Lämpimät onnittelut Mariminin ja Erikassonin taustajoukoille!

Vihjepalvelu Totomaatti onnittelee lämpimästi vuoden 2013 Ravikuningattaren ja Ravikuninkaan taustavoimia. Marimin todellakin ansaitsee todella hienolle uralleen kruunauksen. Lämpimin tunnelmin seurasimme myös Erikassonin puolustavan onnistuneesti viime vuoden voittoaan.

Totomaatin arki on ravien seuraamisen lisäksi todella aktiivista yhteydenpitoa valmentajiin ja ohjastajiin. Tässä yhteydessä onnittelujen lisäksi myös suuret kiitokset Esa Heikkiselle, Arto Hammarille, Bella Varjoselle ja Harri Koivuselle niistä kaikista lukuisista keskusteluista ja kommentoinneista, joita he ovat vuosien varrella meidänkin kanssamme käyneet valmennettaviensa ja ajettaviensa tunnelmista starttien alla. Kiitos ja vielä kerran onnea!

Tätä kirjoittaessa Porin Kunkkareiden starttiin (oletuksella, että 2.8. kisat alkaa klo 12) on aikaa 8881 tuntia. Vaikka tuota hetkeä jo odotetaankin ja kovimmat friikit saattavat jopa laskea tunteja, on tässä välissä elettävänä 12 mielenkiintoista ja monipuolista ravikuukautta.

Nautitaan niistä arkisemmistakin hetkistä hienon lajin parissa.

- Totomaatin tiimi -

Kuva: Jutta Ikonen


« Takaisin

Copyright (C) 1999-2019 Bet Option Oy. Gsm 0400 704 587. Palvelunumerot 2,95€/min+pvm.