Totomaatti on tyhjentänyt pajatson!

Tänä vuonna 20-vuotiaaksi varttunut Vihjepalvelu Totomaatti on aloittanut syksyn parhaalla mahdollisella tavalla! Viimeisen viikon aikana olemme vihjanneet V-peleihin 12 peräkkäin voittanutta varmaa. Luku tuskin on sentään ravivihjaamisen maailmanennätys, mutta ainakaan Suomesta ei jälkipelien perusteella löydy keneltäkään vihjaajalta samanlaista varmojen voittoputkea. Samalla varmojen uskomaton menestys on tuonut useita täysin poikkeuksellisia V-pelien lunastuksia suoraan vihjesuosituksemme kopioineille.

Me ymmärrämme ja toivottavasti asiakkaidemme sekä kotisivujemme lukijat ymmärtävät, että nyt on mennyt "ylihyvin". Tällainen putki on ainutlaatuinen kenen tahansa vihjaajan historiassa. Lisäksi suurin osa varmoistamme on ollut ns. ideavarmoja. Todennäköisyys tällaiselle voittoputkelle on siis jo pelkästään laskennallisesti häviävän pieni.

Joku voi väittää, että otos ei kerro mitään vihjeiden laadusta. Uskallamme olla eri mieltä. Olemme vakuuttuneita, että suurin "syyllinen" menestykselle on ollut motivaatiossamme tehdä asiakkaillemme laadukkaita vihjeitä. Selvittelemme avainhevostemme taustat, analysoimme lähes jokaisen ravilähdön ja kehitämme vihjemenetelmiä jatkuvasti ravimaailman ja pelikulttuurin muuttuessa. Yhtäkään ratkaisua ei ole tehty hätiköiden, vaan niille löytyy selkeät perustelut, jotka aina vihjetekstissä asiakkaallemme kerromme.

Vihjepalvelu Totomaatin varmavalinnat eivät voita jatkossakaan edes joka toisella yrittämällään. Lupaamme kuitenkin, että emme mene sieltä, mistä aita on matalin. Pyrimme etsimään sellaisia tukipilareita V-peleihin, joista on oikeasti merkittävää hyötyä vihjepaketin loppukäyttäjälle. Perustelemme pelivalinnat suoraviivaisesti ja selkeästi, jolloin myös asiakkaamme saavat pelipaketista parhaan tehon irti.

Hyvää ravisyksyä,
Lauri Jääskeläinen / Totomaatti

TOTOMAATIN V-PELIEN VARMAVALINNAT 31.8-6.9.
Vermo 31.8. El Kevin (55) ja Hilkkerman (21)
Lahti 1.9. Fast Toy (21)
Vermo 2.9. Rainbow Xara (34)
Kuopio 2.9. Tatsia (36)
Vermo 3.9. El Misstress Eeva (25) ja Seabiscuit (13)
Forssa 4.9. Black Lender (77) ja Jonnan Emeritus (70)
Seinäjoki 5.9. Glide Away (56) ja Skyhill Samba (42)
Teivo 6.9. Willy Wanton (71)


« Takaisin

Copyright (C) 1999-2019 Bet Option Oy. Gsm 0400 704 587. Palvelunumerot 2,95€/min+pvm.