä kakkos- että kolmosrankkimme ovat nimittäin jäämässä roimasti arviotamme vähemmän pelatuiksi.

Erityisesti emme pysty käsittämään numeron 11 WHITNEY LOVE alhaista pelikannatusta. Tamma on tehnyt läpi kauden useita oikeinkin hyviä suorituksia pääosin kovatasoisissa lähdöissä, ja paremmalla lähtöratatuurilla kauden saldokin olisi ilman muuta parempi. Toissakertaisessa Vermon startissakin Whitney Love joutui lähtemään liikkeelle ikävältä kasiradalta, mistä jäi alussa aivan hännille, mutta ponteva loppuveto nosti tamman vielä El Dirtymanin voittamassa lähdössä kolmanneksi. Viimeiset 700 metriä sujuivat 2600 metrin matkalla ulkoratoja pitkin hienosti 11,3-vauhdilla, ja kovin vauhti tammalla oli maalin kohdalla, joten kiri oli todellakin rehti. Lähtöpaikka on taas totutun huono, mutta Whitney Love on juossut usein tämänkertaista kovemmissa lähdöissä. Valmentaja Pia Huusarin mielestä tamman pitäisi palata radoille hyvässä kunnossa. Mikäli radan pinta on sopiva, on etukengät tarkoitus riisua. Tamma on kuitenkin kulkenut mukavasti kengät jalassakin, ja esimerkiksi kauden toistaiseksi ainoa voitto Loviisasta irtosi sillä balanssilla. Meidän papereissamme Whitney Love on lähdön kakkosrankkaus, ja arviolla 17% se maistuu vahvasti.

Myös numero 2 SHE’S SO LADY on kolmosrankkauksena arviolla 12% oikeinkin edullinen. Tamman molemmat heinäkuun suoritukset olivat mallikkaita. Ensiksi Härmästä irtosi kolmas sija 800 metrin kirillä 3. ulkoa. Ylivieskassa She’s So Lady laukkasi alussa oikein pahoin, minkä jälkeen tulos 15,8 on kovaa valuuttaa. Valmentaja Harri Tollolan mukaan She’s So Lady on tuntunut treeneissä vielä paremmalta kuin viime starttien aikoihin, joten hyvältä paikalta tammalla on väkisinkin täydet menestyssaumat. Myös numeron 7 ZUNAMI rankkaamme arviolla 12% J.A. Ninjan edelle. Pelihevosiin kuuluu myös numero 10 MILADY AMOK. Arvio 7%.

Harri Tollola

L6/2 SHE'S SO LADY: ”Hevosella oli ruokatorven kanssa ongelmia ja hiukan selänkin. Hoidettiin nuo kuntoon. Tänään olisi tarkoitus ottaa kaikki kengät pois. Viimeksi noin on tehty edellisen omistajan aikoihin ja tuosta oli ollut iso apu. Vauhtia pitäisi tulla lisää. Positiivisin mielin kisaan lähdetään. Ei lähtö paperilla näytä hirveän kovalta, jos tamma vain pysyy alussa ravilla. Toki siinä on pieni tauko ja aina on pieni tukkoisuuden vaara. Hevonen on kyllä saanut ihan kunnolla liikettä. Ajoin eilen vielä pikku viimeistelyt ja tamma oli oikein letkeä. Melkeinpä parhaan tuntuinen mitä meillä on ollut.”

Pia Huusari

L6/11 WHITNEY LOVE: ”Kaikki on normaalisti ja tamman pitäisi palata kunnossa radoille. Se on saanut ihan kunnolla liikettä. Syönyt hyvin ja on pirteä. Tämä tekee terveenä ollessaan yleensä aina rehellisesti töitä. Lähtöpaikka on toki vähän huono. Toivottavasti ei jäätäisi hirveän kauas. Kova matkavauhti suosisi tätä. Voi olla, että otetaan etukengät pois. Tuo ratkeaa lopullisesti paikan päällä, kun nähdään radan pinnan laatu. Isoin hyöty kenkien riisumisesta on liikkeiden kannalta. Ainahan kaiken pitää osua nappiin, jos voittaa meinaa. On tämä juossut kovemmissakin lähdöissä ja tehnyt kelpo suorituksia niissä.”

11,2 (6,7)


« Takaisin

Copyright (C) 1999-2017 Bet Option Oy. Gsm 0400 704 587. Palvelunumerot 2,95€/min+pvm.