Uusi aikakausi alkaa Totomaatissa!

Jouni Toroska Totomaatin pääanalyytikoksi - lue lisää >>>

"Vain muutos on pysyvää", viisas mies pohdiskeli taannoin.
 
Ja pitkälti oikeassa oli. Suomen ravikenttä kokonaisuudessaan on kokenut nopeassa tahdissa suuren murroksen. Kaikkien toimijoiden on sopeuduttava ja elettävä ajan hermoilla. Näin myös vihjepalvelun. Tuumasta toimeen.
 
Kahden vuosikymmenen taipaleellemme mahtuu monenlaista. Isojakaan muutoksia ei ole tarpeen mukaan ja tilanteiden myötä arasteltu. Historiaamme voit tarkemmin tutustua linkistä >>>
 
Totomaatti on elänyt aina ajan hermolla. Heinäkuun alkuun toteutuu tuorein päivitys. Uskomme, että tämän jälkeen pystymme vastaamaan toimintamme kaikilla osa-alueilla 2010-luvun vaatimustasoon.
 
Iso kiitos Laurille!
 
Maailma tosiaan muuttuu. Totomaatin vihjeorganisaatiossa tapahtuu mullistava uudistus. Pitkäaikainen pääanalyytikkomme Lauri Jääskeläinen viettää tällä hetkellä kesälomaansa ja jatkaa loman jälkeen 1.7. alkaen työuraansa raviurheilun parissa muiden työnantajien palveluksessa. Yli vuosikymmenen ajan Lauri on ollut yksi toimintamme kivijaloista. Kaikella on aikansa. Totomaatti toivottaa Laurille menestystä uusien haasteiden parissa.
 
Lyhyt siirtymävaihe.
 
Totomaatin toiminnasta vuodesta 2002 lähtien vastannut ja viime vuosina myös aktiivisesti vihjeiden tuottamisessa mukana ollut Jani Lahikainen kantaa avustajineen vetovastuun kesäkuun loppuun saakka. Heinäkuun alusta Totomaatti tulee astumaan kokonaan uuteen aikakauteen!
 
Huipputason siirtouutinen!
 
Tarkemmat yksityiskohdat tulevista roolituksista julkistetaan kuun vaihteessa. Sen verran raotetaan verhoa jo nyt, että kyseessä tulee olemaan todella kovan luokan siirto Suomen ravivihjealalla. Totomaatin tiimi trimmataan huippuiskuun.
 
Katseet tulevaisuudessa.
 
Vihjepalvelu Totomaatti ottaa tietoisesti ison askeleen kohti tulevia haasteita totopelien kentällä. Suunnitelmia ja strategiaa on hiottu kulisseissa jo jonkin aikaa - nyt on toiminnan aika!
 

 


« Takaisin

Copyright (C) 1999-2019 Bet Option Oy. Gsm 0400 704 587. Palvelunumerot 2,95€/min+pvm.