Muutakin kuin raviurheilua – suosituimmat veikkauspelit netissä 

Raviurheilu on iso osa suomalaista vedonlyöntiperinnettä, ja ravien suosio on säilynyt suurena jo vuosikymmeniä. Veikkaaminen on siirtynyt nykyään pitkälti nettiin, ja niin ovat tehneet myös muut rahapelit. 

Tänä päivänä voit valita kymmenien eri sivustojen väliltä, ja valinnan voi tehdä monin eri perustein. Hevosihmisille tärkeintä on totta kai monipuolinen ravikohteiden valikoima, mutta monet innostuvat nykyään kokeilemaan myös muita nettipelien muotoja. 

Nettipelaamisen parhaita puolia onkin nykyään se, että monet pelipaikat tarjoavat pelaajille entistä monipuolisemman valikoiman pelejä. Ja kun uudet kokemukset ovat vain klikkauksen tai parin päässä, ei niiden kokeilemiseksi tarvitse nähdä juurikaan vaivaa. 

Tutustu alta muihin veikkaussivustojen tarjoamiaan mahdollisuuksiin ja kuka tietää, kenties onni potkaisee jo ennen kuin seuraavat ravit käynnistyvät. 

Pelaa suosittuja lottopelejä ympäri maailman 

Lotto on perinteisesti ollut suomalaisten suuressa suosiossa, ja sitä on toisinaan kuvailtu myös Suomen kansallisrahapeliksi. Suosion syy on yksinkertainen: yksi rivi ei maksa kovin paljoa, ja 7 oikein -tuloksilla on jaossa niin suuria summia, että päävoiton osuessa kohdalle mullistuisi lähes kenen tahansa elämä. 

Netti on kuitenkin mahdollistanut myös monien muiden lottopelien pelaamisen kansallisen loton ja Viking Loton ohella. Itse asiassa nykyään voit osallistua lähes minkä tahansa loton pelaamiseen – voit ostaa kupongin jopa Amerikan kuuluisaan Power Balliin, jossa voi olla jaossa satoja miljoonia. 

Euro Jackpot ja maanosamme suurin lotto Euro Millions ovat myös netin lottosivustojen valikoimissa. Euro Jackpotin suurin voitto on rajattu 90 miljoonaan, mutta tiesitkö, että Euro Millionsin voitot voivat nousta jopa yli 150 miljoonaan asti? 

Netin pelipaikat tarjoavat rutkasti valinnanvaraa 

Netin vetosivustoilta löytyy usein myös paljon muuta tarjottavaa, toki olemassa on myös paljon pelkästään raveihin ja muihin urheiluvetoihin keskittyviä sivustoja. Suosituimpien rahapelien joukossa ovat jo vuosia olleet legendaariset pöytäpelit, kuten ruletti ja blackjack. 

Myös monet virtuaaliset peliautomaatit ovat nykyään suuressa suosiossa, ja niiden houkuttimina on usein myös miljoonien eurojen arvoisia päävoittoja. Pelaa muutama kierros ja kokeile, potkaiseeko onni juuri sinua. 

Vanha kunnon videopokeri on myös voimissaan netin pelisivustoilla, ja klassikkopelit Jokeripokeri ja Kakkospokeri löytyvät myös monelta nettikasinolta. Vaikka näistä peleistä ei välttämättä ole tuomaan satojen tuhansien tai miljoonien voittoja, voi niillä hyvällä tuurilla kasvattaa vedonlyöntikassaansa. 

Vedonlyönti ja pokeri kulkevat käsi kädessä 

Pokeri on suosittua ajanvietettä, ja lajin suosio on kasvanut myös Suomessa. Osittain tästä on kiittäminen kansainvälisissä pokeripiireissä menestyneet Ilari Sahamies ja Patrik Antonius, jotka ovat antaneet kasvot suomalaiselle pokerille myös julkisuudessa. 

Texas Hold`em on varmasti yleisin ja suosituin pokerimuoto, mutta vedonlyöntisivuston pokeriohjelmistoista löytyy myös paljon muita variantteja tästä korttipelien kuninkaasta. Vaihtoehtoja on itse asiassa niin paljon, että edes harva ammattilainen voi väittää osaavansa pelata niitä kaikkia. 
Pokeri muistuttaa periaatteellisella tasolla hyvin paljon vedonlyöntiä, sillä pelkällä tuurilla ei pääse kovin pitkälle. Pöydissä menestyminen edellyttää lajin – ja jopa muiden pelaajien – tuntemista, ja yleensä vuosien työ ja harjoittelu palkitaan. 


« Takaisin

Copyright (C) 1999-2019 Bet Option Oy. Gsm 0400 704 587. Palvelunumerot 2,95€/min+pvm.