Elitloppet

Jokainen joka on vähänkään kiinnostunut hevosurheilusta ja raveista, on varmasti kuullut myös Elitloppet –tapahtumasta. Kyseessä on jo legendaarisen maineen saavuttanut ravikilpailu joka tunnetaan ympäri maailmaa. Monet arvostavat tapahtuman jopa maailman kolmen parhaan ravikilpailun joukkoon yhdessä Prix d’Ameriquen ja The Hambletonianin kanssa.

Perinteisesti toukokuun viimeisenä viikonloppuna järjestettävä Elitloppet –viikonloppu on todella suosittu tapahtuma ja kerää paikan päälle kymmeniä tuhansia katsojia. Kertoimet.comin mukaan vedonlyönti ravitapahtuman osalta on suurta niin paikan päällä kuin netissä ja tapahtumaa pääsee seuraamaan livenä usean vedonlyöntifirman sivuilta. Kyse ei ole vain yhdestä ravikilpailusta vaan viikonlopun aikana vetoa pääsee lyömään useammasta kohteesta. Vedonlyönti ravitapahtumasta netissä on helppoa ja vaivatonta, olit sitten paikan päällä tai kotisohvalla jännittämässä.

Ainakaan toistaiseksi suomalainen hevonen ja ohjastaja ei ole voittanut tämän tapahtuman päälähtöä, mutta menestynein suomalaishevonen on Veijo Heiskasen ohjastama Rosalind’s Guy joka ylsi kakkostilalle reilut 30 vuotta sitten, 1985. Kuusi Suomessa syntynyttä hevosta on selviytynyt loppukilpailuun ja nämä hevoset ovat varmasti monelle tuttuja: Lucky Number, Houston Laukko, Baron Pepper, Indian Silver, BWT Macig ja Brad De Veluwe.

Elitloppet 2016

Elitloppet 2016 tapahtumasta odotetaan jälleen huimaa menestystä. Viime vuonna jäätiin reilusti yleisöennätyksestä, joka on 1995 vuoden 36 640. Yleisöä oli 10 000 vähemmän, mutta radan pelivaihto oli huikea lähes 163 miljoonaa kruunua. Tämä tarkoittaa tämän päivän kurssilla reilun 11 miljoonan euron vedonlyöntisummaa pelkästään paikan päällä. Vuoden 2016 kisa kiinnostaa totutusti myös Suomen parhaita ravureita ja ohjastajia, kuten esimerkiksi Jokivarren Kunkkua.

Ravivedonlyönti on erittäin suosittua eri vedonlyöntitoimistoilla. Tälläkin hetkellä pääsee lyömään jo vetoa tulevasta Elitloppet 2016 voittajasta ja pienin kerroin on hevosella Nuncio (Unibet 4.50). Kertoimien perusteella pahin haastaja on Delicious U.S. jonka voittajakerroin on tällä hetkellä 6.75. Kolmannesta sijasta tässä vaiheessa taistelevat Papgayo E. (11.00), BB.Sugarlight (12.50) ja Creatine (12.50). Timoko, joka voitti Björn Goopin ohjastamana päälähdön vuonna 2014 omaa tällä hetkellä kertoimen 15.00 ja viime vuoden voittaja, Magic Tonight kertoimen 16.00. Voittajavedon lisäksi pääsee lyömään vetoa myös hevosen sijoittumisesta kolmen parhaan joukkoon.

Kannattaa katsastaa vetotarjonta lähempänä tapahtumaa, jolloin mukana ovat varmasti Elitloppetin muut lähdöt tavalla tai toisella. Elitloppet 2016 ajetaan viikonloppuna jonka päivämäärät ovat 27.-29.5.2016. Suomesta paikan päällä on varmasti jälleen tuhansia raviurheilun ystäviä jännittämässä ravitapahtuman ja omien vedonlyöntien tuloksia.


« Takaisin

Copyright (C) 1999-2019 Bet Option Oy. Gsm 0400 704 587. Palvelunumerot 2,95€/min+pvm.