Ohjastajien V5-vihjekisa 2011!

OHJASTAJIEN V5-VIHJEKISA 2011 STARTTAA! Neljä mukaan kutsuttua ohjastajaa eli Jani Ruotsalainen, Teemu Okkolin, Hannu-Pekka Korpi ja Kari Venäläinen laativat kisassa seuraavan 10 viikon ajan keskiviikkoisin Vermon V5-kierrokselle vihjesysteemin, joka on muotoa 1*2*3*4*5 = 120 riviä. Voittaja palkitaan 300 euron arvoisella matkalahjakortilla!

Kisarivit julkaistaan tiistaisin viimeistään klo 15.


Esitimme kisan alla kuskeille seuraavat kysymykset:

1. Onko miehessä pelimiehen vikaa ja millaisia pelejä tulee harrastettua?
2. Mitä Vermon V5-kierros sinulle merkitsee?
3. Kuinka katselet kulunutta ravivuotta 2010?
4. Minkälaisia tavoitteita on alkaneelle ravivuodelle 2011?


Jani Ruotsalainen

1. Ravipuolella tulee harrastettua lähinnä V75-peliä kimpassa, mutta muita pelejä ei oikein tule pelattua. Vaikeaa on saada 7 ravilähtöä oikein ja usein jäämme joko kuuteen tai viiteen oikein.

2.Vermon V5-ravit ovat varsinkin talviaikaan kohokohta ravi-ihmisille, sillä siellä juoksevat parhaat hevoset. Tasoerot ovat pienet ja juoksuista tulee usein jännittäviä. Myös iso raha jaetaan Vermossa ja sitä tullaan jahtaamaan ympäri Suomea.

3. Vuosi 2010 oli kyllä todella menestyksekäs henkilökohtaisella tasolla. Menestystä tuli vähän joka paikasta ja tuntuu, että vuosi sujui vähän yläkanttiin. Vaikea viime vuodesta on parantaa.

4. Tänä vuonna tallissa on aika monta nuorta varsaa, sekä suomenhevosia että lämminverisiä ja toiveissa olisi, että sieltä nousisi oikein pärjääviä juoksijoita kilparadalle. Mitään erityistavoitteita en ole muuten asettanut.

Teemu Okkolin

1. Paljoa ei tule pelailtua oikein mitään pelejä. Enemmän sellaista satunnaista veikkaamista lähinnä. Varsinkin ravipuolella koetan keskittyä olennaiseen eli hevosten valmentamiseen ja ohjastamiseen.

2. Vermon V5-kierros on toinen raviviikon päätapahtumista ja on hienoa olla aina mukana. Vermossa on hienot puitteet ja on ilo aina ilmoitella hevosia sinne ja kilpailla siellä.

3. Viime vuosi sujui koko tallilta varsin mallikkaasti ja olen oikein tyytyväinen. Pärjäämisiä tuli laajalla rintamalla, niin suomenhevos- kuin lämminveripuolellakin. Kiitos kuuluu koko henkilökunnalle ja tietysti hyville hevosille.

4. Tänä vuonna yritetään erityisesti pärjätä ikäluokkakilpailuissa, molemmissa roduissa, mutta pääpaino on kyllä suomenhevosissa. Muuten kilpailupuolella tähdätään aina juuri Vermon V5-kierrokselle sekä lauantain V75-kierroksille.


Hannu-Pekka Korpi

1. En ole mikään kova pelimies. Kaverit joskus innostavat kimppapeleihin mukaan. Pelit ovat tällöin ravipelejä, V5- tai V75-kimppoja.

2. Vermon V5-kierros on tärkeä tapahtuma tallillemme. Se on raviviikon toinen päätapahtumista ja ajetaan vielä kotiradalla. Siihen tulee tähdättyä ja panostettua normaaliraveja enemmän.

3. Viime ravivuosi sujui hyvin, mutta ainahan sitä voisi mennä paremminkin. Kokonaisuutena olen kyllä ihan tyytyväinen.

4. Tälle ravivuodelle ei olla asetettu mitään erityistavoitteita. Tavoite on pärjätä kokonaisuudessaan hyvin. Siinä mielessä olen vähän huolestunut, kun ehkä näistä tänä vuonna raviradoille tulevista varsoista ei ehkä ihan Kriterium- eikä Derby-voittajiksi ole.

Kari Venäläinen

1. En ole pelimiehiä. Olen vastaavissa vihjekisoissa kyllä ollut mukana, mutta varsinaisia pelejä en laadi.

2. Vermo ja V5-kierros on pelkästään jo palkintojen takia viikon kohokohta keskellä viikkoa. Hevoset ovat hyviä ja kilpailu tasaista.

3. Viime vuoteen täytyy olla tyytyväinen. Sisään ajettu rahasumma ei ehkä ole kehittynyt, mutta siihen on selkeä syy, kun palkintotaso on kautta linjan pudonnut.

4. Tänä vuonna tavoittelen samansuuntaista tulosta. Mitään erityistavoitteita en ole tälle vuodelle asettanut. Mennään päivä kerrallaan ja katsotaan vuoden lopussa, mihin päädyttiin.


« Takaisin

Copyright (C) 1999-2019 Bet Option Oy. Gsm 0400 704 587. Palvelunumerot 2,95€/min+pvm.