Suomi ja Ruotsi kohtaavat T75-avauksessa
- yhteispohjoismaisessa hengessä!
 

Vermossa tehdään lauantaina ravihistoriaa, kun ensimmäinen T75-kierros näkee päivänvalon. Ja miltä pohjalta. Ruotsista saapuu leegio huippuhevosia, -kuskeja ja -valmentajia ottamaan mittaa kotimaan kilpailevasta kermasta. Palkintotaso on kohdallaan ja kisassa aitoa maaotteluhenkeä. Mitatuksi tulee ainakin hetkellisesti ikuisuuskysymys: Riittävätkö suomalaishevoset ruotsalaisia vastaan ylipäänsä?
 
Mikä parasta pelaajan kannalta: Ruotsin V75 pelataan Suomen kanssa Vermon lähtöihin ja samaan pooliin. Vaihto kohoaa pilviin ja valppaille pelaajille tarjoutuu upeita mahdollisuuksia! Suomalainen keskimääräinen ravipelaaja on valistuneempi kuin Ruotsin vastaava; toki pitkälti pelikulttuurin ja pelaajamassan kautta toteutuva fakta. 
 
Totomaatin tiimi on valmiina haasteeseen. Taustoja on kartoitettu jo alkuviikosta ja tiedon kerääminen jatkuu tiiviinä. Peliprosentteja tutkitaan ja analysoidaan tarkasti aina vihjeiden julkaisemiseen saakka.
 
Lauantain vihjeistä vastaava Lauri Jääskeläinen kommentoi muutamalla sanalla pelijakaumaa vaihdon ollessa vajaat miljoona euroa: "Uskomaton tilanne. En tiedä, kuka tuon vaihdon on pelannut, mutta jollain palaa aika paljon rahaa hukkaan. Mukana näyttää olevan paljon kruunuja ja euroja osallistumisen ilosta erikoiskierrokselle. Se näkyy pelijakaumassa. Hevosten todelliset voimasuhteet ovat jotain ihan muuta."

"Se pitää muistaa, että lunastus on näin vaikeassa pelimuodossa aina työn ja tuskan takana. Lauantaina on kuitenkin tilanne, jossa tavallinen suomalainen palkansaaja voi esimerkiksi 100 euron panostuksella voittaa 50.000 euroa Toto75-pelistä", Lauri jatkaa.

Loppuun vielä: klassinen heitto "Ilmaisia lounaita ei ole" pitää tässäkin keississä paikkansa. Myös Ruotsin ravipeliyhtiö saa omansa, kun jatkossa pelataan Suomesta muutamaan otteeseen Ruotsin V75-pooliin. Oikeus ja kohtuus tietenkin. Mikä hienointa: raviyhteistyö naapureiden välillä ottaa uusia askeleita, sanoisin jopa harppauksia.
 
Mikko Kuikka


« Takaisin

Copyright (C) 1999-2019 Bet Option Oy. Gsm 0400 704 587. Palvelunumerot 2,95€/min+pvm.